.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Град
    София

Апендисит...

Еми вече 2ри ден ме боли отдясно точно под корема.А там се намира апендисита.Но аз знам,че при Остър апендисит ти се гади и дори като вървиш много те боли.А аз си вървя спокойно,само като се стегна или се натисна там ме боли доста...Предположенията са ми 2,или остър апендисит,но тъй като имам здрава имунна система го карам леко,или мускулна треска..Има ли повод за притеснение,да ходя ли на лекар ?

подуто ли е? Нещо с големината на орех ? Или да се подува само от време на време?

Град
    cantalejo, ispaniq
    Може ли да те питам след като те оперираха остана ли белег и ако да дали може да изчезне? Например с някакви кремове или ако го заличат с лазер и много ли боля докато беше в опеерационната благодаря за отговорите предварително.
    kristina

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Докато е в операционната, няма как да го боли по простата причина, че се оперира с упойка /в случая пълна/.

Авторке, такова нещо като силна имунна система и апендицит на крак няма. Надигни се на пръсти, отпусни се рязко и пиши дали те боли.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София
    Няма нищо подуто,не са ме оперирали от апендисит,и като пробвах тва с пръстите ме заболя...

Голям фен Аватара на darkness848
    Град
    ТРАНСИЛВАНИЯ

Здравни проблеми и болести

Аз имах подобен проблем. Също ме болеше в дясно като ходех и изобщо... Нооо моето беше от преумора... Защото правих доста упражнения. Да не би и ти да си правил нещо подобно и да си се преуморил или нещо от този род? На мен лично след 4,5 дена ми мина... Иии сега нямам проблеми.
    Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]

Цитирай Първоначално написано от christina1997
    Може ли да те питам след като те оперираха остана ли белег и ако да дали може да изчезне? Например с някакви кремове или ако го заличат с лазер и много ли боля докато беше в опеерационната благодаря за отговорите предварително.
    Да, остан ми белег. И до ден днешен си го имам а не ме и шиха. Ако ме бяха шили щеше да е още по голям. Оперираха ме преди около 7 или повече години и сега ми е почти незабележим и е към 5см. След операцията си боли, но не е непоносима болката. Аз лично не знам за начин по който да се премахне подобен белег ( Мен ме оперираха от хрния. Аз затова и попитах момието дали има подуто)

Град
    София
    Може би е от преумора наистина,вчера направих 100 коремни преси(и съм момче!),възможно е да е от това но защо ме боли само от едната страна,няма логика..darkness848,благодаря за отговора

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Няма нищо подуто,не са ме оперирали от апендисит,и като пробвах тва с пръстите ме заболя...
    като те е заболяло бягай на лекар

коремните болки осбенно ако са продължителни не са за пренебрегване
    ОДИН!!!

Град
    cantalejo, ispaniq
    Цитирай Първоначално написано от art
    Цитирай Първоначално написано от christina1997
    Да, остан ми белег. И до ден днешен си го имам а не ме и шиха. Ако ме бяха шили щеше да е още по голям. Оперираха ме преди около 7 или повече години и сега ми е почти незабележим и е към 5см. След операцията си боли, но не е непоносима болката. Аз лично не знам за начин по който да се премахне подобен белег ( Мен ме оперираха от хрния. Аз затова и попитах момието дали има подуто)
    Благодаря че ми каза.
    kristina

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Авторът/авторката, ходи си пусни една пълна кръвна картина, вместо да гадаеш Че ако е това, за което се съмняваш, по-добре е да се оперира навреме, отколкото да чакаш да се спука...

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    Авторът/авторката, ходи си пусни една пълна кръвна картина, вместо да гадаеш Че ако е това, за което се съмняваш, по-добре е да се оперира навреме, отколкото да чакаш да се спука...
    Че тогава става лошо!!!! Много лошо!!!!! На една приятелка така през нощта и се спукал и послее.. да не ти казвам какви мъки. Багай на доктор!!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си