- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Апендисит...
Еми вече 2ри ден ме боли отдясно точно под корема.А там се намира апендисита.Но аз знам,че при Остър апендисит ти се гади и дори като вървиш много те боли.А аз си вървя спокойно,само като се стегна или се натисна там ме боли доста...Предположенията са ми 2,или остър апендисит,но тъй като имам здрава имунна система го карам леко,или мускулна треска..Има ли повод за притеснение,да ходя ли на лекар ?
Може ли да те питам след като те оперираха остана ли белег и ако да дали може да изчезне? Например с някакви кремове или ако го заличат с лазер и много ли боля докато беше в опеерационната благодаря за отговорите предварително.
kristina
Докато е в операционната, няма как да го боли по простата причина, че се оперира с упойка /в случая пълна/.
Авторке, такова нещо като силна имунна система и апендицит на крак няма. Надигни се на пръсти, отпусни се рязко и пиши дали те боли.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Няма нищо подуто,не са ме оперирали от апендисит,и като пробвах тва с пръстите ме заболя...![]()
Аз имах подобен проблем. Също ме болеше в дясно като ходех и изобщо... Нооо моето беше от преумора... Защото правих доста упражнения. Да не би и ти да си правил нещо подобно и да си се преуморил или нещо от този род? На мен лично след 4,5 дена ми мина... Иии сега нямам проблеми.
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
Да, остан ми белег. И до ден днешен си го имам а не ме и шиха. Ако ме бяха шили щеше да е още по голям. Оперираха ме преди около 7 или повече години и сега ми е почти незабележим и е към 5см. След операцията си боли, но не е непоносима болката. Аз лично не знам за начин по който да се премахне подобен белегПървоначално написано от christina1997
( Мен ме оперираха от хрния. Аз затова и попитах момието дали има подуто)
Може би е от преумора наистина,вчера направих 100 коремни преси(и съм момче!),възможно е да е от това но защо ме боли само от едната страна,няма логика..darkness848,благодаря за отговора
като те е заболяло бягай на лекарПървоначално написано от Greennight
коремните болки осбенно ако са продължителни не са за пренебрегване
ОДИН!!!
Благодаря че ми каза.Първоначално написано от art
kristina
Авторът/авторката, ходи си пусни една пълна кръвна картина, вместо да гадаешЧе ако е това, за което се съмняваш, по-добре е да се оперира навреме, отколкото да чакаш да се спука...
Че тогава става лошо!!!! Много лошо!!!!! На една приятелка така през нощта и се спукал и послее.. да не ти казвам какви мъки. Багай на доктор!!Първоначално написано от Sigrina
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\