- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- След секс без презерватив... ? :(
Снощи правихме с една приятелка секс, но поради липсата на презерватив го пропуснахме с надеждата за самоконтрол.. Всичко окей, но след като го изкарах видяхме, че има нещо бяло, което някак си беше много станничко да е сперма - доста гъсто и сополиво някакво, на "него" и на "нея" и сега съм притисненМоля някой да удари едно рамо, защото в момента ми е много притиснено и ... си му е**ло м**ата... Възможно ли е това да е от нея, а да не съм пуснал малко ( предполагам, че не се е случвало само на мене такова нещо без да го усетя .. )? И също така в най-лошия случай - какви противозачатъчни трябва да се купят ако работата отиди за хапчета... Кажете ми, че нищо няма да стане ...
П.С.
Минали са около 14 часа от акта и е на 13г... и поради болката, която изпитваше не беше целия вътре ( некъде около 4-5 - макс 7см ) и не беше много продължителен ...
Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!
няма значение дали целият пенис е бил в нея или половината...като не си сигурен отиди да й купиш един ескапел и другия път повече акъл..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Цензура:
Внимателно с обидите!
LadyDi
Кво му пука, ако няма 18. Областния да бара шпагата.Първоначално написано от krem4et0
Temet Nosce
벨야카
Ти на колко си?Да може и да е нещо от нея...Но нищо не се знае.![]()
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
Правете го с презерватив толкова ли е трудно,може и да е бременна може и да не е,питай я дали има бяло течение ,ако няма значи е от теб,риска е малък да е забременяла,но все пак е възможен.Дано да не е
![]()
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Не мога да си представя как 13 годишно момиченце ще пие хапче за спешна контрацепция?! Умът ми не го побира.
Може това да е от нейните овлажняващи секрети. Не вярвам да си свършил, без да разбереш.
Моят акъл не побира къде е тръгнала секс да прави. Че и този хубостник авторът, също.Първоначално написано от whysosad
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ужас. Сметнете й овулацията, ако не е била в овулация, варианта да забременее е 98%, също така, ако е била отгоре пак е почти невъзможно. Може и да е от нея въпросната течност, но трябва да вземе мерки. Или е бяло течение преди цикъл или е кофти хигиена, или е болна от нещо.
Да обичаш значи да страдаш!
и моят не го побира...аз на 13 бях такова ангелче, беше ме срам да кажа думичката "секс"...но тва е съвсем друга тема, от която явно авторът не се интересуваПървоначално написано от whysosad
не стига, че малки (или смао тя)...ами и глупави...
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Я, пак. Тия проценти аз не ги знам. Как така има толоква голяма вероятност когато девойката не е в овулация, като само когато 1 жена е В овулация може да забременее. А същата тази овулация и да я сметне - няма полза. На 13 е, 100% не си прави ову-тестове, 100% овулацията й не цепи минутата.Първоначално написано от ladykeisy
За сексът отгоре пък коментарът ти е почти толкова нелеп! Какво значение има? Спермата се изстрелва с определена (висока) скорост и ако ще след секунда да го извади и да изтече, каквото трябва вече е станало. Ти ако пръскаш обърната надолу чаша с пулверизатор, тя няма ли да се намокри?
За жалост днешното поколение е така.Първоначално написано от kalpazanka
Напудрени, по кръчмите всяка вечер... изживяващи се като "звезди".
И винаги съм се чудила как момчета на по 18-20 (и повече) тръгват с разни малки момиченца. Освен ако не е единствено с цел секс, защото едва ли може да се очаква сериозна връзка с някоя 13 годишна. А те от своя страна си мислят, че след като баткото им каже една мила дума и айде светът е техен.
Да, и аз бях така. На 13 ме вълнуваха съвсем различни работи.Първоначално написано от BigFakeSmile
Признавам, че темата "секс" ми беше интересна, но само до там!
Малка е само тя - той е на 18. Видях му го в профила.
И дано авторът да не си помисли, че се заяждам, но аман от такива хора, които не мислят какво вършат.
Ем 1во реал съм на 17Иии тя беше отгоре, но колкото и да е не мисля, че се е истреляла с обичайните 18км/ч, защото 1 път бях забелязал как ми излезе една "сълзичка", но до колкото съм разбрал от коментарите би трябвало да не е станала белята
.. Ноо да не се радвам предварително
В момента я боли корема и е в подраняващ цикъл, но не е много сигурна с датите
... Иии също което ме успокоява е, че имам по-малко от 36ч за контрацептиви ... Кажете от какво да се притиснявам за всеки случай да знам за какво трябва да се подготвям ...
Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!
Това, тък както го обясняваш, ще да е някое "леко" вагинално неразположение(разбирай от гъбки до един бог знае). Също, малко вероятно, ако се е дефлорирала наскоро, да е част от химена.
Колкото до това какво да очакваш....няма сми да те плашим, и аз, и другите. Но бременността може да ти е най-малкия проблем. Мисля, че е излишно да пиша, но щом си на 17 и водиш редовен полов живот, ТРЯБВА РЕДОВНО да имаш поне 1 презерватив! И не разчитай на "това няма да се случи на мен". Случва се и се чудиш от къде ти е дошло.
Колкото до забременяването- повярвай става от първия път!; и е съвсем достатъчно и едно мъничко, нещастничко, невидимичко сперматозоидче да излезе във вагината й, да уцели момента и щъркела вече пътува към вас. Също ми направи впечатление, че коментирате това ако тя е отгоре... спермата(течността, която виждате) е само средата, която отведжа сперматозоидите. В момента, в който те попаднат във влагалището вече работят други процеси, а течността нека си изтича...
Четете хора, образовайте се!
Желая ти успех!
Може да е бяло течение или някакво други секрети
Просто аз
Успех и дано с момичето всичко да е тип топ, че иначе....
И си носи презервативи!
Човек по добре се подсигурете и купете ескапел, просто не можеш да си сигурен дали не е станала белята... Простоо... бати безотговорната работа ве нямам думи![]()
Може да е сперма.. Може да е предеакулационна течност... Може да е от нея... Не сме били там... Зимайте ескапел така и така се тровите то ескапела е като бони бон![]()
Пийте по е'на 4аша студена вода!![]()
![]()
Шега . А по темата иди и купи хап4е!
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
ти осещаш ли кво правиш ... ако си бил много възбуден сигурно е бил секрет ор простата
Ей тъй и не поумняхте, всеки ден едни и същи теми, всеки ден някой се е праскал без презерватив, да ти е честито и на тебе. Не забравяй да го кръстиш на новите си родители, че жена ти ще ти се сърди.
25.Първоначално написано от winterfresh4o
winterfresh4o, добре, че авторът не разчита само на твоята помощ. Старай се да не вдигаш неактуални теми.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!