- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Продаване на душата
Ако някой ви каже, че иска да купи душата ви, ще го направите ли? Да се подпишете на някой лист, че сте си продали душата си нему? Досега, когото и да съм питал, не се е съгласявал![]()
Audio ergo sum
Значи няма? Просто така ви е по-лесно да не отговорите по същина, но и косвено в същия момент по заибоколен начин казвате "не"![]()
Audio ergo sum
Хммм ... дали бих ... едва ли, но пък този, който иска да ми я купе все ще предложи нещо в замяна, така че![]()
Ами, аз мисля, че душата е измислица. Няма такова нещо.
зависи за колко пари...
отдолу 1 малко надписче made in korea и готово
то густо, то пусто
Да. Защо ми е? Какво правя с нея й без туй. Продавам душата си на търг. Кой ще даде повече от лев и двайсет? Не виждам вдигнати табелки! Хайде де!
Едит:...сериозно...бих продала Нищото си. Дявола едва ли ще има толкова пари за това няма да я дам на него. йей
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ами, става дума за най-обикновеното възнаграждение - пари. Няма да е лошо, ако в отговора си напишете колко пари биха ми мотивирали да я "продадете", ако решите да го направите.
Audio ergo sum
Ако се тълкува така въпроса, естествено, че не.Първоначално написано от DenBr
За да продадем нещо и го оценим, трябва да го разберем.
Някой да има обяснение или дефиниция за душа ?![]()
Мислех, че с това за подписването ще отстраня този вариант, но явно целият въпрос изглежда като една алегория на горното му тълкуване. Имам предвид буквално да си продадете душата, като се подпишете на договор, че го правите.
Audio ergo sum
Хмм, всеки човек си има цена... Следователно и аз, но би трябвало да са доста пари, за да ме изкушат
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
за 4000 лева я продавам от раз
Няма да се намери купувач за моята, иначе бих се замислила. И в крайна сметка ще е добре авторът да обясни какво точно разбира под "душа".
ок и какъв е смисъла да се подпишеш на някъв лист,че си продал нещо,което не се знае съществува ли![]()
Едно нещо струва точно толкова, колкото хората дават за него.Първоначално написано от DaemonBoy
По темата: Ако под душа се разбира личностните ми убеждения - няма да я дам. Ако става въпрос за "НИЩОТО" ми... давам ... на тоя който даде повече пари.
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Душата няма материя,а аз не мога дори с въображението ми да си я представя какво е и как изглежда,следователно не мога да продам нещо което не е материално и което незнам дали го имам.
е зависи за какво ест. иначе:
" Душата се вселява в човека с първата глътка въздух и си отива с последния му дъх.
Научно е доказано, че тя отлита от тялото при смъртта на човека. "
![]()
![]()
![]()
Искам да видя това научно доказателство.Първоначално написано от zzqqto
Понеже и аз мога да напиша:
Научно е доказано, че българите са най-красиви на света.
Grumpy old madman
Считам душата за единственото (си) съдържание, за едничкото (ми) Нещо. И, не, не бих се продала!
(което прави съществуването ми все по-трудно)
Има и случаи, когато хората надценяват и подценяват много нещаПървоначално написано от skuck
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
От продажбата няма да взема много пари... Все пак ако найстина има душа тя след моята смърт ще живее за винаги, а аз взимам парите само веднъж. По-скоро бих я дал поднаем за дълго време....