- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Rose of Bulgaria ??
Майка ми си е купила нощен крем за лице на Rose of Bulgaria.. и сега иска да търся отзиви в нета. Проблема е,че нищо не намирам..
Някой ползвал ли е този крем или нещо на същата марка? Отзиви,коментари..![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
anyone?![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
ползвам розовата вода
много и приятна, почиства хубаво лицето
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Аз не съм чувала нищо за този крем, но гледах едно предаване "На кафе" (с Гала) и там специалисти казаха, че: "продуктите от роза, били много по-добри от тези които ние сме си купували" И аз останах изненадана от това как розата помага на кожата ни и сега ще се позаинтересувам какви продукти предлагат. Ако разбера нещо повече ще пиша.
Това е така. Аз откакто се помня използвам Розова вода и розов конкрет и кожата ми е перфектна.Първоначално написано от ira90
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Ами нещо като вазелин е, въпреки че е скъп за грамажа, в който се продава, лекува пъпки, рани и т.н.Първоначално написано от nimfetka7
Така ли ?? Я кажи какви пари е? Как се използва? Че понякога ми излизат по 1/2 пъпчици и ме дразнят. Да пробвам с това дали ще изчезват.Първоначално написано от billytalent
Ами последният път си го взех за 13 лв. от магазина на Бг роза. Иначе се нанася просто на раната и така.
^ Какъв е грамажа?
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
И след колко време има ефект?Първоначално написано от billytalent
Аз не съм ползвала този крем, но щом е от роза ще е хубав!![]()
Всички продукти с роза от качествени и скъпи марки са хубави, действат и си залсужават парите. =D>
Живей за удоволствието защото си направен от него.
Специално за този крем не бях чувала до сега, но като цяло продуктите от роза са доста добри и се отразяват добре. Лично мои наблюдения.
и аз много харесвам продуктите с розатака че мисля че и този крем ще е хубав