- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовни истории...
Благодаря ти многооПървоначално написано от soul1199
![]()
![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
моля
ето вчера попаднах на това:
http://www.jenite.net/2009/07/edna-i...a-lubovta.html
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от soul1199
![]()
up
Моя приятелка работи във дискотека версай ,често ходим с наща компания там .. В една снежна вечер вътре нагъл тип с риза тип от село съм ми нахалстваше близо час вътре ,и аз много се нервирах.Нервна изленах навънка да запаля една цигарка на спокойствие и тогава се появи моя настоящ приятел ,който колкото и изтъркано да звучи ми направи една розичка от салфетка ,преди него още четирима ми бяха направили ;д ,но неговия подход беше по различен и усетих един чар в него след което "Искаш ли да попуша с теб" .Извади една цигарка и се разприказвахме отпред ,признавам си че в момента ми трябваше някой за да се оттърва от 'нахалния',той беше идеалния пък и ми хареса .На сутринта ме закара до у дома,разменихме си скайповете ,една седмица не съм му отговаряла ,а той не се спря и се реших да отида с него на кафе .Просто от тази първа среща осъзнах че е много стойностен човек и ме впечатли по хиляди различни причини,на път за изпращане се опита да ме целуне но аз му отказах и след това като се прибрах видях в скайпа му тъжно човече .... Стана ми адски симпатичен и на следващия ден след като излезнахме го гушнах и му казах 'недей да тъжиш,искам те за приятел' .. та ето ни вече половин година .. ;д
Темата е интересна и четох до сега ,ще се надявам да има и други които са толкова изчерпателни ;д ..
Кога и къде ? Няма значение ,важното е да усещам устните ти ..
Много хубава тема,ще я следя![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Ние се запознахме съвсем случайно.Един мой приятел искаше да ме види,но понеже няма кола накара Ники(приятеля ми) да го докара и тогава се запознах с него.След 1-2 седмици ми намери скайпа отнякъде и ми писа,и беше различен,много по-раличен от другите.Караше ме да се смея с глас само като ми пише в скайп.Държеше се с мен все едно съм принцеса,чувствах се специална.После започнахме да излизаме с него и с един негов приятел.Отначало 1-2 пъти на седмица,после само двамата и накрая всеки ден бяхме двамата.Беше ни страшно забавно.А той подхождаше по чисто детски начин,толкова невинно и без разни задни мисли.Подаряваше ми плюшени играчки,мънички,не са кой знае какво,но за мен означаваха много.Когато ми подари първата ми каза че никога не е подарявал нищо на момиче,но аз съм специална и искал да ме зарадва.Постоянно ме водеше със себе си,навсякъде.Казваше че иска когато се обърне винаги да ме вижда.Ако продължа да разказвам всичко трябва да напиша роман {:-p} Много се смеех с него,чувствах се като в някоя приказка.Може да звучи пресилено,но наистина с него всичко беше идеално.И така след 3 месеца тръгнахме,а аз проължавам да съм толкова щастлива,както и той.Много се обичаме,а той винаги ми казва че няма да ме замени за никоя друга и че винаги ще ме обича,дори когато остарея и се сбръчкам (chuckle) Та това е нашата история накратко,надявам се да ви е харесала (sun)
П.П - Аз съм на 17,той на 22,ако има значение
само като чета колко хубави истории, незнам момчето с което исках да съм не беше от моя град и заради разстоянието трябваше да се раделим само от него пазя хубави спомени и наистина жалко 100 теми исписах за него във форума![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Един обичаен ден както си бях в скайп ми заяви пълномощно момче.Попринцип такива непознати не приемам , но го приех и незнам защо. Започнахме да си пишем , той си имаше приятелка.Писахме си всеки ден,и забелязах как започна да му се променя държанието,държеше се по мило и впечатляващо.Аз си виках това момче нали си има гадже бе
![]()
.Явно бяха скъсали но ,не го питах.И така пишехме си в продължение на близо 1 година (опознаване).Един ден миналото лято ми заяви "Утре ще идвам".Понеже не е от моя град.Аз го харесвах,бях влюбена в него.И като аххнах изкефих се
.И така на другия ден се видяхме , нарадвахме се , целувки , прегръдки
.И до ден днешен продължаваме да поддържаме контакт чрез скайп , телефон.И колкото и трудно да ни е с любов от разстояние 100 км , се виждаме 2-3 пъти в месеца :P .Скоро ще правим 1 година
Много го обичам
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
много сладка историяПървоначално написано от didi0804
![]()
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
:P
за ъп на темата--->
През юли се запознахме , беше топло , а ти беше излязал да потичаш...Аз седях на едно дърво пълно с цветчета, но без да искам обаче се подхлъзнах и паднах врху теб...Аз се извиних плахо, а ти се засмя и ме погали.От този ден нататък аз бях влюбена до уши в теб, но ти не искаше да разбереш това, ти гледаше всяко друго момиче , но не и мен.Възприемаше ме само ,като момичето , което падна върху теб, когато беше на шеснадесет...Един ден аз реших да изляза с друго момче , за да мога да те забравя, но ти пак се появи, но беше сам, което е странно, защото ти винаги си бил женкар...След срещата аз се прибрах и видях ,че имам мейл.Беше от теб, а в него пишеше"Сладка, помниш ли, когато падна върху мен в парка?Аз те погалих и искам пак да те галя, но ти вече си имаш друг, такаче , збогом!"мейла малко ме учуди ,но се съвзех на време и отговорих"Помня как паднах, беше леко заради теб.И аз си нямам друг.Обади ми се!"...Ние говорихме с часове.На другия ден ние излязохме, от тогава вече бяхме неразделни.Но до кога?! от тук е http://naruto-hit.darkbb.com/forum-f24/topic-t5555.htm ; ]
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
искам ощее такива истории...ама не намирам в нета![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
много сладка историяПървоначално написано от Wwwooow
![]()
![]()
![]()
ДАВАЙТЕ ОЩЕ
![]()
https://www.facebook.com/pages/%D0%9...5160507?ref=hl
това е моята страничка във фейсбук със авторски истории
Здравейте, аз съм момиче с една тъжна история! Надявам се да ви хареса.
Всичко започна на първия учебен ден. Аз съм на 12 той също. Запознахме се, защото той беше нов в класа и за да не се пренебрегваме се запознахме. Влюбихме се един в друг на мига. Веднага разбрахме че сме един за друг, но ни беше срам да си кажем че се харесваме, защото и двамата преди това претърпяхме тежка раздяла с любимия. В началото се държехме като приятели , но тогава започнахме да се караме, защото неговите приятели ревнували от мен, защото той бел обръщал внимание само на мен. И двамата знаехме че се харесваме, но никой нямаше смелост да го каже на другия.И така после продължихме като приятели, след това като BFF-та-. Един ден си писахме по скайп и си признахме чувствата един на друг.Беше като сбъднат сън. На другия ден се срещнахме, за да изясним нещата и той ми предложи. Бях много щастлива че най после сме гаджета.Като се прибрах си писахме, но аз трябваше да излезна и му казах че после ще му пиша.На другия ден видях на конферентия в скайп, че той се е похвалил че сме гаджета. В началото ни беше срам да се прегръщаме и целуваме, но другите ни притискаха и ние бяхме принудени да се прегръщаме и целуваме пред всички, но накрая свикнахме. Е да карахме се многа пъти заради НДП-то ми но пак се сдобрявахме. Повтаряхме се постоянно че се обичаме и че никога няма да се разделим, но един ден се скарахме и той помисли че това е края защото не му говорех. В един час нямахме нищо да правим и той нали беше много съкрушен че уж сме се разделили и почна да плаче, но тайно за да не разбере никой. Вечерта направихме конферент само аз той и НДП-то ми. Тя го направи на нищо но аз не отговарях и излезнах извън линия. На сутринта видях какво са си писали и видях че са се сдобрили но прочетох че той е плакал пак заради мен. Той е помолил приятелката ми да ме успокои и да оправим недорузомението. Аз като отивах на магазина видях че ми е звънял и му звъннах той почна да ми се извинява и аз му казах, че не сме скъсали той се зарадва много. Но както казват всяко чудо за един ден. Скарахме се много жестоко и го попитах да не бе да къса с мен и той каза да. Бях много зле разревах се в училище и момичетата се опитаха да ме упокоят- но не. Плаках цял час и той ме гледаше след часа му подадох ръка в знак на приятели и му казах да сме само приятели, а той ме дръпна и ме целуна, защото му е било жал за мен. Сега сме големи врагове.
Дано да ви е харесало и съжалявам за правописните грешки много бързах.
Здравейте, аз съм момиче с една тъжна история! Надявам се да ви хареса.
Всичко започна на първия учебен ден. Аз съм на 12 той също.
Ето къде спрях да чета
Нашата история започна странно. Бях сънувала странен сън с едни очи точно като неговите [преди да се запознаем] След горе долу един месец отидохме на хижа да се повеселим малко с още един клас, които всъщност не ни бяха много приятни като цяло. Та в този клас имаше едно момче, което ме гледаше по един по-интересен начин. Та на вечерята седнахме един срещу друг и очите ни се засякоха ии бяха същите като в съня ми. Първо си помислих, че това е просто сън и не може да е истина. вече минаваше полунощ и аз не съм от хората дето много обичат купони и се качих на втория етаж на диванчетата после и той дойде и седна до мен. Разменихме си някоя и друга целувка и ни се доспа. Той беше решил, че ще спи при мен и си легнахме, а той ме целуна по челото и си заспахмеПосле една учителка ни събуди и го изгони, въпреки че не правехме нищо нередно а просто спяхме
Шала му остана в мен и на другия ден като си тръгнахме му го върнах. После си писахме малко в скайп и установих че живее на 300 метра от нас
пишехме си страшно милите и сладки неща в продължение на 11 месеца. Последните няколко си говорехме почти постоянно по телефона и започнахме да излизаме. и накрая след дълго чакане нещата да се подредят всичко стана така както искахме. Бяхме заедно ! Обичам го повече от всичко и го обичам още от тази хижа, за която си мислех, че няма смисъл да ходя, или пък за съня, че е бил безмислен.