Ето и нашата история (дано не ви отекчи) Един ден получих съобщение в аха.бг от момче. От едното здравей си разменихме скйпове,телефони и т.н. като му гледах снимките в този сайт си мислех че не е кои знае колко хубав и че не може да стане нещо м/у нас. Всеки път когато си пишехме в скайп той искаше да излезем, аз винаги си намирах управдания и винаги си оставахме с разговорите в скайп..въпреки че той знаеше че си имам приятел ми званеше и ми беше мн яко да си говоря с него (но не съм го осъзнавала) .. Един ден стана така че той си намери приятелка и прекъснахме утношения.след около месец той замина на мислия в Авганистан (военен е) през тези 6 месеца в които него го нямаше непрекъснато си пишехме в скайп,но последните 2 бяха различни защото и двамата усъзнахме, че трябва да сме заедно... и когато наи-накрая той си дойде аз склоних да се видим и от този ден до сега се обичаме и чакаме с нетърпение всяка следваща среща....
П.П Извинявам се ако има правописни грешки... историята е доста съкратена, но надявам се ви е допаднала поне малко...