.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    е, аз мога да ти бъда приятелка, макар и не най-добра
    And so the lion fell in love with the lamb.
    -What a stupid lamb.
    -What a sick masochistic lion...

Град
    някъде в слънчевата система :)
    Цитирай Първоначално написано от OtkrovennoBezrazlichna
    измисли си въображаема приятелка. Те са най - яки

ахахаха тва ме разби начи тук опречелено няма да я намериш тази така наречена BF по добре потърси в твоето училище
    I found your body
    somewhere in between
    no where and hell. (:

Търси навън някъде тука нее мястото.

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Мдааааа и аз си търся любимите чорапи от много време насам, ама със седене във форума няма как да стане.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Супер фен Аватара на Djuff

Права си, аз имам!

аз имам две

Град
    Пловдив :)))))
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Разбирам...Кофти ти е,че си нямаш "сродна душа",но пък не разбирам как въобще си помислила,че по интернет ще си намериш най-добра приятелка..
    Не става от раз да станеш добра приятелка на даден човек..За това трябва време,връзка и най-важното уважение един към друг..
    Трябва да се подкрепяте,помагате взаимно и именно за това не става така..
    Сега ми се иска да "имам сродна душа" и хоп - да го получиш не става..Трябва да се бориш за нечие приятелство..
    И отново ти казвам - Ако си мислиш,че във форума ще си намериш БФФ няма да стане..
    +++++++++

"Търся сродна душа.Месечна заплата:200лв"
    Като някоя баба от вестник 3 възраст(на село като съм чета на бажа вестниците от скука ) ."Търся сродна душа по възможност без деца и с апартамент в София"
    Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.

Град
    Пловдив :)))))
    Цитирай Първоначално написано от RedJeans
    "Търся сродна душа.Месечна заплата:200лв"
    Като някоя баба от вестник 3 възраст(на село като съм чета на бажа вестниците от скука ) ."Търся сродна душа по възможност без деца и с апартамент в София"

а аз ставам ли

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Ти пък намери къде да питаш

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от greyli
    Както винаги обичам да казвам приятели трудно се намират,защото все повече важи фразата:''Приятели няма,има само временни интереси''
    за когото важи, да си я навре в постоянния интерес...

скайп секс, интернет приятелства, сватби с възглавници.. накъде отива света?

Град
    40 Miles from the Sun
    Аз също съм от Пловдив и си търся робиня (или лична асистентка за пред хората, а може и да използваме кодовото "най-добра приятелка"). Call me.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ще ползвам темата. Търся си най-готината съпруга ма нещо я не намирам. Ако сте вие, пишете ми, моля ви се!
    Във форума едва ли ще я намериш.

Град
    Byrgacc [mm]]
    :д Не дей Просто недей
    Live to the fullest!!

Т'ва ми прилича на ЛС У фейсбук-а (естествено), което ми беше пратило момиче, на което току що бях приела поканата за приятелство. "Знам, че ще учим в едно даскало тъъ искаш ли да бъдем най-добри приятелки? ''

Голям фен Аватара на king95
    Тя е на улицата, не във форума...
    It matters not how many times you fall down.
    What matters most how many times you rise.
    Mistakes build the character and character takes you places that money can't.

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от MexXie
    най-добрите приятелства не е нужно да се градят с години...може само за няколко месеца или дори по малко да разбереш ,че даден човек е твоя сродна душа...освен това не е хубаво да ти се нахвърляме като ти казваме ,че е невъзможно да си намериш приятел - тук във форума.Не е нужно да е най-добър ...просто да имаш човек с който да споделяш и да се чустваш добре..такъв може да изникне отвсякъде

Супер точно казано!!! И само аз да кажа, че с моя най- добър приятел точно от тук се запознахме.

Голям фен Аватара на p0lina
    Верно ли едно момиче в скайп беше си написало '' търся си гадже '' айде сега да пишем по форумите, че си търсим 'най-добри' приятели и тем подобни и да правим хиляди излишни теми ..
    For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.

Форуми, сакйпове и други начини за търсене на приятели, гаджета не са най - доброто място за търсене. Даже не са място за търсене. Разбирам какво е да си нямаш приятел/ка, хадже, ама как може да тръгнеш по интернет да търсиш? То в реалния живот не знаеш човека с/у теб какъв е, та за интернет?!?!?

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
    Цитирай Първоначално написано от MexXie
    най-добрите приятелства не е нужно да се градят с години...може само за няколко месеца или дори по малко да разбереш ,че даден човек е твоя сродна душа...освен това не е хубаво да ти се нахвърляме като ти казваме ,че е невъзможно да си намериш приятел - тук във форума.Не е нужно да е най-добър ...просто да имаш човек с който да споделяш и да се чустваш добре..такъв може да изникне отвсякъде

Супер точно казано!!! И само аз да кажа, че с моя най- добър приятел точно от тук се запознахме.
    някой от вас двамата опитвал ли е да вдигне нивото.. демек да е изпитвал нещо повече? Добре, доверявайте се на хората, ако попаднете на приятел, браво.. само да не пискате после, че "приятели няма, има само познати.."

Аз имам 4 много добри приятелки другите са само познати с едната се познаваме още от бебета в буквалния смисъл ама в последните 2 години нещо си изгубихме връзката. Вярно е че едно приятелство се гради с години, но само от един разговор можеш да разбереш дали човека ти е сродна душа и дали би искал да ти е приятел ако имаш интерес пиши на лично

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си