- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Търся си най-добра приятелка
е, аз мога да ти бъда приятелка, макар и не най-добра![]()
And so the lion fell in love with the lamb.
-What a stupid lamb.
-What a sick masochistic lion...
Първоначално написано от OtkrovennoBezrazlichna
ахахаха тва ме разбиначи тук опречелено няма да я намериш тази така наречена BF по добре потърси в твоето училище
![]()
I found your body
somewhere in between
no where and hell. (:
Търси навън някъде тука нее мястото.
азз
Мдааааа и аз си търся любимите чорапи от много време насам, ама със седене във форума няма как да стане.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Права си, аз имам!Първоначално написано от OtkrovennoBezrazlichna
![]()
Първоначално написано от OtkrovennoBezrazlichna
![]()
![]()
аз имам две
![]()
![]()
"Търся сродна душа.Месечна заплата:200лв"![]()
Като някоя баба от вестник 3 възраст(на село като съм чета на бажа вестниците от скука )."Търся сродна душа по възможност без деца и с апартамент в София"
Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.
а аз ставам ли![]()
за когото важи, да си я навре в постоянния интерес...Първоначално написано от greyli
скайп секс, интернет приятелства, сватби с възглавници.. накъде отива света?
Аз също съм от Пловдив и си търся робиня (или лична асистентка за пред хората, а може и да използваме кодовото "най-добра приятелка"). Call me.![]()
Във форума едва ли ще я намериш.Първоначално написано от Chacho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:д Не дей
Просто недей
![]()
![]()
![]()
Live to the fullest!!
Т'ва ми прилича на ЛС У фейсбук-а (естествено), което ми беше пратило момиче, на което току що бях приела поканата за приятелство."Знам, че ще учим в едно даскало тъъ искаш ли да бъдем най-добри приятелки?
''
![]()
Тя е на улицата, не във форума...![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
Първоначално написано от MexXie
Супер точно казано!!! И само аз да кажа, че с моя най- добър приятел точно от тук се запознахме.![]()
Верно ли
![]()
![]()
едно момиче в скайп беше си написало '' търся си гадже '' айде сега да пишем по форумите, че си търсим 'най-добри' приятели и тем подобни и да правим хиляди излишни теми ..
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
Форуми, сакйпове и други начини за търсене на приятели, гаджета не са най - доброто място за търсене. Даже не са място за търсене. Разбирам какво е да си нямаш приятел/ка, хадже, ама как може да тръгнеш по интернет да търсиш? То в реалния живот не знаеш човека с/у теб какъв е, та за интернет?!?!?
някой от вас двамата опитвал ли е да вдигне нивото.. демек да е изпитвал нещо повече? Добре, доверявайте се на хората, ако попаднете на приятел, браво.. само да не пискате после, че "приятели няма, има само познати.."Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
Аз имам 4 много добри приятелки другите са само познати с едната се познаваме още от бебета в буквалния смисълама в последните 2 години нещо си изгубихме връзката. Вярно е че едно приятелство се гради с години, но само от един разговор можеш да разбереш дали човека ти е сродна душа и дали би искал да ти е приятел
ако имаш интерес пиши на лично
![]()
![]()