.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Едни въпроси относно хомеопатията и кока-колата

Какво знаете за принципа на хомеопатията-дали се дължи на внушение лекуването с тях ? Чувал съм,че понеже са на билкова основа съществува и самовнушението,за да действат наистина... ? Какви версии знаете вие ? Също така чували ли сте Кока-Колата да е полезна за стомаха в някои случаи ? Въпреки че газираното е вредно,помага за по-бързото храносмилане долкото знам и по принцип може да действа и положително...
    Вие какво знаете по тези въпроси ? Ако може да дадете и източници на информация. Мерси.
    Obi4am momichetata poveche ot vsichko...

Знам само, че като потопиш 5 ст. в чаша кола и след време ги извадиш са бели.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Супер фен Аватара на zoreto
    точно колата не може да ти помогне по никакв начин.Прави си сметката щом колата може да премахне ръжда от старо болче или това съм го пробвала: 1 бръснарско нежче счупено на 2 и потопени в часа кола - на3тия ден ножче нямаше

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За хомеопатията нямам логично обяснение дали действа. Тъй като използваните концентрации там са толкова ниски, не е възможно да получиш нежелани лекарствени реакции, ако евентуално лекарството не е правилно избрано според типа човек. Респективно за мен не е възможно да подейства, както медикаментите в алопатичната медицина. Като че ли надделява в мен становището, че ефектът е психологичен. Не бих посмяла да (се) лекувам основно с хомеопатия. Може да е като допълваща терапия /например при проблеми с дихателната система към АБ да се пие хомеопатичен сироп заради кашлицата/, но високи температури от рода на 38-39-40 C да лекувам с хомеопатия и да чакам да спадне, не ми стиска...
    Отделно, ако се лекуваш с хомеопатия, има едни малки подробности с огромно значение- 5 часа преди приема на медикамент не трябва да си пушил/а, не трябва да си си мил/а зъбите с паста, съдържаща мента, да си дъвкала дъвки, съдържащи мента, да не си пил/а кафе...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си