.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Успокояване на кожата след кола маска

момичета спешно ми трябва помощ..скоро не съм влизала във форума..потърсих,но не видях такава тема надявам се да не се повтарям..та утре ще ми прават кола на триъгълника и до вечерта ми трябва червенината да е изчезнала и да ми се е успокоила кожата..попринцип кожата ми е доста чувствителна и бавно отминава червенината..кажете ми нещо с което поне за няколко часа да се успокои..за лед бях чела..но не съм сигурна дали ще подейства
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Чувала съм за лавандулов спирт след епилация
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

и аз между другото само че за лавандулов лосион.. а от спирта няма ли да щипе?
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Може би малко щипе.... пробвай и с лосион, но не знам доколко действа. Знам за спирта, но не съм пробвала. Ако е червено вечерта замаскирай с малко бял матиращ крем или фон-дьо-тен! ( не мога да повярвам, че го казвам) Ама в краен случай и това е решение !
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

споко и аз мислех тва за фон дьо тена но ако е подуто не знам как ще мине

Отиди в някой магазин за козметика и се консултирай с продавачката.Според мен някой лосион ще свърши работа, но не бих могла да кажа какъв точно, понеже нямам такъв проблем.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    крем някакъв бочко/ здраве или какъвто имаш у вас, и по-добре пудра сложи, не фдт
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Не знам причината защо още същата вечер искаш всичко да е ок,но...И все пак най-добре използвай :
    -крем
    -попитай козметичката си дали знае за някакъв лосион,който би ти помогнал или каквото и да е срещу зачервяването
    -недей да правиш това с фон дьо тена,пудра и прочее...

Би имало само две логични причини да искаш да се махне обрива/зачервяването-ще ходиш на плаж или ще бъдеш с някое момче,приятел или каквото.Определено няма да е приятно да вкуси от твоите "прикриващи средства" ,какъвто би могъл да е фон дьо тена в случая,затова най-добре забрави.За плажа пък няма смисъл от пудри,защото като се намокри ще изглежда доста странно..

Надявам се да съм ти помогнала
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Бадемово мало.

Повече от фен Аватара на valentinadr
    pantenol

Цитирай Първоначално написано от lifelesscorpse
    Не знам причината защо още същата вечер искаш всичко да е ок,но...И все пак най-добре използвай :
    -крем
    -попитай козметичката си дали знае за някакъв лосион,който би ти помогнал или каквото и да е срещу зачервяването
    -недей да правиш това с фон дьо тена,пудра и прочее...

Би имало само две логични причини да искаш да се махне обрива/зачервяването-ще ходиш на плаж или ще бъдеш с някое момче,приятел или каквото.Определено няма да е приятно да вкуси от твоите "прикриващи средства" ,какъвто би могъл да е фон дьо тена в случая,затова най-добре забрави.За плажа пък няма смисъл от пудри,защото като се намокри ще изглежда доста странно..

Надявам се да съм ти помогнала

Tи сериозно ли не се сещаш причината?
    Пази моториста !!!

А аз след като си изчистя краката с епилатор ми оставят точици и не минават никога и на следващия ден.. и на по следващия... Никога не съм имала крака напълно без точици

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си