- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- мечтатели
харесвате ли този филм и какво знаете за него
kisSsS...
кой е този филм?
не си дала нито пълно име,данни,линк...
ако става дума за мечтателки със бионсе - невероятен е![]()
историята е добра,актьорите убийствени,а за песните(и техният текст,ритъм всичко) просто каквото и да кажа няма да е достатъчно.
много хубав филм <33 гледах го по диема преди няколко месеца.
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
no btv e oт 17:00
kisSsS...
Това да не би да е нещо турско ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Жена с пари е като луд с картечница.....
Тоя турски ли е -.-"
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
оооо това ли![]()
м не съм го гледала.
тек потугалски/испански и т.н. сериалчета за младежи не ми харесват много
и все пак като правиш тема поне пиши по описателно.да беше пуснала едно резюме поне...
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
абе не мисля,че беше нещо турскоПървоначално написано от Kopu
те консервативните турци не правят сериали на бурни тинейджъри![]()
сериалът сякаш е испански/португалски и по рекламата прилича на есемес...
не ми се струва интересен...не смятам да го гледам
напротив турски ее
kisSsS...
ами нещо съм се объркала...по рекламата ония не ми се видяха като турци![]()
Това не е филм ами е сериал.Аз го гледам и много ми харесва,защото не е като другите турски сериали дето баба ми ги гледа...някъв забавен е и не ми пука,че е турски.
Наистина не е като другите турски сериали, а е тийнейджърски мисля. Много е интересен и има смисъл. Ако някой е гледал SMS - е нещо подобно е. И аз го харесвам, всеки ден го гледам. А и Денис и Аслъ са много хубавиПървоначално написано от SuNsEt
кефят...
![]()
![]()
Не съм го гледала още,но саундтрака ми харесва...![]()
![]()
![]()
Не съм го гледал,но съм засичал как почва
Песента цепи мрака оня пее като овца.. елебизааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа
![]()
![]()
![]()
![]()
аз като видях рекламата,че ще почва нещо ново и НЕ турско(на пръв поглед) яко ми стана...и хайде да видим за какво става въпрос и само като чух "Айше" лошо ми стана... абе някак си тъпо взе да става с тея турски сериали... добре може да имат яки сериали ама т'ва сутрин турски... обед.. следобед...вечер... пфуу ства малко странно...
по темата ..да не е спам.. Не,не харесвам сериала и нищо не знам и не искам да знам за него ...
![]()
Става, колкото да си отбивам времето. Рядко го гледам - само, когато нямам какво друго да правя.
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
pove4eto ne go haresvat 6toto e turski awe hora neznaete kakvo izpuskate
kisSsS...