- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не искам да изневерявам но се изкушавам ...
Значи аз си имам сериозно гадже от 3 дена. Много си го обичам мисля че сме сродни души. Той е мн печен супер мил е. Днес бях у тях и се запознах с брат му който е с 2 години по голям от него. А брат му е супер секси много е хубав има невероятно тяло. Гаджето ми отиде до магазина да вземе бира и останах сама с брат му. Той веднага започна да ми се натиска и да ме целува, като каза че знае че го харесвам и че той ме харесва. Аз го блъснах макар че мнооого ми харесваше. Все пак ходех с брат му. Той ме умоляваше да му изневеря но гаджето се прибра и нищо не стана. Сега хубавият брат ме кани да излезем. Какво да правя много го харесвам![]()
Бих казала да 'ходиш' и с двамата,ама като са братя малко трудно.
![]()
Горкият по-малък братАми, щом го обичаш, трябва да си му вярна, няма как.
![]()
Мхм мхм... хубав подпис имаш.
Big or small, lies are lies!
Сериозно гадже от 3 дена......
Мдааааааа.......![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ей патко заспала като си ПРОТИВ СЕРИОЗНИТЕ ВРЪЗКИ немаш право да пишеш в раздел Любов !!!Първоначално написано от gret4ety
![]()
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Аре кво ше кажеш да се усмириш малко да не ти го навра някадеПървоначално написано от RoCkSpOt
![]()
Леко с думите.. ;/Първоначално написано от gret4ety
Е кви са тия курвенски номера дето ще ги правиш с брат ми веее![]()
![]()
ХАХАХХАХАХА
АХХАХАХА
аххахахах
злетаци.
аа крокозубел4о ти кой си и откаде си че не те познавам нещоА наистина съм раздвоена между двамата и незнам вече
![]()
Много е сериозно положението...
Най-добре ходи да се чукаш с големия,докато духаш на по-малкияДемек-зарежи ги двамата.Няма смисъл да им объркваш живота повече.Сериозна връзка...ПХАХ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Е тва ме уби..Първоначално написано от gret4ety
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Krokozubel4o
Не знам как все още не си у тях и не я пребиваш...
Лапешки истории...
Тая история става все по-забавна
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Ми може би, защото си ми казвала че се пишеш така тука, и неска беше в нас и ходих да ти купа бира![]()
![]()
^Определено![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ххах голямо мазало няма що. Това явно ми решава проблема. Надявам се си разбрал брат ти що за човек е и колко те уважава![]()
Абе ебавка е, убедена съм.Нищо,поне се смея.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!