- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Целувка
Просто се отпусни! Ако наистина я харесваш, то ще ти дойде отвътре.. пък ако вземе и да ти харесаа...:P
"Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи вярвайки,че няма да го направи" ....
Отпусни се бе човек ! Първия път може и да не се получи ама следващите
ще стане !А и ако момичето не се целува за първи път само следвай езика й ;дд Ако пък и тя го прави за първи път още по добре за теб ;дд !
![]()
![]()
![]()
Или да не я хапешПървоначално написано от StoooYo0
Не знам как става това с хапането, но имам една приятелка която се оплака че гаджето и я хапело,като се натискали
![]()
Според мен продължавай да се дърпаш,никога не се знае какво може да ти се случи след тая целувка!
Can It All Be So Simple ?
Пич.... целувката не се учи... всичко трябва да ти идва от вътре.И м/у другото т'ия дето казвате , че първият път ще е зле , не е вярноако се отпусне , ще има чувството че го е правил и преди.
Въпроса е да се престрашиш първия път. След това става лесно... и забавно! Смелост му е майката.
ЕМИНЕМ В БЪЛГАРИЯ!!! ---->
http://www.facebook.com/pages/We-wan...4987735?v=info
noproblembitch, не става въпрос за смелост. Момчето вече е имало своя първи пътПървоначално написано от noproblembitch
![]()
![]()
В началото наистина е малко кофти.. тя знае как, ти не и тва от една страна те "стресира" още повечеПросто като започне да те целува, не действай прибързано, отпусни се и се отдай изцяло на мига..
![]()
Не се притеснявай, не е нужно директно да се нахвърлиш и да започнеш да я целуваш. "Вплети" пръстите си в косата и, и започни да я целуваш по шията например. На нея ще й е приятно, а ти ще се успокоиш, че се справяш добре. А като я целуваш по устните, не си отваряй устата прекалено много, все пак няма да я ядеш.. но все пак не трябва и да се свиваш прекалено много. Не вкарвай езика си много навътре, щото не е особено приятно
Върха на езика върши цялата работа. :P Първите пъти не е идеално, но пък след година-две ще се посмееш малко
![]()
Пожелавам ти успех, приятел![]()
Фен си на ЕMINƎM? Да го доведем в България!
http://www.facebook.com/event.php?eid=158620580833283
Мърдай си езика наляво надясно ама бавно! И се прави все едно не ти е за пръв път. Успех!![]()
абе не мога да разбера що някои викат, че първата целувка с език е гадна .. изобщо не емоята първа целувка мога да кажа, че беше перфектна
споксс .. не е нищо страшно просто действай без притеснение
![]()
♥ Всичко е позволено, важното е да не те хванат ; ))~
Still got feeling you are my passion ;x ♥
Спокойно и аз незнаех как но то ти идва от само себе си... и не се дърпай , все пак всички сме пробвали ... дори и да не е станало хубаво 2ят път ще станеА и внимавай да не улигавиш много човека с който се целуваш защото не е приятно xD