....
Използвай старата си тема. Ъпдейтвай си информацията там.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Прегръщала те е, закачали сте се - на всеки му е ясно до къде води това. А имено целувка. Спекъл си се най-вероятно и не си я целунал. Вече няма какво да направиш за да я спечелиш, повярвай ми. Друг път имай повече кураж, с жените не се мисли а се действа![]()
![]()
Не ти давам повече от 11-12 години, а пък на тази възраст да пиеш...Първоначално написано от go6opar4etoxaxa
![]()
най-добрият начин е да я накараш да ревнува и да не ти пука ,закачай се с други момичета и се прави,че не съществува....ще те потърси спок:P
![]()
И какво, да не е единствената кифла на света ?![]()
Кратко и ясноПървоначално написано от Justify
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
След тези прегръдки и закачки..нормално е да е очаквала и целувка на края на срещата..Стига си се самосъжалявал с чашката,не е единствена
![]()
Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.
Да бе наистина накъде си тръгнал с таа водка ..хяхх два литра Каменицаа ии друга мацкаа найш кво бързо ще те оправят
![]()
не може да си на литър водка, освен ако не си някой казак. 1 литър е в повечето случаи смъртоносно
Първоначално написано от Justify
Първоначално написано от Nakadah
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Да бе да, литър водка...аз пък я карам на керосин, тъкмо преполових цистерната.
Ако седиш и поркаш у вас нищо няма да постигнешлВземи се в ръце и я остави.Лигли колкото искаш.Не е първата няма и да е последната.Ако си стоиш у вас на градус мислиш ли,че госпожица Перфектна ще ти звунне ей сега на вратата?
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
Ем преживей го сега слочило се е ,неможе да оправдаваме очакванията на всички нали?,намери си друга и ще се оправиш
![]()
Напиваш се за глупости.Не че е края на света да обърнеш някоя чашка, ама имай няква мяра.
Съмнявам се тая да е най-прекрасното същество на земята, споко - ще изникне по-свястно момиче.
Първоначално написано от tnp123
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Просто не се сдържах.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата - Съгласна съм с Justify.![]()
Първоначално написано от Justify
доста полезен съвет ...![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Въпреки че съм момиче признавам че понякога сме големи кучки!съчувствам ти пич.. моя съвет - това със сърцето на скайпа сигурно го е направила нарочно; не мисля че пиенето е най - доброто решение, но ти си знаеш и накрая ти желая съвсем скоро да намериш твоето момиче
![]()
А ти си правиш майтап с нас! Литър водка, ела ми свирни като изпиеш. Изобщо повече от 100 грама водка, не ти давам. А и уцелваш клавишите! А по темата - не се самосъжалявай, ще намериш друга!
...
абе заради няква овца ще се напиваш,има ли смисъл бе 4овек ? И каква е тая мода за любов по скайпа???Първоначално написано от go6opar4etoxaxa