- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къдрене...
Абе като гледам на снимката каква къса косичка имаш- по-добре не си прави нищо на косата, за да не останеш и без тази която имаш![]()
недей!аз лично не съм опитвала,но бях чела една тема,в която имаше само негативни мнения относно "студеното къдрене"..
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Въобще къдренето с химикали не е хубаво! Трябва да се разубедиш!![]()
Не си унищожавай косата по този начин!
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Не си го причинявай.Има толкова много минуси, като най-големия е, че ти унищожава косата.Няма грам смисъл просто.![]()
Big or small, lies are lies!
Ами майка ми си прави студено къдрене от много години и е много доволна, но малко или много косата се изтощява и изгаря... Относно това колко време издържа - издържа докато не ти израстне косата.![]()
Някой ще може ли да разясни малко какво е това къдрене ?![]()
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
аз не бих си направила защото и без това косата ми е много изтощена..до колкото знам много уврежда косата,но ти ако искаш пробвай на теб може да не ти я увреди толкова![]()
И на мен ми е интересноПървоначално написано от uBeTy
![]()
Добрите момичета чакат принца на
белия кон, лошите – милионера с черен Мерцедес, а умните знаят, че и двата персонажа са измислени.
По-добре недей. Къдри си се по обичайните начини, след 2-3 месеца ще ти омръзне и пак ще я гориш, за да я изправяш![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ако прическата ти трябва само за няколо дни и изобщо не искаш да си навредиш на косата използвай ролки.Аз даже и съм спала с тях, но е доста неудобно.Иначе може и с маша.