.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Търся игра,моля за помощ!

Здравейте,понеже няма какво да играя се сетих за една игрица която играх преди 2 години с един приятел. Не помня много но ето- с нещо подобно на ATV,но мисля че бе затворено отгоре,се състезавахме,по пистите имаше ракети за да целиш другите джипчета,поставяхме мини,и не бяха шосета а местности,имаше дори по една голяма поляна да караш,през едно село,състезаваме се и се целим,завъртаме ги или отлитат във въздуха. Доста неясно е обяснено,ноо това помня за съжаление... Ако някой знае името на играта нека пише в темата,моля ви!
    I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!

Flatout?
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    или револт или RC Cars

Не е Револт,тъкмо щях да кажа,че не е тя. Джипчетата са по-големи от тези на револт,в реални размери горе долу,просто малко приличат като от онези за голфа,има да си избираш цвят-син,камофлажно,кафяво,и флат аут не е нито другата която предложихте.. Все пак благодаря !
    I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!

земи си вов и не се занимавай с глупости.
    (опа, тука май си противореча)
    ай със здраве - другото не е важно

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    MonsterJam?

Пъхаш си половият орган в компютъпа и чакаш електричеството да си свърши работата и повече няма да имаш проблем с игрите

нАмерили я?

Много си забавен хаа-ха-ха.. пфф! И не не съм я намерила,но вече няма значение

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    oо, играл съм една подобна, мноо беше яка Даже на диск я имах, ама... нито знам диска къде е, нито помня името на играта леле, как ми се доигра

Град
    Дружба

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    а как се казваше играта с оная жаба дето хвърляше топчета?
    леле любимата ми игра ама й забравих името

Град
    Дружба
    Zuma

майка ми се беше зарибила пък Luxor да играе.. всичките версии превъртя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си