- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лизане
Ако интимните и части ухаят приятно , бих !![]()
уфф мн обичам да лижа влажни п...ки предпочитам да лижа от колкот да ми ду.а..мн ме възбужда.. мм
Лал страхотен въпрос ... на която не му харесва да си вдигне ръката ....
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Това ми е една от любимите части, наистина е върховно. Стига да го прави с желание и да знае какво прави все пак. При мен лично приятелят ми е доста добре запознат с това, което ми харесва и определено знае какво да прави.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Добре бе,само аз ли бях успял да попадна на такава,която не харесва...
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
обичам да и пия телесните сокове и да и дъвча мръвката![]()
![]()
![]()
![]()
Станислава
Е,не забравяйте ,че има и момичета на които не им харесва,както и при момчетата има такива които не харесват свирките...
По темата:обожавам,има си страшна техника![]()
Между светофарени спомени лутам се и в тетрадки с увехнали цветя намирам себе си..
попадал съм на жени, които харесват и таквиа, които не. СЛед разговори, в които съм питал как е най-добре съм получавал различни отговори. Някои наистина не обичат или се притесняват от специфичната киселинност и мирис, които се проявяват дори при перфектна хигиена.
Моят съве да се поговорите с половинките си по въпроса и да се съобразите с тяхното желание, а ако ще е с жена само за един два пъти хич не рискувайте да правите нещо друго освен секс с презерватив.
Първоначално написано от sladkosbatko
Харесвам...не ми е неприятно... Но за да се случи, трябва момичето наистина да си заслужава... и да ме възнагради подобаващо :P
Why care?
Съгласна..Първоначално написано от miss_kiss181
![]()
"Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи вярвайки,че няма да го направи" ....
Харесва ми, но ако знае какво да прави, за да ми е приятно, ане просто да ближе там.![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Обожавам да ме лижат .... особено по начина , по който го прави приятеля ми
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Точно такаПървоначално написано от gia_sena_mono
![]()
Хмм определено ми харесва :P
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Първоначално написано от mnogoznaikO
![]()
Обожавам да си пъхам езика по женските дупки :P