- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Здравейте
Регистрирах се тук с цел да се допитам ,как биха реагирали на моята случка доста хора ,и реално да взема опит и съвети..
Значи от няколко дена се е върнала бившата на моя приятел,скъсали са преди да тръгнем-7 месеца .. Обачеее тя не престава да му звъни и да му се моли и плаче. Много ме е страх да не си го върне по този начин,вие как мислите ,дали ще успее ?
Не, няма. В очите на приятеля ти тя се унижава зверски.
Ти не показвай ревност и се дръж все едно изобщо не я приемаш за никаква конкуренция. Така и той няма да я вижда като такава.
Е ние тук не сме ясновидци за да ти кажем дали ще успее...Но виж мила...според мен ако приятеля ти те обича колкото и да му се моли той няма да се откаже от теб заради нея..
а ако го направи значи не те е обичал и не те заслужава!Бай от мен ...всичко хубаво
![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Ако тва на аватара си ти-съмнявам се да се върне при нея.![]()
Иначе поговори с него и го питай дали той още изптва някви чувства към нея.
И аз мисля че се унижава ,но това е нож с две остриета ,женските сълзи могат да върнат всичко ,много пъти и аз съм постигала така някого ,от това се плаша..Първоначално написано от Bellatrix
Прави се, че нищо не е станало, игнорирай обажданията и.Бъди с него колкото се може повече време, бъди истинска, прави малки, но стойностни жестове спрямо него.Би трябвало да го оцени и да разбере какво има.
Много се впрягаш нещо... Ако усещаш промяна в характера му или опита да те излъже за нея, тогава трябва да се панираш. Но при положение, че няква му плаче на ГСМ - не мисли че ще се върне от съжаление.
БТВ ти не каза кой е скъсал с другия - приятеля ти с "ревлата" или тя с него ? Ако той е скъсал с нея 100000 % няма да се върне при нея..........
Жена с пари е като луд с картечница.....
Това ти ли си наистина?Първоначално написано от SuNsEt
По темата-ако те обича няма да се върне при нея,но ако го наприви знай-ТОЗИ ЧОВЕК НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА!!!![]()
Ей ся вадя боба![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Прочети си хороскопа.
Не се впрягай толкова. Като види,че той не й обръща внимание ще се откаже.![]()
Girls are magic. They can get wet without water, bleed without injury and make boneless things hard....
ще го преследва докато не срещтне друг или докато не й омръзне.
това е вид предизвикателство и за 3-мата.
дръж се на ниво.
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Ако бездействаш, най много да го загубиш. Бори се.
Дигни й и и кажи ,че ще я убиеш няма как да не спре![]()
![]()
ПО темата:виж как реагира той на обажданията ,ако го отхвърля и не го интересува няма от какво да се притесняваш,но ако говори с часаве с нея и и се обеснява,трябва да си поговорите сериозно
А най-малко ?Първоначално написано от tnp123
Жена с пари е като луд с картечница.....
Ами имала съм същият случай и мога само да ти кажа че ако държи на тебе няма да допусне тя да го преласти пак...но ако стане обратното поне ще знаеш че не е държал достатъно на теб и рано или късно щели сте да се разделите![]()
![]()
повярвай ми,ако приятелят ти наистина държи на теб,тя няма никакъв шанс... колкото и много да настоява и да се бута![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Всички знаят, че един мъж ще те обича повече, ако го ържиш в напрежение. А тя прави обратното лази му в краката! Според мен в очите на мъжете няма място за жени които те самите намират за долни. Тя му пада в краката? Няма шанс!