.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Искам нов плейър!

Можете ли да ми кажете някой плейър за компютър да не е Winamp! защоото точно зарад него си търся друг постоянно прави проблеми и каквато и вверсия да си изтегля и все има нещо ! и не мога да си слушам музиката нормално. Изтеглих си един MonkeyMedia то пък още по-зле музиката тръгва но нищо не се чува ... иии тка Пишете отдолу ако се сетите нещо :P
    A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...

Супер фен Аватара на brokeninside13
    aimp2

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Искам нов плейър!

Цитирай Първоначално написано от spontaneous
    Можете ли да ми кажете някой плейър за компютър да не е Winamp! защоото точно зарад него си търся друг постоянно прави проблеми и каквато и вверсия да си изтегля и все има нещо ! и не мога да си слушам музиката нормално. Изтеглих си един MonkeyMedia то пък още по-зле музиката тръгва но нищо не се чува ... иии тка Пишете отдолу ако се сетите нещо :P
    jetAudio с него съм откакто си купих 5.1 системката... което значи от година и половина.. добре възпроизвежда, ако си го персонализираш, дори можеш да получиш лириките на доста от песните, които слушаш... не бави, не е натоварваща програма... мен ме устройва идеално

Фен
    Град
    Shumen
    AIMP2 http://aimp.ru/index.php?do=view&id=11770
    Само си направи настроиките да чете всички формати и готово.
    В населените места, където хората дишат по 24 часа...

Град
    Дружба
    AIMP2 го бях пробвал с моята системка и не вадеше никакъв звук от задните и централната.. само предна лява и дясна и буфера...

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    По-добро от WMP 11 няма.

Супер фен Аватара на mlakniwe
    AIMP естествено!!! Много як звук си вади от баса и 5-те колонки и е лек, безплатен и не натоварващ компа плейър
    WINAMP SUX!

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe
    AIMP естествено!!! Много як звук си вади от баса и 5-те колонки и е лек, безплатен и не натоварващ компа плейър
    WINAMP SUX!
    не знам кое му е естественото... ела го инсталирай тука и ако искаш ше ти залепя задните сателитки за ушите да видим дали ше чуеш нещо... еквалайзера е с доста барове, обаче няма 3D Enchancement, какъвто джета има.. мога да се обзаложа, че jetAudio бие по доста критерии

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    Аз слушам с BSplayer
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Мега фен Аватара на December
    А да кажете и някои готини скинове За предпочитане със аниме герои или други разни насрисувани слънчица,цветенца забавни
    Ох сори за спама.Просто съм луда по скинове,Трябва да направя една тема да си ги показваме(както онова с десктопите)

едитченценце ;д
    пп. ето такива хубавички - http://prikachi.com/images/862/2352862b.jpg или това следкото розово - http://prikachi.com/images/867/2352867U.jpg <33 Такива искам.На секви картинки.
    Преди имах на едно много хубаво,със тикви черно на Nightmare Before Christmas.Ох искам си ги пак скиновете,ама като ми преинсталираха компютъра много ценни(или по-точно шаренки сладурийки ) си заминаха.Което ме подсеща,че имах и едни котенца(беше ми ги пратило гаджето на батко ми а тя нз откъде ги е изтеглела) дето ти вървят по екрана.Суперсладурски.Мног о съм се хилила с тях.Ейтака вървят все едно са в градинката.Имах едно черно бяло с дълга опашка и едно пухкавичко със розова панделка бяло <33 Хихи хихи пак се увлякох ;д Ако някой се реши да го прочете и има представа за какво бърборя много ви моля да ми пишете.Искам си ги пак котенцата,супер сладки бяха <33
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Проблема е в PC-то или в теб
    Неможе така да не тръгва, има причина откри я и я отстрани..........
    Жена с пари е като луд с картечница.....

Супер фен Аватара на Exothermic
    Аз съм с AIMP2 и съм страшно доволна,
    а и има яки скинове.
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от Kopu
    Проблема е в PC-то или в теб
    Неможе така да не тръгва, има причина откри я и я отстрани..........
    проблема наистина беше в пц-то... отстраних го много лесно - деинсталирах AIMP2 и сложих jetAudio

December - бахти гадните скинове, чес'но

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от Tempest

December - бахти гадните скинове, чес'но
    Това са момичешки скинове.Ти кво очакваш да ти харесат ли?
    Много са си сладки анименцата.Дори сега имам едно ново със една русокоса принцеса и ягодки,обаче ме мързи да го снимам.
    Харесват ми неща с картинки и цветенца ала бала анимациики и т.н.
    Гледах ги тея на AIMP2 дето уж ги хваляте,ама кво им е толкова якото? Нямат нито картинки,никакъв живот в тях Просто един подбрани цветове.Ъммм не....

Никой ли не се сеща нищо по въпроса с котенцата от предишният ми пост?
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си