Целувки, от тия, сладките.
Знаеш ли ко ядох ?
Първоначално написано от solo_ Знаеш ли ко ядох ? Няма от къде да знам, но е не кипя от желание да науча.
Косми ядох
Първоначално написано от solo_ Косми ядох Пак ли си лизал баба ти!?
Първоначално написано от inewton Пак ли си лизал баба ти!? Бал съм та xD беше твоята майка.
Първоначално написано от solo_ Бал съм та xD беше твоята майка. Колко си гнусен... Тя е в цикъл.
Първоначално написано от inewton Колко си гнусен... Тя е в цикъл. Аз понякога съм извратен... Я ела в чата, да те попитам нещо.
Цигара
20 моркова..
ФИЛИЙКА СЪС КАШКАВАЛЧЕ
пиле
Лукче.
Първоначално написано от Indistinct Лукче. Ко каза, ко!? Аз последно вода.
Първоначално написано от inewton Ко каза, ко!? Колко по-ясно да го напиша?
Първоначално написано от Indistinct Колко по-ясно да го напиша? Честито первое лукче! А кой ест щастливец?
Първоначално написано от Indistinct Колко по-ясно да го напиша? Напишете го на Немски, inewton не е от България и НЕ знае Български.
Първоначално написано от inewton Честито первое лукче! А кой ест щастливец? Да..досега не бях опитвала ментово лукче в живота си.
Първоначално написано от Indistinct Да..досега не бях опитвала ментово лукче в живота си. Мазали сте го с ментов екстракт!?
Първоначално написано от inewton Мазали сте го с ментов екстракт!? То си е вградено. И опаковано.
Първоначално написано от Indistinct То си е вградено. И опаковано. Аха. Ти с опаковка си го яла. Страх ли те беше?
изтрито...
Първоначално написано от solo_ изтрито... И по-добре.
Бира !
The Грозния's пишка
Правила