.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Мега фен Аватара на Hilary_

Малко помощ?! ..

Момичета малко помощ ми трябва .. има ли сред вас такива, които пият витамини за заздравяване и подхранване на косата и ноктите? Ако да, какви са и имат ли някакъв ефект изобщо?

Благодаря предварително ако някой си направи труда да ми отговори .. (:

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз редовно си пия Геритамин Нео и определено съм много доволна,миглите ми станаха много гъсти, откакто започнах за го пия.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Аз редовно си пия Геритамин Нео и определено съм много доволна,миглите ми станаха много гъсти, откакто започнах за го пия.
    И аз го пих известно време, но по други причини.Не мога да кажа дали има ефект, но съм чувала добри отзиви.Няма странични ефекти, спокойно.
    Big or small, lies are lies!

и аз се засмилям.. за нещо такова, но не ми се струва много надеждно..

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Геритамин Нео пие съквартирантката ми и е страшно доволна.

До сега четох една тема, в която беше споменато на няколко пъти, че при често приемане на витамини може да се получи хипервитаминоза и общо взето вместо да помогнат, могат да ни навредят ..

Аз се чудя вече кое е по - добре .. да се пият витамини (на хапчета) или да се ядат всевъзможни генно модифицирани храни ..

Аз в момента пия едни витамини Мерц. Ноктите ми като че ли станаха по-твърди, а за косата нищо не мога да кажа.

Аз в момента пия бирена мая. На опаковката пише, че е за заздравяване и растеж на косата, за кожата и още доста работи. Пия я малко повече от седмица и се чувствам много добре. Косата ми не е много изтощена и не мога да видя някаква съществена разлика.
    Маята, която пия е българска, но като я свърша май ще си взема една немска, която е с витамин А,Е и още един ама не го помня

Геритамин нео помага, но и за окрепване на косата мога да ти препоръчам Тривитаминол.Преди да се изкъпеш си мажеш косата с него и престояваш така около час.Можеш да го закупи ш от ветиринарната аптека, лично на мен страшно много ми помогна.От декември до сегашния момент косата ми е израснала с около 10 см, но и правя и други маски и я подхранвам допълнително.

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Геритамин нео помага, но и за окрепване на косата мога да ти препоръчам Тривитаминол.Преди да се изкъпеш си мажеш косата с него и престояваш така около час.Можеш да го закупи ш от ветиринарната аптека, лично на мен страшно много ми помогна.От декември до сегашния момент косата ми е израснала с около 10 см, но и правя и други маски и я подхранвам допълнително.
    Много съм чела за въпросния Тривитаминол, но така и не смея да си го взема! Причината е, че на всеки действа различно .. и за мое огромно съжаление, съм чела и за случаи, в които косата е окапвала ..
    Честно казано не ми се рискува ..

благодаря също и на останалите за отговорите .. (:

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    витамините действат,да.
    на мен лично много ми помогнаха при ноктите особено.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Аз си ги редувам. Пия една опаковка витамини Центрум, почивам 1 седмица, после пия 2 опаковки Геритамин Нео и почивам 1 седмица. И така пак и пак Доволна съм, определено

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си