- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Потресена просто .. ;х
Брат ми ходи с по няколко наведнъж...от него знам кви ли не неща за такива мръсници...Първоначално написано от winterfresh4o
Иначе към авторката-дадоха ти много съвети вече...не мисли повече за него и не се срещай с момичето.Не мисля,че имате какво толкова да си казвате.Тя е ужасно тъпо парче,за да остане с него след като я е лъгал 10 месеца,а може и повече.
Яяяя, от Бургас ли сте?Първоначално написано от TheSunshine01
Къде учите?
Много ме впечтлява начинът на мислене на ShtrudeL.
Относно проблема , ти си си виновна ,тъй като си още едно неопитно ,лекомислено и наивно момиченце.
Бихте могли да се съберете двете и да потърсите дали случайно няма още девойки ,които представляват жертви на умелите му номера.
Не се занимавай повече с него, блокирай го, не го търси повече ! И на мен са ми правили същия номер .. отвратително е наистина .. и е трудно, да, но не и непреудолимо ! Защо не отидеш да се видиш с въпросното момиче, и двете имате малка вина, защото сте го оставили да ви върти на малкия си пръст без да се усетите дори .. Виж се с нея, поговорете, виж нейната версия и всичко около фалшивата им връзка .. От там натам да не те интересува повече тоя боклук ! Успех ..![]()
Живей си живота , не се занимавай с нищо около тоя..няям дума за него.
По отвратителен начин си го разбрала .. ужасс .. много е гадно,човекът,който твърди,че те обича повече от всичко..гледайки те в очите и да те лъже.. тцтц, а в същото време да ходи и с друга.. това направо е непростимоо.. ама какво да ти кажа МЪЖЕ .. Радвам се,че си го разбрала,ама толкова късно.. Знам,че ще ти е гадно и ще страдаш,но по - добре късно отколкото никога .. Вдигни си главата гордоо ии продължавай напред!! Помни,че той не е единствения ,ще намериш някой,който ще те оцени,ще дава всичко за теб и най - вече ще те обича истински и ще ти го доказва !!![]()