Предния път направих 1 тема как да скъсам с приятеля си но този път нещата съвсем се объркаха..
3 Дни под ред не спах у нас бях в едни приятели.. Неможах да се обадя на приятеля ми, нито да му пиша в скайп, но пък той ми се обади каза ми за пореден път колко мноого ме обича, че съм всичко за него и всички тея празни работи на които аз вярвах!
Като се върнах от приятелите ми влязах в фасебоок да вида дали някой ми е писал и какво да вида някакво момиче ми пише:
Тя: Ти каква се падаш на (въпросното момче)
Аз: Приятелката му, ти каква му се падаш че да питаш?
Тя: Уж и аз се явявам такава, от кога ходите?
Аз: (казах датата)
Тя: Ние ходим от 1 година и 3 месеца..
От което аз бях потресена, незнаех какво да кажа и и поисках скайпа .. Тя го даде питах я кога, къде излизат кога се виждат каза ми всичко, и аз и казах доста неща де..
През това време написах смс на това момче, казах му че не искам повече да ми звани, да ми пише да се виждаме или каквото и да е било..
После ми писа в скайп, каза че не е могъл да ми каже по рано защото много ме обичал .. обичайните извинения както винъги ..
Разпитах от къде е тя, къде учи но никой не я познава, никой незнае за нея.. въобще незнам как са ходили де след като никой не я познава и не я е виждал ..
След всичко т'ва той ми каза какво бих направила ако той скъса с нея, аз просто му казах че незнам. Та той ме лъга 10 месеца какво да му кажа ...
Вечерта някъде ми писа смс, каза че ако момичето иска да се видим и поговорим да откажа да не му го причинявам! Тогава разбрах че той никога не ме е обичал, никога и няма да ме обича но аз още чуствам нещо към него. Мразя го да, но в същото време го обичам.. имам чуството че 10 месеца са били напразно..
Незнам какво да правя сега.. Идва ми да го убия да направя нещо че да му е гадно и да разбере как се чуствам но някак си немога ...