- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- проблем с родителите
Имам пробем с родителите ми..или по-точно с остарелите им разбирания.Мама направо се побърква от мислъта,че имам приятели момчета(не мисля,че има нещо лошо в това.....)Разбирам,че се притеснява за мен ама това е извън граници.До скоро им спестявах това,че в компанията ми има момчета,но реших да им кажа.Исках съвсем нормален разговор ама нее...тя започна с филмите.Какво можело да ми направят и тн...а аз и обяснявам,че ги познавам добре и знам на кого мога да имам доверие.Баща ми много не се интересува ама мама ме побърква.Имам чувството,че си мисли,че съм на 12.....С вечерния час някакси се примитявам ама ми омръзна да давам обяснения къде и с кого съм и като спомена момчета се започва едно мрънкане.....Ако искам да отида на купон с компанията трябва да лъжа...а ми омръзна с лъжите.Не знам как да подходя към родителите ми за да им покажа,че не съм още малкото момиченце и трябва малко да си променят и те отношението.
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
На колко си мила..?Иначе явно ти няма достатъчно доверие...знам ли..сиг. се притеснява за теб и затова я е страх да излизаш с момчета..,но пък в това няма нищо лошо както ти самата каза! Поговори с баща си и кажи да поговори с майка ти,че няма нищо опасно и т.н. щом на тебе на вярва!Успех...
![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
на 16 съм...не казвам,че съм голяма,но все пак имам достатъчно акъл да знам какво и с кого да правя.За доверието до някъде е така,защото след една случка го позагубих..но параноята на майка ми е от много преди това.А с баща ми не мога да говоря..в смисъл това е част от проблема ми.Говоря радко с родителите ми на такива теми и ако изобщо говорим ще има мрънкане,викове и така нататък..Това ми е грешката,но не знам как да я поправя.
Кажи им, че вече са те отворили... да не се притеснява майка ти повече![]()
![]()
![]()
Ами тогава като начало върни си отново доверието..Първоначално написано от TheGirlNextDoor
НЕ ги лъжи защото така ще изгубиш на цяло доверието им..!Говори пак с майка си кажи й,че няма нищо лошо в това да излизаш с момчета...и ако пак не е съгласна може да я запознаеш с някое момче от компанията ти за да види,че не са лоши и т.н.!
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
що?Първоначално написано от Otero
ще се радвам да чуя мнението ти![]()