- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наранена...
ходих с едно момче известно време ..всичко беше чудесно но след рожденния ми ден нещо се промени ...той стана нервен..див(каквито сме двамата)..и се държеше грубо ...след това му казах че искам да се разделим..мина почти месец от тогава..през цялото време сме поддържали връзка но скоро ми каза че все още ме обича ..съжали за всичко което е направил..няколко пъти ме кани на среща но аз все бях заетаа (пак и исках малко да ме погони)..постоянно ми повтаря колко мн иска да ме целунее ..да бъде близо до мен ...честно казано обичам го ацки много и искам да бъдем отново заедно но не съм сигурно дали отново няма да се повтори същото
Модерирано от LadyDi
Превод от латиница: FeelMyPain
Първоначално написано от SemperFidelis
А на колко сте двамата?
Girls are magic. They can get wet without water, bleed without injury and make boneless things hard....
Кирилицата е задължителна.Напиши си темата с български букви,преди да са я заключили.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
пробвай,нищо не губиш ако просто опиташ!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Хехе пич по-полека с обидите..Първоначално написано от winterfresh4o
![]()
По темата - Съгласна съм с Elenichkaa..
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Дай му втори шанс, нищо не губиш.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Ти го познаваш по добре от нас,сама прецени какви са шансковете да го направи отново,ако е искрен(което може да забележиш много лсно когато е до теб) давай ,ако ли не нямаш избор![]()
а каква е била причината за грубото му държание? аз не бих се върнала.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Наранена ти е кирилицата и правописа ми се струва.
По темата.. искала си да те гони.. той да не е куче бе?
Може да е имал труден период .. и аз съм избуплива и нервна и дразнеща понякога.. ти веднага `искам да се разделим` ем кат си искала що ся се оплакваш, бе? Ай фък оф .. пфф![]()
Първоначално написано от sladur4etyYy
Аз също не бих.. колкото и да го обичам,колкото и да ме боли..
Добре дошла във форума.
Кирилицата е задължителна.
Запознай се с правилата ни тук
Ще се опитаме да ти бъдем максимално полезни![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от art
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Превода е 1към1 каквото беше написано, не хранете мене, че има 4363463 грешки..![]()