.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Бягам много бързо

нищо не разбрах толкова ли няма момче, което да те накара да се задържиш при него?

Може би това е повлияно от някакъв вътрешен страх, да не би ти да останеш зарязаната и наранената.Може пък просто да не си се влюбила до сега, знам ли.

Може би това е повлияно от някакъв вътрешен страх, да не би ти да останеш зарязаната и наранената.Може пък просто да не си се влюбила до сега, знам ли.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ако си преживяла предишно разочарование е нормално да се държиш така. Ако не пак е нормално В смисъл... явно те е страх да се довериш, за да не бъдеш наранена. Отпусни се малко и не приемай нещата толкова сериозно. Пусни се по течението и каквото стане
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

И аз съм била така,и разбрах на какво се дължи.Свикнала съм да не ме харесват,и когато някой ме хареса,и усетя,че сме се сближили прекалено много,бягам.Съветвам те да не постъпваш като мен,защото ще го отдалечиш от себе си и ще го загубиш,не само него,а и много други за напред.

Ох, и аз съм горе-долу така. Явно се държа прекалено свободно пред момчетата и не знам как става, но някой ме захаресва и аз от немай къде тръгвам с него. после се питам защо ли... Но в последните няколко дни разбрах какво мъчи и мен, и теб. Добре знаеш, че перфектен няма, а много искаш да имаш гадже, поласкана си от вниманието му и същевременно ти е много приятен, защото вече си имате приказката. Но всъщност не изпитваш друго към него. По-добре е да изчакаш да се появи някой по-подходящ, когото наистина харесваш и с когото искаш да си... Успех!

Повече от фен Аватара на Scouser
    Град
    on the pitch
    И аз бягам доста бързичко, да се надбягваме?
    If you told me to cry for you - I could.
    If you told me to die for you - I would.
    Take a look at my face.
    There`s no price I won`t pay
    to say these words to you ..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Вариант № 1 - Не знаеш какво искаш
    Вариант № 2 - Не си достатъчно голяма,за връзка
    Вариант № 3 - Не си готова за връзка
    Вариант № 4 - "Сърцеразбивачка" си
    Извод - Не си го натяквай това..Все един ден ще излезе момче,което наистина ще обичаш и няма да имаш такива мисли..
    Просто имай търпение
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Въй, коя зодия си?
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    щото не искаш връзка за тва става така
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Въй, коя зодия си?
    може би рак,много смотана зодия,знам абсолютно точно за какво говори момичето

спокойно,както си бягаш ще се намери някой,от който няма да ти се бяга.. но той ще избяга от теб за да видиш какво е от другата страна.
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

buttertoast и ти ли си рак

Цитирай Първоначално написано от autopsy
    buttertoast и ти ли си рак
    да.... много ли ми пролича хахах
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Порастни..

Мега фен Аватара на iiordanova
    Май , не знаеш какво искаш ..
    Или просто момчетата не са били точно като за теб.

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от kalina90
    И аз съм била така,и разбрах на какво се дължи.Свикнала съм да не ме харесват,и когато някой ме хареса,и усетя,че сме се сближили прекалено много,бягам.Съветвам те да не постъпваш като мен,защото ще го отдалечиш от себе си и ще го загубиш,не само него,а и много други за напред.
    Ето защо и аз съм така. До сега не си го обеснявах, ама вече разбрах.Много пъти съм поемала инициатива да съм с дадено момче и когато получа нужното внимание, аз сама се отдръпвам.Искам искам, и когато получа - зарязвам. Ауу кофти тръпка..поне съм г/д наясно вече.
    Big or small, lies are lies!

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Тук никой не те попита - ти самата имала ли си силни чувства към някой от момчетата, с които си била С други думи - била ли си влюбена някога Според мен това е проблема - само с харесване не става работата ( личен опит )

П.П. И аз бягам винаги, не избягах само когато се влюбих за пръв път

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от DenBr
    ^ Сякаш си мислиш, че е по-добър от теб? Би си намерил лесно друга? Не си отивате, не се вписваш в компанията му и т.н.? Щото на мен ми се е случвало.

Дааа, дааа.Също съм имала чувството, че постоянно се взира в недостатъците ми(и вътрешни и външни), че не съм едва ли не идеалната за него, че абсолютно всяка друга е повече от мен и лесно ще ме остави.. Да, за това говоря.
    Big or small, lies are lies!

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от DenBr
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666
    Тук никой не те попита - ти самата имала ли си силни чувства към някой от момчетата, с които си била С други думи - била ли си влюбена някога Според мен това е проблема - само с харесване не става работата ( личен опит )
    Не, как да се имам силни чувства при връзка, не по-дълга от седмица? >.>
    Попринцип повечето пъти, когато се започва връзка се очаква, че има някакви чувства Според мен там е проблема ..

Ми какво да ти кажа момиче,при мен е същото,само дето аз съм мъжки вариант.(1 7г.).Не знам дали има оправия,но пък май се дължи точно на това,че не ти се занимава със сериозна връзка,искаш да си кибичиш още сама,задушаваш се като трябва да се обвържеш и т.н.При теб не знам дали е точно така,но знам,че при мене е.

Според мен ти търсиш "перфектния",който трудно се намира,но като го намериш ще разбереш,че той е момчето за теб.
    Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си