- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много неприятно... ;(
Здравейте.Аз съм на 16 години приятеля ми е на 17 скоро ще прави 18.Аз много го харесвам искам да го задържа по-дълго време...Вчера като се опитахме да правим секс не успяхме.Той не можа да ми го вкара..Каза ми че съм много тясна...А предишните пъти сеска е бил супер не знам какъв е проблема.Бях възбудена всичко беше наред...Аз много се разсроих приятеля ми каза да се успокоя и само ме прегръщаше и целуваше...Какво да направя следващия път?Може би ще трябва да взема лубрикант...Добре ли е че се дъжах много мило с него?Моля ви дайте и съвети и се надявам да няма тъпи подигравателни коментари...
това да се разбира ли, че искаш да го задържиш със секс?!Първоначално написано от puvaesen
Ако държи на теб няма да е проблем, че не се е получило веднъж ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Според мен приятеля ти е девствен. И недей да си мислиш, че проблема е в теб, изобщо не е така. Може да пробвате с лубпикант, но аз мисля, че той трябва да бъде по-смел. На теб болеше ли те изобщо?
Изобщо не ме болеше...Първоначално написано от Nadelina
ъм аз мога да те успокоя че девствените момченца както мен до преди месец ги боли когато те са отгоре и го вкарват и "бимбо" не йм е толкова пластичен че да влиза както си иска.. може просто да го е боляло и да се е опитвал да го вкара и накрая да се е оправдал с тва че ти си тяснаспокойно няма кво да стане ако те обича ще чака.. аз чаках гаджето ми 5 месца докато стане готова
стискам палци дано всичко е ОК
![]()
Ние с него сме правли хубав секс..Явно днеска просто не е било ден.Мерси все пакПървоначално написано от gospodinov
![]()
![]()
![]()
Трябваше да оточниш ,че сте пвари секс,еми другия път повече кураж и на двамата и дано влезне![]()
Тя го е написала ама народа си го е казал-кьораво карти не играе (и форум не четеПървоначално написано от zority7
)
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
По-скоро Българска му работа..първо пита ,после чете...Първоначално написано от vaseto0o
Тва си беше чист спам :P Ама е яко чувствам се по-добър от др.![]()
хелп де
Кво хелп?
Малко повече любовна игра, малко лубрикант и ще влезе като нож в течен шоколад
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
"Аз много го харесвам искам да го задържа по-дълго време... "
това е глупаво изказване..
"Какво да направя следващия път?Може би ще трябва да взема лубрикант..."
Да, ще е добре да вземете лубрикант
"Добре ли е че се дъжах много мило с него?"
Зависи какво точно имаш предвид, ако е това, което симисля, не е много добре..мъжете не обичат да имат Ангелчета в леглото..там, с него, трябва да си мръсница, не да мрънкаш и да очкваш той да прави всичко[/b]
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
До колкото видях момичето каза, че са правили секс и преди, тоест момчето не е девствено.Първоначално написано от Nadelina
(и лафа на fear4o ми хареса)
Schhh! Hear the silence...