.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Много неприятно... ;(

Здравейте.Аз съм на 16 години приятеля ми е на 17 скоро ще прави 18.Аз много го харесвам искам да го задържа по-дълго време...Вчера като се опитахме да правим секс не успяхме.Той не можа да ми го вкара..Каза ми че съм много тясна...А предишните пъти сеска е бил супер не знам какъв е проблема.Бях възбудена всичко беше наред...Аз много се разсроих приятеля ми каза да се успокоя и само ме прегръщаше и целуваше...Какво да направя следващия път?Може би ще трябва да взема лубрикант...Добре ли е че се дъжах много мило с него?Моля ви дайте и съвети и се надявам да няма тъпи подигравателни коментари...

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Много неприятно... ;(

Цитирай Първоначално написано от puvaesen
    Аз много го харесвам искам да го задържа по-дълго време...
    това да се разбира ли, че искаш да го задържиш със секс?!
    Ако държи на теб няма да е проблем, че не се е получило веднъж ..

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Според мен приятеля ти е девствен. И недей да си мислиш, че проблема е в теб, изобщо не е така. Може да пробвате с лубпикант, но аз мисля, че той трябва да бъде по-смел. На теб болеше ли те изобщо?

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Според мен приятеля ти е девствен. И недей да си мислиш, че проблема е в теб, изобщо не е така. Може да пробвате с лубпикант, но аз мисля, че той трябва да бъде по-смел. На теб болеше ли те изобщо?
    Изобщо не ме болеше...

ъм аз мога да те успокоя че девствените момченца както мен до преди месец ги боли когато те са отгоре и го вкарват и "бимбо" не йм е толкова пластичен че да влиза както си иска.. може просто да го е боляло и да се е опитвал да го вкара и накрая да се е оправдал с тва че ти си тясна спокойно няма кво да стане ако те обича ще чака.. аз чаках гаджето ми 5 месца докато стане готова стискам палци дано всичко е ОК

Цитирай Първоначално написано от gospodinov
    ъм аз мога да те успокоя че девствените момченца както мен до преди месец ги боли когато те са отгоре и го вкарват и "бимбо" не йм е толкова пластичен че да влиза както си иска.. може просто да го е боляло и да се е опитвал да го вкара и накрая да се е оправдал с тва че ти си тясна спокойно няма кво да стане ако те обича ще чака.. аз чаках гаджето ми 5 месца докато стане готова стискам палци дано всичко е ОК
    Ние с него сме правли хубав секс..Явно днеска просто не е било ден.Мерси все пак

Трябваше да оточниш ,че сте пвари секс,еми другия път повече кураж и на двамата и дано влезне

Цитирай Първоначално написано от zority7
    Трябваше да оточниш ,че сте пвари секс,еми другия път повече кураж и на двамата и дано влезне
    Тя го е написала ама народа си го е казал-кьораво карти не играе (и форум не чете )

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Повече от фен Аватара на Anarchya2
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Цитирай Първоначално написано от zority7
    Тя го е написала ама народа си го е казал-кьораво карти не играе (и форум не чете )
    По-скоро Българска му работа..първо пита ,после чете...

Тва си беше чист спам :P Ама е яко чувствам се по-добър от др.

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Кво хелп?
    Малко повече любовна игра, малко лубрикант и ще влезе като нож в течен шоколад
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Случва се. Не е болка за умиране. Пробвай пак. Това, че е мъж, не значи, че винаги иска и винаги може.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile

Re: Много неприятно... ;(

"Аз много го харесвам искам да го задържа по-дълго време... "
    това е глупаво изказване..

"Какво да направя следващия път?Може би ще трябва да взема лубрикант..."
    Да, ще е добре да вземете лубрикант

"Добре ли е че се дъжах много мило с него?"
    Зависи какво точно имаш предвид, ако е това, което симисля, не е много добре..мъжете не обичат да имат Ангелчета в леглото..там, с него, трябва да си мръсница, не да мрънкаш и да очкваш той да прави всичко[/b]
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Пробвайте пак ще стане небой се

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    До колкото видях момичето каза, че са правили секс и преди, тоест момчето не е девствено.
    (и лафа на fear4o ми хареса )
    Schhh! Hear the silence...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си