.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Страшно трудно ми е...

Здравейте...Преди 2 седмици Скъсахме с приятеля ми с който ходехме 2 години и то по достаа тъпа причина...На рдто му той си беше поканил една негова бивша,която аз страшно много мразя и така се случиха нещата,че аз я хванат за косата,тя ме предизвика,когато стана това той не беше в стаята,в стаята бяха сички негови фр дето ме мразят и братовчедка му,която е на 22,дойде и ме хвана за косата и почна да ме дърпа,после сички се нахвърлиха срещу мене и обвниха мене,че аз съм виновна за сичко,дори и той и на сутринта баба му,която уж много ме обичаше...ми вика ''айде сабирай си нещатата и повече да не си стъпила тук,аз решавам дали ще сте заедно или не''... и после и майка му,му е забранила да е с мене... а сега твърди,че дори и самия той не иска... и от тогава сяка вечер рева и го санувам и винаги санувам едно и също,че ще се сдобриме,аз знам,че това не може да стане и не трябва,като бях с него само страдах... обаче въпреки това не мога без него,страшно много го обичам и предпочитам да съм с него и да страдам отколкото без него и пак да страдам,не мога да бъда с друг...

Не можеш без него, 'щото си си го втълпила. Аман от мазохистки.

Плюс това сама си си виновна. Селско, грозно и просташко е да дърпаш косата на някое момиче, само 'щото те било издразнило. Толкова примитивно, че няма накъде. А и на рождения ден на приятеля ти. Трябваше ли да проваляш празника на момчето, само 'щото на теб нещо не ти харесва? Като толкова искаш да си избиваш простотията - дърпаш девойката настрани или някъде навън и започвате да си чупите маникюрите една в друга, как така ще правите сеири пред хората?

ИЗУМЕНА СЪМ направо.

Супер фен Аватара на lyfche
    Остави го малко,може пък да размисли.А това,което си направила с бившата му наистина е било гадно,защото това е неговия рожден ден и случката е била малко кофти.Освен това той е с теб,не с нея.Както и да е .. остави го малко да посмили,а също така не го насилвай да сте пак заедно,защото така ще го отблъснеш.Изчакай го да реши той сам.
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Ти си глупачка! Нищо лично... Почувствала си злоба към бившата му, защото си ревнувала,че не си единствената към, коята е имал чувства. Ревността е страх от превъзходството на другия, чувстват я обикновено хората с ниско самочувствие ))))) Осрала си се яко. Той е бил с теб, а не с нея. Сега вече и с теб не е ... Дори да си оправиш отношенията с него, трудно, дори невъзможно, ще ги оправиш със семейството и приятелите му

Въпросното момиче си мечтаех да я пребия оот 2 години... той ми беше изневерил с нея и не само това,според мене той сам си беше виновен,можеше да не я кани,като знае какво ще стане...

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    С времето ще ти мине,ще го забравиш...и ще ти е по лесно !
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Тебе те помня от някоя тема...

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Цитирай Първоначално написано от allaballaaaa
    Въпросното момиче си мечтаех да я пребия оот 2 години... той ми беше изневерил с нея и не само това,според мене той сам си беше виновен,можеше да не я кани,като знае какво ще стане...
    браво бе,сега той е виновен,че ти си побойничка?
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Не е трябвало да й посягаш, поне не и там пред всички. В случая сама си си виновна. Не си втълпявай, че не можеш с друг, това не е възможно. Изчакай да мине известно време и да поутихнат нещата, след това ще се чувстваш много по-добре.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Страшно трудно ми е...

Цитирай Първоначално написано от allaballaaaa
    Здравейте...Преди 2 седмици Скъсахме с приятеля ми с който ходехме 2 години и то по достаа тъпа причина...На рдто му той си беше поканил една негова бивша,която аз страшно много мразя и така се случиха нещата,че аз я хванат за косата,тя ме предизвика,когато стана това той не беше в стаята,в стаята бяха сички негови фр дето ме мразят и братовчедка му,която е на 22,дойде и ме хвана за косата и почна да ме дърпа,после сички се нахвърлиха срещу мене и обвниха мене,че аз съм виновна за сичко,дори и той и на сутринта баба му,която уж много ме обичаше...ми вика ''айде сабирай си нещатата и повече да не си стъпила тук,аз решавам дали ще сте заедно или не''... и после и майка му,му е забранила да е с мене... а сега твърди,че дори и самия той не иска... и от тогава сяка вечер рева и го санувам и винаги санувам едно и също,че ще се сдобриме,аз знам,че това не може да стане и не трябва,като бях с него само страдах... обаче въпреки това не мога без него,страшно много го обичам и предпочитам да съм с него и да страдам отколкото без него и пак да страдам,не мога да бъда с друг...
    Ко искаш да стане, кат си е хванала за косата? Ти отворят компот и да ти напраят масаж на краката? Аз лично, като видя, че някой не ме ще и бягам далече от всякакъв контакт с него и обкръжението му. Някой като не ме харесва, мое си ебе майката, а пък ако реши нещо да рипа, мога и аз да му я еба.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Подкрепям първия коментар по темата!
    Много тъпо си постъпила , сега ще си поемеш последствията .Пък и сама го каза - когато си била с него си страдала.Сега е по-добре,просто спри да мислиш,че не можеш без него.Опитай с : Аз мога да продължа напред и да срещна някой п о д х о д я щ !
    Айде , и успех.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си