Здравейте...Преди 2 седмици Скъсахме с приятеля ми с който ходехме 2 години и то по достаа тъпа причина...На рдто му той си беше поканил една негова бивша,която аз страшно много мразя и така се случиха нещата,че аз я хванат за косата,тя ме предизвика,когато стана това той не беше в стаята,в стаята бяха сички негови фр дето ме мразят и братовчедка му,която е на 22,дойде и ме хвана за косата и почна да ме дърпа,после сички се нахвърлиха срещу мене и обвниха мене,че аз съм виновна за сичко,дори и той и на сутринта баба му,която уж много ме обичаше...ми вика ''айде сабирай си нещатата и повече да не си стъпила тук,аз решавам дали ще сте заедно или не''... и после и майка му,му е забранила да е с мене... а сега твърди,че дори и самия той не иска... и от тогава сяка вечер рева и го санувам и винаги санувам едно и също,че ще се сдобриме,аз знам,че това не може да стане и не трябва,като бях с него само страдах... обаче въпреки това не мога без него,страшно много го обичам и предпочитам да съм с него и да страдам отколкото без него и пак да страдам,не мога да бъда с друг...