.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Срещи чрез интернет?

Здравейте,имам един въпрос към вас,ходите ли на срещи с човек с който сте се запознали чрез интернет?

П.П От скоро съм в форума и не съм чела вс. теми затова може тази тема вече да съществува,ако я има моля да ме извините

Град
    ForSaken city (:
    здравЙеЙ. Не знам ние колко сериозно трябва да отговорим или да ти се подиграФаме .. ама ти сериозно трябва да почнеш да влизаш в часовете по БЕЛ вместо да се зарибяваш с някакви загорели лапетии У скапО, а в часовете да спиш.

П.Т.

Излизала съм не повече от 2-3 пъти и то с хора с които си пишем от половин-една година и са дошли в моя град специално заради мене...

Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    здравЙеЙ. Не знам ние колко сериозно трябва да отговорим или да ти се подиграФаме .. ама ти сериозно трябва да почнеш да влизаш в часовете по БЕЛ вместо да се зарибяваш с някакви загорели лапетий У скапО, а в часовете да спиш.

П.Т.

Излизала съм не повече от 2-3 пъти и то с хора с които си пишем от половин-една година и са дошли в моя град специално заради мене...
    Аз също мога да ти дам съвет (искаш или не) това какво правя в часовете си е моя работа.. и че съм допуснала няква смешна грешка незначи че съм неграмотна както ти ме искарваш..и искам сериозно да се пише по темата защото такива ликета като тебе винаги намират причина да се правят на мн интересни

На мен не ми се е случвало

Да със сегашното ми гадже се запознахме по нета, тя ме намери че харесваше един от моя клас, ама станахме приятели, и т.н.

Голям фен Аватара на gret4ety
    Да със сегашното ми гадже се запознахме по нета, аз го намерих че харесвах един от неговия клас, ама станахме приятели, и т.н

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Да, случвало ми се е поне 4-5 пъти Гледай първата среща да е на обществено място
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Преди време съм ходила на такъв вид срещи.Вече порастнах и не се занимавам с чатове,камо и срещи.А и да си призная непознатите от интернет не са ми интересни,тръпката,завладя ла сърцето ми е другаде.

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от nespasqema
    здравЙеЙ. Не знам ние колко сериозно трябва да отговорим или да ти се подиграФаме .. ама ти сериозно трябва да почнеш да влизаш в часовете по БЕЛ вместо да се зарибяваш с някакви загорели лапетий У скапО, а в часовете да спиш.

П.Т.

Аз също мога да ти дам съвет (искаш или не) това какво правя в часовете си е моя работа.. и че съм допуснала няква смешна грешка незначи че съм неграмотна както ти ме искарваш..и искам сериозно да се пише по темата защото такива ликета като тебе винаги намират причина да се правят на мн интересни
    иСкарвам ли те в старанието си да докажеш, че умственият ти капацитет не е като на настъпена кайсия, още повече се излагаш. За това млъкни по-добре. не се правя на итересна .. просто е смешно :/ и леке ш викаш на майка си, не на мене, ясна ли бях, чавенце просто? ^^

Едит : пише се лЕке, а не лИке.. ОМГ!

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Случвало се е.

По скоро Не, но го е имало и този момент - с подбрани хора
    Жена с пари е като луд с картечница.....

Да срещала съм сее.. 2 пъти.. с първия бях за малкоо.. а с втория връзката ми продължи по - дълго! ;dd

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ходила съм много,много пъти,но първо трябва да се уверя(до колкото е възможно),че този човек не е някакъв ненормалник.Всичките ми срещи са били с хора около моята възраст,даже имаше и няколко момичета,които бяха по-малки от мен,само един човек беше с 5 години по-голям от мене.Има и хора,с които си пиша от 2 години някъде и все още не сме се видяли,защото аз не искам...Имаме об6ти познати примерно,но това почти нищо не значи.

Мега фен
    Град
    Earth...
    НЕ! Няма шанс!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    gLypChenCee, nespasqema, ако имате някаква лична вражда, моля да я пренесете на ЛС.
    Това кой колко е неграмотен се вижда от всички, не е нужно да се карате.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Далеч по-забавно и приятно е да се запознаеш с някой на улицата. Най-интересното когато просто импровизираш. Почти всичките ми познати от интернет не съм ги виждал никога.

Абсурд, не!

Само един-единствен път съм се срещнала, запознала и заформила някакво приятелство с човек от форума, и то с момиче. От един град сме, учим от едно училище и беше неизбежно да не се засечем така или иначе.

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    gLypChenCee, nespasqema, ако имате някаква лична вражда, моля да я пренесете на ЛС.
    ама аз само и казах, че има правописни грешки, я почна да ми се кара и каза, че съм тя иСкарвала неграмотна ии че съм лИке.. ако знаеш колко се саднах .. напправо ми иде да си нарежа вените с лъжица.. ех, т`ва е живота.. хаху..

п.п.

Спирам се

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Много хора познавам покрай тоя интернет. Запознавала съм се, излизала съм по срещи. Голямата работа, маниаци можеш да срещнеш навсякъде, въпросът е колко ти е акъла да се оправиш с тях.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да, няколко пъти. Мъжът си също срещнах чрез Интернет. За това така обичам тоя нет.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Не ходя.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    ама аз само и казах, че има правописни грешки, я почна да ми се кара и каза, че съм тя иСкарвала неграмотна ии че съм лИке.. ако знаеш колко се саднах .. напправо ми иде да си нарежа вените с лъжица.. ех, т`ва е живота.. хаху.. добре че се намери на кой да се оплачеш...

п.п.

Спирам се

Да - случвало ми се е 1 път. Даже не го бях виждала на снимка и ми беше много интересно как изглежда.Симпатяга беше и постоянно след това ме търсеше-искаше да ходим-но аз тогава не исках връзка.
    Любовта е като да пееш песен,но няма песен без край !!!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Май аз съм ветеранът тук с наистина много срещи от интернет

А като почнете с това че може да срещнеш всеки... ми тъй е.. на улицата пак можеш да срещнеш всякакви отрепки. Ама никой не си седи у тях, нали?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си