- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срещи чрез интернет?
Първоначално написано от Krokozubel4o
Първоначално написано от gret4ety
Вие да не сте заедно?![]()
![]()
![]()
по темата: Чак до излизане не се е стигало. Но от близо година си пиша с едно момче, с което се запознахме в интернет и май ще се видим. Просто си допаднахме като характери.![]()
п.п. към авторката: Това че някой е намеил някви грешки в постовете ти и ти ги казва... еми ок. Ама в крайна сметка ти си ги допуснала, нали. Той/тя не ги казва просто ей така.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Парамоур.... ебавки си правят във форума и смятат че са интересни![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
М`да,напуснала си само една грешкаПървоначално написано от nespasqema
![]()
По темата - Да,излизала съм..Може би около 3 пъти,които са били просто приятелски срещи
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Така ли? Аз мислех, че щом е в множествено число се пише "лапетии", но все пак ти посещаваш часовете по БЕЛ, не аз, ти си професора!Първоначално написано от gLypChenCee
Аз пък си немам подпис, да ва е яТТТ!
Първоначално написано от LaCritic
хе-хе къде сравняваш една моя грешка с нейните 20на? ;д една е допустима + че въобще не съм се старала да го пиша правилно, трябва да ти е като навик да пишеш правилноо.. неумислено съм я допуснала ;Д както и да е .. ама тя допуска 5-6 казва и се да се поправи, тя ми се дзвери, че съм я иСкарвала неграмотна.. апф. Аз и го казах с добри чуства..
Колкото до мен - ще си редактирам грешката и просто ще замълча за нея защото си прав/а.
Их.. пак си мерите пuшките![]()
Dr. Gregory House
аз нямамПървоначално написано от valdesbg
ама що пък да не я премеря с другите
![]()
![]()
ебавам се..
![]()
Глупче.... знам за теб
Веселото е че ти се връзват форумците..![]()
Dr. Gregory House
И аз съм ветеран. С бая народ съм се срещала. С някои все още сме си приятели, други са лепки, трети просто си търсят лесни забивки... Не ме притеснява да го правя. Дори скоро очаквам гости от друг град специално заради мен.![]()
Нека оставим веселото за нас .. [-o<Първоначално написано от valdesbg
С всичките ми приятели и гаджета съм се запознавала на живо, чрез други познати и приятели, по случайност. Примерно отиваме на кафе и някой води свой приятел/ка и така започваме контакт. Следва размяна на скайп, телефон, после пак на кафе и така. Никога не съм страдала от липса на приятели, тъй че смятам, че Интернет изобщо не е мястото, където да си търся приятели. Все пак с тях нямам нищо общо, нито училище, нито приятелска среда, нито общи познати. Не ми харесва идеята да завързвам контакти по сайтове за запознанства или скайп, струва ми се жалко. Сякаш няма с кой да си чатя или с кого да излезна, че да се занимавам с глупости. Дори нямам непознати сред абонатите си в скайп. Абсолютно всеки съм го виждала на живо и сме си говорили. Против съм с две думи.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Правила съм го един път,и аз не знам как се навих,но не беше грешка .
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
доста пъти,даже гадже съм си намиралаи си беше мнг чук
Едно десетина пъти има със сигурност. Сега нямам много контакти с хора от интернет за да излизам с тях. Но за в бъдеще най-вероятно пак бих излязла с някой. Съжалявам, че не съм могла да се срещна с 3-4 човека, но шанс.
Иначе и с приятеля ми се запознах в интернет. И хич не ми е зле.![]()
Аз с моето бебе се запознахме чрез интернет и се обичаме вече година и половина![]()
Просто аз
случвало се е ,но като цяло предпочитам срещи или запознанства с хората на живо дет се вика....не,че нещо,но нета изгрежда в повечето случаи резлична представа и 1во впечатление и има място човек да си съчинява и налага личностни характеристики на онзи отсреща,които разбият ли се меко казано е неприятно.....но пък в тоя живот всяко нещо трябва да се пробва стига да е в границата на нормалното,което не е в твой ущърб![]()
разбирасе даже с приятелката ми се запознахме по интернет и сме много щастливиПървоначално написано от nespasqema
![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Освен с гаджето и най-добрата ми приятелка срещнах в един форум. Чудесен човек, който на 2-рата минута тооооооолкова много харесах...и така вече 5 години. Да кажеш, че тогава нямах среда и много познати...просто се случи. Но да уточня, че и в двата случая там само сме се запознали (даже с момичето не помня дали имена бяхме разменили), но не и опознали.
Да. Излизала съм с хора, с които съм си чатила. Забавно е. (: Даже така се запознах с бившия ми приятел.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
С приятеля ми сме от едно училище, но в началото общувахме през фейсбуукНе знам дали се брои.
Излизала съм 3 пъти с хора, с които съм се запознала през нета.
Първият път беше с момче от съседното училище, което понастоящем е най-добрият ми приятел.
Вторият път беше с 3 момичета, с които пишем в един форум и са моя град.
Третият път беше с Влади (многоуважаемият valdesbg), изкарахме си страхотно и сега е много важен за мен. Както усещах, че ще стане от самото начало.![]()
Нито при първия, нито при третия случай съм се притеснявала, че човекът отсреща може да се окаже не такъв, за какъвто се представя. Първо, защото умея да преценям хората, с които си пиша. Второ, че все пак не съм се видяла с тях след 1 час писане. Трето, защото винаги мога да се обърна и да си тръгна. Човекът отсреща дори не знае пълното ми име в повечето случаи, камо ли адрес.![]()
В бъдеще ще продължавам да действам по този начин, защото запознанствата с приятели на мои приятели или случайно в кафенето не ми гарантират, че не съм си изгубила времето с някой, който не е мой тип. Не би ме спряла и разлика в годините (освен ако не е фрапантна от 15-20 години, разбира се), щом виждам, че с човекът имаме общи теми![]()
запознавала съм се с човек от нета, ама то не беше по любов ;D
то беше едно планиране, глупости, накрая стана баси изцепката
the sky is the limit.
Да и аз така.Първоначално написано от PinkPan7her
I LOVE YOUU BABY!!! {{}}
Не, мерси..![]()
Няколко пъти![]()
![]()
И аз сум ходил на срещи с хора който познавам от нета,но съм излизам след като съм комуникирал 4 - 5 месеца с тях макар и по нета....но съм се срещал с хора които са доста важни за мен и до момента....така че на тези "интернет запознанства" не винаги има разочарования....човек може да попадне и на доста готини хора,само трябва късметче.
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg