.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от Krokozubel4o
    Да със сегашното ми гадже се запознахме по нета, тя ме намери че харесваше един от моя клас, ама станахме приятели, и т.н.
    Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    Да със сегашното ми гадже се запознахме по нета, аз го намерих че харесвах един от неговия клас, ама станахме приятели, и т.н

Вие да не сте заедно?

по темата: Чак до излизане не се е стигало. Но от близо година си пиша с едно момче, с което се запознахме в интернет и май ще се видим. Просто си допаднахме като характери.
    п.п. към авторката: Това че някой е намеил някви грешки в постовете ти и ти ги казва... еми ок. Ама в крайна сметка ти си ги допуснала, нали. Той/тя не ги казва просто ей така.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Парамоур.... ебавки си правят във форума и смятат че са интересни

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от nespasqema
    Аз също мога да ти дам съвет (искаш или не) това какво правя в часовете си е моя работа.. и че съм допуснала няква смешна грешка, незначи,че съм неграмотна , както ти ме иcкарваш..и искам сериозно да се пише по темата , защото такива ликета като тебе винаги намират причина да се правят на мн интересни
    М`да,напуснала си само една грешка

По темата - Да,излизала съм..Може би около 3 пъти,които са били просто приятелски срещи
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    In Your Mamma's Pussy
    Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    здравЙеЙ. Не знам ние колко сериозно трябва да отговорим или да ти се подиграФаме .. ама ти сериозно трябва да почнеш да влизаш в часовете по БЕЛ вместо да се зарибяваш с някакви загорели лапетий У скапО, а в часовете да спиш.

П.Т.

Излизала съм не повече от 2-3 пъти и то с хора с които си пишем от половин-една година и са дошли в моя град специално заради мене...
    Така ли? Аз мислех, че щом е в множествено число се пише "лапетии", но все пак ти посещаваш часовете по БЕЛ, не аз, ти си професора!
    Аз пък си немам подпис, да ва е яТТТ!

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от LaCritic
    Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    здравЙеЙ. Не знам ние колко сериозно трябва да отговорим или да ти се подиграФаме .. ама ти сериозно трябва да почнеш да влизаш в часовете по БЕЛ вместо да се зарибяваш с някакви загорели лапетий У скапО, а в часовете да спиш.

П.Т.

Излизала съм не повече от 2-3 пъти и то с хора с които си пишем от половин-една година и са дошли в моя град специално заради мене...
    Така ли? Аз мислех, че щом е в множествено число се пише "лапетии", но все пак ти посещаваш часовете по БЕЛ, не аз, ти си професора!

хе-хе къде сравняваш една моя грешка с нейните 20на? ;д една е допустима + че въобще не съм се старала да го пиша правилно, трябва да ти е като навик да пишеш правилноо.. неумислено съм я допуснала ;Д както и да е .. ама тя допуска 5-6 казва и се да се поправи, тя ми се дзвери, че съм я иСкарвала неграмотна.. апф. Аз и го казах с добри чуства..

Колкото до мен - ще си редактирам грешката и просто ще замълча за нея защото си прав/а.

Град
    В мислите на хората
    Их.. пак си мерите пuшките

Dr. Gregory House

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Их.. пак си мерите пuшките
    аз нямам ама що пък да не я премеря с другите ебавам се..

Град
    В мислите на хората
    Глупче.... знам за теб

Веселото е че ти се връзват форумците..

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на babity
    И аз съм ветеран. С бая народ съм се срещала. С някои все още сме си приятели, други са лепки, трети просто си търсят лесни забивки... Не ме притеснява да го правя. Дори скоро очаквам гости от друг град специално заради мен.

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Глупче.... знам за теб

Веселото е че ти се връзват форумците..
    Нека оставим веселото за нас .. [-o<

Град
    in the reality : )
    С всичките ми приятели и гаджета съм се запознавала на живо, чрез други познати и приятели, по случайност. Примерно отиваме на кафе и някой води свой приятел/ка и така започваме контакт. Следва размяна на скайп, телефон, после пак на кафе и така. Никога не съм страдала от липса на приятели, тъй че смятам, че Интернет изобщо не е мястото, където да си търся приятели. Все пак с тях нямам нищо общо, нито училище, нито приятелска среда, нито общи познати. Не ми харесва идеята да завързвам контакти по сайтове за запознанства или скайп, струва ми се жалко. Сякаш няма с кой да си чатя или с кого да излезна, че да се занимавам с глупости. Дори нямам непознати сред абонатите си в скайп. Абсолютно всеки съм го виждала на живо и сме си говорили. Против съм с две думи.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Град
    In the middle of Nowhere
    Правила съм го един път,и аз не знам как се навих,но не беше грешка .
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    Wonderland
    доста пъти,даже гадже съм си намирала и си беше мнг чук

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Едно десетина пъти има със сигурност. Сега нямам много контакти с хора от интернет за да излизам с тях. Но за в бъдеще най-вероятно пак бих излязла с някой. Съжалявам, че не съм могла да се срещна с 3-4 човека, но шанс.
    Иначе и с приятеля ми се запознах в интернет. И хич не ми е зле.

Град
    [На Метри От Земята]
    Аз с моето бебе се запознахме чрез интернет и се обичаме вече година и половина
    Просто аз

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    случвало се е ,но като цяло предпочитам срещи или запознанства с хората на живо дет се вика....не,че нещо,но нета изгрежда в повечето случаи резлична представа и 1во впечатление и има място човек да си съчинява и налага личностни характеристики на онзи отсреща,които разбият ли се меко казано е неприятно.....но пък в тоя живот всяко нещо трябва да се пробва стига да е в границата на нормалното,което не е в твой ущърб

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София

Re: Срещи чрез интернет?

Цитирай Първоначално написано от nespasqema
    Здравейте,имам един въпрос към вас,ходите ли на срещи с човек с който сте се запознали чрез интернет?

П.П От скоро съм в форума и не съм чела вс. теми затова може тази тема вече да съществува,ако я има моля да ме извините
    разбирасе даже с приятелката ми се запознахме по интернет и сме много щастливи
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Освен с гаджето и най-добрата ми приятелка срещнах в един форум. Чудесен човек, който на 2-рата минута тооооооолкова много харесах...и така вече 5 години. Да кажеш, че тогава нямах среда и много познати...просто се случи. Но да уточня, че и в двата случая там само сме се запознали (даже с момичето не помня дали имена бяхме разменили), но не и опознали.

Да. Излизала съм с хора, с които съм си чатила. Забавно е. (: Даже така се запознах с бившия ми приятел.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

anonymous708973
    Guest
    С приятеля ми сме от едно училище, но в началото общувахме през фейсбуук Не знам дали се брои.

Излизала съм 3 пъти с хора, с които съм се запознала през нета.
    Първият път беше с момче от съседното училище, което понастоящем е най-добрият ми приятел.
    Вторият път беше с 3 момичета, с които пишем в един форум и са моя град.
    Третият път беше с Влади (многоуважаемият valdesbg), изкарахме си страхотно и сега е много важен за мен. Както усещах, че ще стане от самото начало.

Нито при първия, нито при третия случай съм се притеснявала, че човекът отсреща може да се окаже не такъв, за какъвто се представя. Първо, защото умея да преценям хората, с които си пиша. Второ, че все пак не съм се видяла с тях след 1 час писане. Трето, защото винаги мога да се обърна и да си тръгна. Човекът отсреща дори не знае пълното ми име в повечето случаи, камо ли адрес.
    В бъдеще ще продължавам да действам по този начин, защото запознанствата с приятели на мои приятели или случайно в кафенето не ми гарантират, че не съм си изгубила времето с някой, който не е мой тип. Не би ме спряла и разлика в годините (освен ако не е фрапантна от 15-20 години, разбира се), щом виждам, че с човекът имаме общи теми

Голям фен Аватара на BlueKnife
    запознавала съм се с човек от нета, ама то не беше по любов ;D
    то беше едно планиране, глупости, накрая стана баси изцепката
    the sky is the limit.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    С приятеля ми сме от едно училище, но в началото общувахме през фейсбуук Не знам дали се брои.

Излизала съм 3 пъти с хора, с които съм се запознала през нета.
    Първият път беше с момче от съседното училище, което понастоящем е най-добрият ми приятел.
    Вторият път беше с 3 момичета, с които пишем в един форум и са моя град.
    Третият път беше с Влади (многоуважаемият valdesbg), изкарахме си страхотно и сега е много важен за мен. Както усещах, че ще стане от самото начало.

Нито при първия, нито при третия случай съм се притеснявала, че човекът отсреща може да се окаже не такъв, за какъвто се представя. Първо, защото умея да преценям хората, с които си пиша. Второ, че все пак не съм се видяла с тях след 1 час писане. Трето, защото винаги мога да се обърна и да си тръгна. Човекът отсреща дори не знае пълното ми име в повечето случаи, камо ли адрес.
    В бъдеще ще продължавам да действам по този начин, защото запознанствата с приятели на мои приятели или случайно в кафенето не ми гарантират, че не съм си изгубила времето с някой, който не е мой тип. Не би ме спряла и разлика в годините (освен ако не е фрапантна от 15-20 години, разбира се), щом виждам, че с човекът имаме общи теми
    Да и аз така.
    I LOVE YOUU BABY!!! {{}}

Град
    Русе
    Не, мерси..

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Няколко пъти

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    И аз сум ходил на срещи с хора който познавам от нета,но съм излизам след като съм комуникирал 4 - 5 месеца с тях макар и по нета....но съм се срещал с хора които са доста важни за мен и до момента....така че на тези "интернет запознанства" не винаги има разочарования....човек може да попадне и на доста готини хора,само трябва късметче.
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си