Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
С приятеля ми сме от едно училище, но в началото общувахме през фейсбуук Не знам дали се брои.

Излизала съм 3 пъти с хора, с които съм се запознала през нета.
Първият път беше с момче от съседното училище, което понастоящем е най-добрият ми приятел.
Вторият път беше с 3 момичета, с които пишем в един форум и са моя град.
Третият път беше с Влади (многоуважаемият valdesbg), изкарахме си страхотно и сега е много важен за мен. Както усещах, че ще стане от самото начало.

Нито при първия, нито при третия случай съм се притеснявала, че човекът отсреща може да се окаже не такъв, за какъвто се представя. Първо, защото умея да преценям хората, с които си пиша. Второ, че все пак не съм се видяла с тях след 1 час писане. Трето, защото винаги мога да се обърна и да си тръгна. Човекът отсреща дори не знае пълното ми име в повечето случаи, камо ли адрес.
В бъдеще ще продължавам да действам по този начин, защото запознанствата с приятели на мои приятели или случайно в кафенето не ми гарантират, че не съм си изгубила времето с някой, който не е мой тип. Не би ме спряла и разлика в годините (освен ако не е фрапантна от 15-20 години, разбира се), щом виждам, че с човекът имаме общи теми
Да и аз така.