- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- любим спорт
Кик бокс / Бокс
The last time when we shook our hands I saw the fire in your eyes ! Rest In Peace
Аз тренирам лека атлетика и това е един спорт който не можеш да практикуваш ,ако не ти е в кръвта.Баща ми е бивш спортист,майка ми също.Тренировките ми доставят удоволствие.Правя го от сърце и ако не тренирам един ден почвам да теперя..объркват ми се хормоните.Треньоpът ми е страхотен и той ме предразполага да се чувствам добре на пистата.Дисциплината (100 м.) ми е много отговорна и той ме е научил да ценя какво ми дават краката,а те ми дават сила и устремление да продължавам и да изкачвам все повече върхове в краиерата си.Спортувайте-няма нищо по хубаво от това!!
Бокс. От малък този спорт ми харесва и сега ходя от 2 седмици с огромно желание
Футбол
Академично Гребане и покрай него плуване и тичане(за издръжливост - към 10тина км) играя много Волейбол и Баскетбол. Тренирам гребане, защото развива всички мускули, прави те машина, но е и много кофти спорт и ако нямаш желание да тренираш, нищо няма да стане от теб....
Еми гребане с лажицаи баскетбол (тренирал съм го 6 години и продължадам да го тренирам)
![]()
Истинските приятели няма да те оставят да вършиш глупости..сам !!
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!!
Бокс ,защото мога да изхърлям отрицателната енергия,и да бия новобранците
фитнесс,защото искам да напрая красиво тяло![]()
![]()
![]()
![]()
Колко забавно да биеш новобранцитеПървоначално написано от everythingisrelative
![]()
Тръпка да те пребият ли ? Мисля че във всеки спорт си има тръпка определено.![]()
Нямам химикалка!
Що го слагаш тва емотиконче винаги ?Първоначално написано от atractive
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
И аз сам същияПървоначално написано от valerusha
![]()
Първоначално написано от Fraximus
може да сте братя![]()
![]()
Бокс
Бокс, борба, муай-тай, джуи-джитсу, класически фитнес ... и тва прави ММА
Помага ми да изпусна парата, която много бързо събирам
Формула 1 -.-
Kaкво значи "класически фитнес" ?Първоначално написано от firstdiesel
е ти се изкара Рони КОЛМАНПървоначално написано от firstdiesel
![]()
хахах смешник
Кво има Рони общо с бокса или джу-джицуто ?![]()