.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Еми явно "пилето" се е разсърдило
    Говорете утре - утрото е по-мъдро от вечерта
    Жена с пари е като луд с картечница.....

Явно така и ще направим! Ще говорим сутринта пък ще видим какво ще стане!

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Не го съди толкова. Научи първо точно за какво става въпрос, преди да си правиш изводите. И в никакъв случай не му го връщай, така ще го провокираш и той да направи нещо такова отново, и най-накрая ще стане един омагьосан кръг

Просто сме два остри камъка. Много сме инати и понякога така става! Благодаря за съветите на всички.Все пак в един спор има двама виновни. Ще се опитам да бъда по снизходителна и не толкова ината!

Благодаря на всички които ми помогнаха да изчерпа темата! Съветите ви ми бяха полезни. И все пак от всеки спор излиза нещо добро- в този се научих че човек трябва да търси вината не само в другия но и в себе си! Вече ще бъда по-благоразумна и ще го изчаквам да ми обясни преди да се скарам с него или да му тръшна телефона под носа!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Здр.. какво бихте направили ако..

Цитирай Първоначално написано от evilgirl888
    Днес като се видях с приятеля си и той ми се правеше на болен. Аз предложих да се прибираме, за да си почине и той се съгласи. Каза да му звънна към 22ч. за да се чуем, че тогава щял да си ляга и никъде нямалко да излиза, защото бил уморен. Звъня му аз и той ми казва, че е с приятели. А уж беше болен. Не се захващам за най малкото но редовно става така и това ме дразни. Имам чувството че те са по важни от мен. Но не знам дали просто не се карам с него за глупости има и по важни неща все пак. МНого зле се скарах с него защото го е направил. Права ли съм изобщо!
    Не. Може просто обстоятелствата да са били такива, че да се е наложило да се види с някой.... Ти се радвай, че не те е излъгал като си му се обадила, защото и тва е можел да напрай. Тряа си благодарна и за най-малкото.
    Temet Nosce

벨야카

Прав си имам чудесен приятел който ме обича и ме слуша! Трябва да съм благодарна утре ще се опитам да изгладя нещата!

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от Kopu
    Офф вие момичетата с това глупаво мислене незнам докъде ще стигнете....
    И аз когато съм болен ми е по-добре с приятели, защото забравям за болеста. Момчетата имат нужда да бъдат и с други момчета, а не само с гаджетата. Ти какво искаш само с теб ли да ходи ? Нема лошо обаче ще си омръзнете бързо. Не мисля, че я избягва и ако го обича и го зареже ще е най-болямата глупост и грешка която правила някога.... И да вмъкна само, че това излизане 100% не е го планирал просто са му звъннали и той е излязал. Така че неможе да става въпрос за лъжа...
    И аз мисля така ..
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен Аватара на m1nik
    Намери си приятел, който да те уважава, после да те обича..
    )

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    Как да не си права.. той те отбягва .. лъже те .. Е, мисля, че е време да си поговорите дооооооста сериозно..
    определено
    Просто аз

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Приятелите са по-важни от любовта според мен.Въпреки това той наистина не е прав да те лъже така...И аз бих се издразнила ако на мен ми се случва постоянно.Питай го,защо се държи така...ако пак нещо не се разберете не му обръщай внимание и толкова,започни и ти да правиш така,да видим дали няма на него да му стане гадно.

Приятелите винаги трябва да са по-важни! Това важи и за теб!
    Когато ние започнахме да излизаме аз непрекъснато го насърчавах да излиза без мен, с неговите си притяли. След 3 месеца не искаше и на кафе да отиде без мен. Трябва да се научиш, че ти контролираш връзката. А това с разговорите...на повечето не им понасят добре, бъди готова за всякаква реакция. Дай му свобода, точно толкова колкото иска! Ако прекалява, значи не я заслужава. Или пък ако продължава да те лъже. Ако това му поведение е провокирано от твоите коментари или се издразваш когато той иска да е с тях, тогава вината е в теб и трябва да смениш тактиката! Наистина човек има нужда от време само за себе си и приятелите си! Ако си те лъже ей тъй, за адреналина дали ще го хванеш-тогава не е добре работата.

Последен съвет: не прави компромиси със себе си за благото на някой си! Имай си принципи и ги следвай, ако сега му позволиш да те лъже/бие/тормози, това с времето ще става все по-зле!

Успех

Супер фен Аватара на lyfche
    Цитирай Първоначално написано от evilgirl888
    Ами ако ми е скъп. Ходим от година! Много го обичам. Сигурна съм че и той мене. Но много искам някак си да му го върна за да се поучи от грешката си и да разбере че не е прав, но просто нямам сили да го тормозя. Но ако измисля сигурно не мих се поколебала да го направя!

и аз бях така със стария ми приятел .. само ,че ходехме 2 години и половина !! И той така един ден ми каза да му звънна към 20:0,че нямало да може да говори .. след тва разбирам ,че бил в Амор .. ау .. .. така де след тва се разделихме .. тъй че .. поговори с него !!
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Права си, да. Не съм наясно с това как стоят нещата между вас и дали това се случва за пръв път, но ако е искал да излезе с приятели вместо да бъде с теб, просто е редно да ти каже, а не да се прави на болен. Недей да си мълчиш, а говори с него.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Ами и аз бих се скарала с него за тва ... като иска да излезе с приятели да каже поне, а не да лъже че е болен и после да ти се изцепи еми аз съм с фр ... а и да е болен какво му пречи да се приберете в тях например и заедно да гледате някой филм ... да му сготвиш или нещо подобно .. просто колкото да сте заедно . Доста глупаво е постъпил, а все пак какво ти каза когато ти не реагира добре на тази постъпка ?
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си