- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Здр.. какво бихте направили ако..
Днес като се видях с приятеля си и той ми се правеше на болен. Аз предложих да се прибираме, за да си почине и той се съгласи. Каза да му звънна към 22ч. за да се чуем, че тогава щял да си ляга и никъде нямалко да излиза, защото бил уморен. Звъня му аз и той ми казва, че е с приятели. А уж беше болен. Не се захващам за най малкото но редовно става така и това ме дразни. Имам чувството че те са по важни от мен. Но не знам дали просто не се карам с него за глупости има и по важни неща все пак. МНого зле се скарах с него защото го е направил. Права ли съм изобщо!
Човек еби му майката на тоя бе. Не виждаш ли че те разиграва само... Майкооо тоя само си заслужава боя![]()
Как да не си права.. той те отбягва .. лъже те .. Е, мисля, че е време да си поговорите дооооооста сериозно..
Ами ако ми е скъп. Ходим от година! Много го обичам. Сигурна съм че и той мене. Но много искам някак си да му го върна за да се поучи от грешката си и да разбере че не е прав, но просто нямам сили да го тормозя. Но ако измисля сигурно не мих се поколебала да го направя!
Амм направи същоото като него. Излезте и кажи, че не ти е добре.. после излез с приятелки и се постарай да те види с тях [ако примерно сте се разбрали да му звъннеш в 7, не му звъни и той ако ти звънне в 8-9 кажи му `Аа миличко сори, бях с Петранка, Драганка и съм се отнесла.] дано се поучи от грешката си.. Но аз предлагам пъърво да поговорите..Първоначално написано от evilgirl888
![]()
Амм направи същоото като него. Излезте и кажи, че не ти е добре.. после излез с приятелки и се постарай да те види с тях [ако примерно сте се разбрали да му звъннеш в 7, не му звъни и той ако ти звънне в 8-9 кажи му `Аа миличко сори, бях с Петранка, Драганка и съм се отнесла.] дано се поучи от грешката си.. Но аз предлагам пъърво да поговорите..
Мс за съвета.. Май ще ми се окаже полезен!![]()
Няма защо, пак заповядай.т`ва за връщането го направи след като поговорите и въпреки това се повтори. Успех, щастие, любов и усмивкиии!
![]()
Първоначално написано от gret4ety
Съгласна.. ако му пукаше щеше да ти каже как стоят нещата .. простоо не те оценява и няма смисъл да се занимаваш с него!!
Офф вие момичетата с това глупаво мислене незнам докъде ще стигнете....
И аз когато съм болен ми е по-добре с приятели, защото забравям за болеста. Момчетата имат нужда да бъдат и с други момчета, а не само с гаджетата. Ти какво искаш само с теб ли да ходи ? Нема лошо обаче ще си омръзнете бързо. Не мисля, че я избягва и ако го обича и го зареже ще е най-болямата глупост и грешка която правила някога.... И да вмъкна само, че това излизане 100% не е го планирал просто са му звъннали и той е излязал. Така че неможе да става въпрос за лъжа...
Жена с пари е като луд с картечница.....
Шш чакайте, беее хорица.. дайте и малко надеждаПървоначално написано от Smile91
може да е просто временно или пък да му се е искало да излезне само с приятели, но да не и е казал, че иска да излезат `по мъжки` за да не я засегне.. знам ли.. къ`е се разбързахте зарязваници глупости
![]()
Естествено , че приятелите са много по-важни от гаджетата.Точно затова трябва да го разбереш ,но ако ти е проблем , можеш просто да поговориш с него.
Естествено ,че приятелите(истинските) са по-важни,днеска е с теб,утре с друга.Единствено трябва да се уточните,за да няма дразнения и караници.Всеки проблем си има решение,ако се говори очи в очи и не се избягва.
Има момичета които разбират момчетата и други които са "кобили с капаци". Когато момиче пита за връзката си с момче, тя трябва да се вслуша в мъжки съвет, и обратното - когато момче пита за връзката си с момиче, трябва да се вслуша в женски съвет.
Това го знам от личен опит мога да дам аргументи но ми се спи и не ми се пише много, че ще има много правописни грешки![]()
![]()
![]()
В никакъв случай не смятам да го късам заради това! Ще бъде глупаво да захвърля човека който обичам и единствения който съм обичала! Просто ще му дам урок но първо ще си поговорим, както ме посъветваха тук! Сега ми звъни, просто ще го оставя да се поизпоти за ден в търсене на моя милост. И ако се повтори вече ще оплзотворя съвета да му го върна!
За какво връщане става на въпрос ? Ако беше отишъл с майка си на зъболекар, пак ли щеше да му се скараш, че не е отишъл с теб ?Първоначално написано от evilgirl888
Ти да не би да му забраняваш да се вижда с приятели ? И да не би да го ревнуваш от приятелите му ? Защото ако е така това е голяма грешка която допускаш........
Не го ревнувам нито му забранявам. Просто ме хвана яд че в един момент е болен а във следващия се изцерява от болките и изведнъж е на крака. И как така е болен като отде с приятелите си да тренира. От къде тия сили. Просто ме е яд! Но аз си знам че нещата ще се оправят!
Какви уроци възнамеряваш да му дадеш?Това да не е някоя игра ?Комуникацията е ключът към успешната връзка.
Добре. Ще му вдигна телефона вече и ще си поговорим! Прави сте трябва да говорим!
Може и да го задушаваш,човека може да иска малко свободия с приятели.Не го прави "Каишко" ....
На мен ми се е случвало с температура да ида да играя футбол. Защото по този начин забравям за болеста и се лекувам психически...... Като е болен не означава, че е на легло и неможе да стане.... От каквото има нужда това прави. Научи се да правиш компромиси - на това се крепят дългите връзки![]()
Ок! Прави сте всички че трябва да говорим и че всеки човек има нужда от приятел! Ще си погиворим ама няма да се извинявам в никакъв случай!
Между другото от 9 до 10 играх футбол,игрище с изкуствена трева.Та ако си от Плевен нищо чудно,приятеля ти да е играл с нас![]()
Звъни ми от около половин час и аз не дигам. И сега му звъннах за да поговорим и той на ината си ми каза "уморен съм лягам да спя аз когато исках да говорим ти не ми дигна лека нощ пиле чао"
А ако си от Монтана с нас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз от 8 до 10 и нещи играх на изкуственото в моя град![]()
Не съм нито от един от двата града! А приятеля ми не играе футболтой е боксьор!