.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Здр.. какво бихте направили ако..

Днес като се видях с приятеля си и той ми се правеше на болен. Аз предложих да се прибираме, за да си почине и той се съгласи. Каза да му звънна към 22ч. за да се чуем, че тогава щял да си ляга и никъде нямалко да излиза, защото бил уморен. Звъня му аз и той ми казва, че е с приятели. А уж беше болен. Не се захващам за най малкото но редовно става така и това ме дразни. Имам чувството че те са по важни от мен. Но не знам дали просто не се карам с него за глупости има и по важни неща все пак. МНого зле се скарах с него защото го е направил. Права ли съм изобщо!

Голям фен Аватара на gret4ety
    Човек еби му майката на тоя бе. Не виждаш ли че те разиграва само... Майкооо тоя само си заслужава боя

Град
    ForSaken city (:
    Как да не си права.. той те отбягва .. лъже те .. Е, мисля, че е време да си поговорите дооооооста сериозно..

Ами ако ми е скъп. Ходим от година! Много го обичам. Сигурна съм че и той мене. Но много искам някак си да му го върна за да се поучи от грешката си и да разбере че не е прав, но просто нямам сили да го тормозя. Но ако измисля сигурно не мих се поколебала да го направя!

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от evilgirl888
    Ами ако ми е скъп. Ходим от година! Много го обичам. Сигурна съм че и той мене. Но много искам някак си да му го върна за да се поучи от грешката си и да разбере че не е прав, но просто нямам сили да го тормозя. Но ако измисля сигурно не мих се поколебала да го направя!
    Амм направи същоото като него. Излезте и кажи, че не ти е добре.. после излез с приятелки и се постарай да те види с тях [ако примерно сте се разбрали да му звъннеш в 7, не му звъни и той ако ти звънне в 8-9 кажи му `Аа миличко сори, бях с Петранка, Драганка и съм се отнесла.] дано се поучи от грешката си.. Но аз предлагам пъърво да поговорите..

Амм направи същоото като него. Излезте и кажи, че не ти е добре.. после излез с приятелки и се постарай да те види с тях [ако примерно сте се разбрали да му звъннеш в 7, не му звъни и той ако ти звънне в 8-9 кажи му `Аа миличко сори, бях с Петранка, Драганка и съм се отнесла.] дано се поучи от грешката си.. Но аз предлагам пъърво да поговорите..

Мс за съвета.. Май ще ми се окаже полезен!

Град
    ForSaken city (:
    Няма защо, пак заповядай. т`ва за връщането го направи след като поговорите и въпреки това се повтори. Успех, щастие, любов и усмивкиии!

Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    Човек е** му майката на тоя бе. Не виждаш ли че те разиграва само... Майкооо тоя само си заслужава боя

Съгласна.. ако му пукаше щеше да ти каже как стоят нещата .. простоо не те оценява и няма смисъл да се занимаваш с него!!

Офф вие момичетата с това глупаво мислене незнам докъде ще стигнете....
    И аз когато съм болен ми е по-добре с приятели, защото забравям за болеста. Момчетата имат нужда да бъдат и с други момчета, а не само с гаджетата. Ти какво искаш само с теб ли да ходи ? Нема лошо обаче ще си омръзнете бързо. Не мисля, че я избягва и ако го обича и го зареже ще е най-болямата глупост и грешка която правила някога.... И да вмъкна само, че това излизане 100% не е го планирал просто са му звъннали и той е излязал. Така че неможе да става въпрос за лъжа...
    Жена с пари е като луд с картечница.....

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от Smile91
    Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    Човек е** му майката на тоя бе. Не виждаш ли че те разиграва само... Майкооо тоя само си заслужава боя

Съгласна.. ако му пукаше щеше да ти каже как стоят нещата .. простоо не те оценява и няма смисъл да се занимаваш с него!!
    Шш чакайте, беее хорица.. дайте и малко надежда може да е просто временно или пък да му се е искало да излезне само с приятели, но да не и е казал, че иска да излезат `по мъжки` за да не я засегне.. знам ли.. къ`е се разбързахте зарязваници глупости

Естествено , че приятелите са много по-важни от гаджетата.Точно затова трябва да го разбереш ,но ако ти е проблем , можеш просто да поговориш с него.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Естествено ,че приятелите(истинските) са по-важни,днеска е с теб,утре с друга.Единствено трябва да се уточните,за да няма дразнения и караници.Всеки проблем си има решение,ако се говори очи в очи и не се избягва.

Има момичета които разбират момчетата и други които са "кобили с капаци". Когато момиче пита за връзката си с момче, тя трябва да се вслуша в мъжки съвет, и обратното - когато момче пита за връзката си с момиче, трябва да се вслуша в женски съвет.
    Това го знам от личен опит мога да дам аргументи но ми се спи и не ми се пише много, че ще има много правописни грешки

В никакъв случай не смятам да го късам заради това! Ще бъде глупаво да захвърля човека който обичам и единствения който съм обичала! Просто ще му дам урок но първо ще си поговорим, както ме посъветваха тук! Сега ми звъни, просто ще го оставя да се поизпоти за ден в търсене на моя милост. И ако се повтори вече ще оплзотворя съвета да му го върна!

Цитирай Първоначално написано от evilgirl888
    В никакъв случай не смятам да го късам заради това! Ще бъде глупаво да захвърля човека който обичам и единствения който съм обичала! Просто ще му дам урок но първо ще си поговорим, както ме посъветваха тук! Сега ми звъни, просто ще го оставя да се поизпоти за ден в търсене на моя милост. И ако се повтори вече ще оплзотворя съвета да му го върна!
    За какво връщане става на въпрос ? Ако беше отишъл с майка си на зъболекар, пак ли щеше да му се скараш, че не е отишъл с теб ?
    Ти да не би да му забраняваш да се вижда с приятели ? И да не би да го ревнуваш от приятелите му ? Защото ако е така това е голяма грешка която допускаш........

Не го ревнувам нито му забранявам. Просто ме хвана яд че в един момент е болен а във следващия се изцерява от болките и изведнъж е на крака. И как така е болен като отде с приятелите си да тренира. От къде тия сили. Просто ме е яд! Но аз си знам че нещата ще се оправят!

Какви уроци възнамеряваш да му дадеш?Това да не е някоя игра ?Комуникацията е ключът към успешната връзка.

Добре. Ще му вдигна телефона вече и ще си поговорим! Прави сте трябва да говорим!

Град
    Може и да го задушаваш,човека може да иска малко свободия с приятели.Не го прави "Каишко" ....

На мен ми се е случвало с температура да ида да играя футбол. Защото по този начин забравям за болеста и се лекувам психически...... Като е болен не означава, че е на легло и неможе да стане.... От каквото има нужда това прави. Научи се да правиш компромиси - на това се крепят дългите връзки

Ок! Прави сте всички че трябва да говорим и че всеки човек има нужда от приятел! Ще си погиворим ама няма да се извинявам в никакъв случай!

Град
    Между другото от 9 до 10 играх футбол,игрище с изкуствена трева.Та ако си от Плевен нищо чудно,приятеля ти да е играл с нас

Звъни ми от около половин час и аз не дигам. И сега му звъннах за да поговорим и той на ината си ми каза "уморен съм лягам да спя аз когато исках да говорим ти не ми дигна лека нощ пиле чао"

А ако си от Монтана с нас
    И аз от 8 до 10 и нещи играх на изкуственото в моя град

Не съм нито от един от двата града! А приятеля ми не играе футбол той е боксьор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си