.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Град
    in the reality : )
    Не знам как така повечето си избирате "най-добрите приятелки"? Разбирам, че женската злоба винаги присъства, но при най-добри приятелки не трябва да се показва!!! В никакъв случай! Това означава истинско приятелство - няма тайни, няма лъжи, няма интриги и няма БОРБА за някви си момчета!

Тая шматка ти прави много подли номера. Показва точно онази лоша страна на момичетата, която ни прави такива кучки - иска ВСИЧКИ да са нейни, независимо, че си има сериозно гадже.

Не знам дали наистина момчето не зарибява и двете ви, но не вярвам. Все пак сте приятелки и не е толкова тъп... знае, че ще се усетите, нали си споделяте. ;] А и най-вероятно "приятелката" ти се опитва да се похвали.. "оо виж, момчето, по което точиш лиги, гледа МЕН!"

Овца, пълна овца. ;]]
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Kакво стана писа ли ти в скайп??..има ли напредък? Успех

^ и ако не й е писал какво? Нещастник и лицемер е, и не заслужава да живее, безсрамника долен!

Бъди оправна. Само наблюдавайки въпросното момче(а и малката пръдла) можеш да разбереш много повече, отколкото ако тръгнеш да разпитваш. Ти какво очакваш?

- Сваляш ли се с А.?(или както там й беше буквата)
    - Не, харесвам само теб.

Много ясно, че момчето ще отрича до последно. Затова - наблюдавай и си прави изводите.

Тази историйка с А и Б ме обърка по-добре да беше започнала с X и У а по темата знаеш, че мъжете сме прасета това не е тайна за никого така, че приятелката ти може и да не лъже все пак..имай едно на ум!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Град
    Бургас
    и какво, да се довери изцяло на това, което й казва въпроснят ли? третият вариант при твоето предложение си го изпуснала- той да каже, че не е вярно, а в същото време да е вярно. тогава какво правим?

авторке, опознай момчето и се сближи с него. и много внимавай, не му се хващай веднага на въдичката, наблюдавай как се държи с теб, с нея, може да попиташ и третото момиче дали не е забелязало нещо. но най- добре това да го правиш, без момчето и останалите от компанията да разбират, че ''разузнаваш''. ако знаят, че го правиш, момчето например, ако наистина забива приятелката ти, ще стане доста по- внимателно и пак няма да научиш истината. просто ги наблюдавай всичките, съвсем обективно.
    и ако все пак се окаже, че приятелката ти си измисля, и ти тръгнеш с В, бъди сигурна, че от нейна страна ще последват ужасно много интриги и сплетни, така че бъди подготвена. както казаха по- горе, женската злоба е опасно нещо.[/quote]

И аз съм на това мнение.Успех ^^

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Писа.. Болен бил не знам си кво.. Споменатата покана за кафе не получих.
    В най-добрия случай ще го срещна в неделя.

А. ми прати хронологии, защото поисках. В. я питаше нещо от сорта, дали вече била "изконсумирала връзката си с Б." (т.е. дали я е наебал) и тем подобни.

Същовременно й давам да разбере, че не ми пука особено. Даже се правя, че се радвам.

е някакъв напредък? кой се оказа виновния или и двамата не стават за нищо? Според мен трябва да обърнеш внимание на пича ,защото приятелката ти може да се окаже доста коварна,а за него момче е все пак нормално е да се заглежда по повече от една.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си