- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за Всичко |vol 48|
Каде бе.. Как съм изпусналаПървоначално написано от lenito_sf
![]()
Разбрах го колко носиПървоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()
ясен ми е и всички като него!За това вече не се занимавам на 22 съм вече не им се вържа на простотиите преди много палех сега ме е запълнило едно безразличие към такива индивиди, че направо ме е яд!
![]()
Да се пробвам ...че ми стана любопитноПървоначално написано от diksi
![]()
![]()
![]()
![]()
Дон Цецко на колко си и от коя част на Варна си ?![]()
Diiddy
![]()
Не знам какво ще разберат, защото аз много си давам зор да му разкодирам посланията..Първоначално написано от venityyy95
![]()
На 22 съм на Златните по-скоро мога да кажа, че се намирам - Ален мак точно до ВСУ!![]()
Първоначално написано от diksi
![]()
![]()
хаха
Icecream/I scream, you scream, we all scream for icecream!(sun)
Модата се купува, стилът се притежава!
Ти си баткоПървоначално написано от mgxpower
![]()
Диди не знам как си го изпуснала![]()
Лошото е че сам не се вижда колко е смешен тръгнал да ми се перчи!Ако аз не бях прав щях аз да съм нападнатия, но всички нападате него явно нещо не е наред момчето!
Не си падам по никой моето момче!Аз съм директен човек и ако харесвам някого аз го казвам направо без да овъртам!Не съм като теб - мишок!Не се занимавай с мен ще изгориш казвам ти!![]()
ай стига вече... и всичко тръгна от нашия чатПървоначално написано от mgxpower
![]()
![]()
![]()
![]()
Не аз искам мишока да ми каже по кого си падам защото аз не знам?!Явно той знае всичко.
http://www.youtube.com/watch?v=-XSh8mk2toU
Тва ми напомня за последния ми опит за тектоник..
тежко пострадах..
![]()
И той разпръсква интелект навсякъде.... отивам да си взема една бира защото пича засегна културата ми и ако не пия ще си срежа вените и ушите (най-вече).![]()
![]()
![]()
офффффф аре престанете дееее стига сте се каралинякои са прави, други грешат стига вече
![]()
![]()
Само като ти чета обърканите мисли и ми става ясно колко можеш..Първоначално написано от Annonimous
Живей си тревоманския живот, мрънкай, че най-добрия ти приятел е тръгнал с момичето което обичаш, мрънкай за проблемите си на другите.. Но не се изкарвай умен и можещ - видях те какъв си![]()
кво е тектоник>Първоначално написано от lenito_sf
![]()
Lexynnka
Боже пък аз докато пишех с теб си тананиках за вдъхновение..Първоначално написано от Annonimous
На Ленито й е през....какво слушаш и какво мислиш за нея!Пич сливаш се с предметите наоколо и изкривяваш пространството с тъпотия тук 5 човека искаме да ти го обясним явно и ние петимата грешим ти си правия! (bow)![]()
![]()
![]()
ето виждаш ли че ся ти се заяждаш а пък после казваш, че си прав.. ем сори ама пръв почваш всичкоПървоначално написано от Annonimous
ахахахаххахПървоначално написано от Annonimous
И аз за тебе като чуя припева на тази
http://www.vbox7.com/play:585b1d7d![]()
Не можеш да наливаш вода на кофа без дъно!
Айде лека нощ!![]()
Тва което правят с ръцетеПървоначално написано от L0ST
![]()
оф как го обясних![]()
обиждаш ме..вече от няколко есеца се знаем, а не си разбрала, че схващам много бавноПървоначално написано от lenito_sf
![]()
Lexynnka
мн точно казано (y) :P :PПървоначално написано от mgxpower