- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за Всичко |vol 48|
Ти наред ли си бре? Ленито от сички ни най-малко се държи като детеПървоначално написано от Annonimous
Lexynnka
Ще ми обЯснят ти не се тревожи!Първоначално написано от Annonimous
![]()
http://www.vbox7.com/play:ea0601e9 Поздрав за лека нощ от мен.. Бай..
кат си представя как вероятно си се млатнала в устата и ми избива на смяхПървоначално написано от lenito_sf
![]()
Lexynnka
ооо мойта песничкаПървоначално написано от diksi
лека и мека
![]()
Icecream/I scream, you scream, we all scream for icecream!(sun)
Модата се купува, стилът се притежава!
нееПървоначално написано от venityyy95
![]()
Анонимен.. освен името ми друго не знаеш за мене.. как АДЖЕБА прецени, че се държа като дете и, че трябва да порасна. Като трябва да съм сериозна, съм сериозна.
Диди.. мерси и лека ти!![]()
явно няма да е скороПървоначално написано от lenito_sf
![]()
Да беше само устата.. стъпих на криво и си залепих носа за земята.. Тръгнах да ставам и се спънах в себе си..Първоначално написано от L0ST
![]()
И мен кво ме ебе, че влизаш тук от 2007? Аз ти казвам аз какво съм видял да не би да ми е забранено + това смятам, че ти си единствения тук дето е на това мнение.Първоначално написано от Annonimous
Преди като почна да се заяждаш с мен, ми беше леко кофти, но сега не и пука, явно си си такъв![]()
айде чао и със здраве
Lexynnka
С практика се постига сичко...трябва пробваш пакПървоначално написано от lenito_sf
![]()
Lexynnka
айде лека и от мен на вс :P :P![]()
Меляй ми мелницо, меляй ми..
Ето пак се лигавя, сеш се?
Каквам пак.. не ме познаваш лично, не ми давай мнение каква съм. Достатъчно добре се познавам. Пораснала съм.. нямаш си на идея кога.![]()
пак налягахте сички... таман напуках пуканки да гледам сеир тука... то![]()
Айде лека на тези дето лягат![]()
Lexynnka
Ебем ти филмите дето станахта тука ... Мойчец аре спри са вечеРазбрахме че ти не си виновен за нищо .. .
Diiddy
![]()
заеби, няма смисъл![]()
те в кофата и без тва го хранят за щяло и не щяло..![]()
Lexynnka
тука излъга, когато почна мен да храниш беше без причина, а просто шото съм писал "Първоначално написано от Annonimous
" на момичетата
![]()
Lexynnka
аха, понеже форума е твой и реши да ми кажеш да съм се спрял..Първоначално написано от Annonimous
![]()
И се пак.. айде чао отново, не смятам си развалям настороението сега
Lexynnka
Има разлика..
Аз не давам обективно мнение за тебе, а ти за мене да.
![]()
![]()
![]()
![]()