- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за Всичко |vol 48|
пф що ли си права труда да пиша аз тука съм незабележима![]()
![]()
Icecream/I scream, you scream, we all scream for icecream!(sun)
Модата се купува, стилът се притежава!
Първоначално написано от golf_5_r32
неееее зарежи го тоя байк братле .. СКЕЙТА си има тръпка има си и риск . на мен това ми трябва![]()
ии Вени ти как си ?
ми и аз виж ако ме беше питала как ми е минала вечерта щеше да ти е по интересноПървоначално написано от venityyy95
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
ее най-накрая ти си първия супер тъкмо си идвам а ти:P :P
добе как ти мина вечерта?Първоначално написано от golf_5_r32
ся по инт ли е?
Ми до преди малко сме обикаляли златните пясъци с ето тази кола:Първоначално написано от venityyy95
с лека музичка (интересно защо всички хора ни заглеждаха) След това се поразходихме малко и интересното е, че съм им приличал на чужденец
Таа видях едно момиче което беше много сладко което раздаваше флаери и на отиване (пеша) и на връщане (пак пеша) и когато тръгвахме вече с колата минахме покрай нещ и тя леко засрамена ми помаха 2х
![]()
След това със 140 с отворен гюрук (бешеее аддскиии ЯКОООО) се прибирахме към варна и след това минахме местата където правят гонки но там беше доста тъпо :P ии така
А при теб как беше :P
Ентусиазиран НЕпукист™
дай да си лафим поне ниеПървоначално написано от simi4ka
![]()
кажи тема и почвамеПървоначално написано от Otero
![]()
FUCKтически не ме интересува![]()
ехе подрбно описание ми що не я заговорихте бе кво само минавате покрай неяПървоначално написано от golf_5_r32
ох начи да питам тука отнася се до вс момчета които са тука: начи спорим с една фр одеве, че ако някой ти подсвирква от колата или ти бибитка( на мен мн често ми се случва
) и тва знак, че те мисли за леко момиче ли е (тя така казва) или че все едно казва че си хубава(аз тва казвам) я ми кажете ся щот и обещах да питам няколко момчета
![]()
Ми аз от личен опит ти казвам щото и аз свиркам понякога и то е когато видя хубаво момиче :PПървоначално написано от venityyy95
Ентусиазиран НЕпукист™
Първоначално написано от simi4ka
мии ддз .
как реши да влезеш в немската![]()
Единственото немско нещо което признавам е Опел-а нито езика им става нито хората нито НИИЩОО
Ентусиазиран НЕпукист™
Тва значи че си сладурана че те е харесал за закачка простоПървоначално написано от venityyy95
![]()
П.П. Добър вечер
Diiddy
![]()
ами колкото и странно да ти звучи смятам да не живея в българия , а в австрия или швейцария хмм или гъция и ми трябва език за първите 2 и такаПървоначално написано от Otero
![]()
FUCKтически не ме интересува![]()
добър вечер! дам и аз съм на същото мнение а тя ми казва че тва значело, че си мислили некви глупости пф ще ми спори тя аз винаги съм праваПървоначално написано от chefk0
![]()
![]()
ти луд ли си е брат какво да има некви 20 олигофрена чоплеха семки ахуаахуахуаха бягай тои моя само мина настъпа малко кабриото и си заминаПървоначално написано от chefk0
хаха
Ентусиазиран НЕпукист™
Първоначално написано от simi4ka
oле боже![]()
къде искаш да ходиш .. кво ше го дириш там?
аз искам в Берлин ,че Rammstein изнасят повече концерти там![]()
Виж сега това, че съм си спестил това което мисля, че е подобаващо да направя на момичето което свиркам си е другоПървоначално написано от venityyy95
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
хахаха няма я тръпката вече там .. онас вечер отиахме с един авер имаше 5 коли след 10 мин си заминаха и останахме само ние и комарите и отидохме на магистралата .. не че и там беше много интересноПървоначално написано от golf_5_r32
![]()
![]()
Diiddy
![]()
пълен шит е а и аз вече не ходя щото от както имам кола и си я зареждам не мисля да горя излищно горивоПървоначално написано от chefk0
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
хахаПървоначално написано от golf_5_r32
![]()
ем да ама не значи че те мисли за леко момиче
![]()
![]()
е не знбам ли може да е към 50 60 кила то това не е хич малкоПървоначално написано от venityyy95
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™