- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moмичета?!? Ха,just...
Започнах да чета, видях множеството правописни грешки ,множеството повторения и се отказах ....![]()
П.П. Всички хора сме различни...Няма смисъл да се правиш на психолог и да опитваш да разбереш мисленето на даден човек.
П.П.2 Щом не можеш да си намериш подходящо момиче за теб явно не търсиш на правилното място![]()
--------------------------------------------------------
ОМФГ ... ! НЕ сме идеални , понякога може да сме кучки, злобарки, и т.н. .. ! Ама помислете малко за да се държим така има защо ...Аз имам доста момчета приятели и дори смея да твърдя, в моята компания сме 6 момичета на кръст .. ! Предпочитам момчетата за фр защото не правят интриги .... ;дд Ние искаме това което неможе да имаме , а получиме ли го
не ни трябва вече ... ! ;дд До сега не мисля че съм прецаквала някой мои
фр (момче) по темата ... любов и чуства... ;дд![]()
![]()
някаква мацка те зарязала, чудо голямо, да не си само ти.
nevermin it all...
Едно, че е вярна теорията ти, но второ, че много добре си я дефинирал. РеспектПървоначално написано от MP
![]()
аз съм момиче..и аз съм правила така и много мои приятелки тичат по недостъпните момчета, но добре момчетата не сте ли също така- да тичате по недостъпните момичета?! иначе никога не се е получавало нещо сериозно с такъв тип момче...според мен човек си има 2 очи, 2 ръце, 2 крака,2 уши и т.н..., но има само едно сърце..и защооо?! защото другата част е там някъде из този голям свят... и ти просто някой ден трябва да я намериш..
![]()
![]()
Първоначално написано от ForzaFelipe
На едно момиче просто му харесва да бъде желано.Когато харесваш някоя ест,че й обръщаш повечко внимание и я обсипваш с комплименти ,мил си и т.н....На нея това й харесва,въпреки че няма чувства към теб.И когато ти обясни ,че няма да се получи между вас,следователно ти се отказваш от нея и когато види че си набелязал друго момиче тя се ядосва,че вече отделяното внимание не е за нея и злобее и се опитвА по някакъв начин да ти направи гадно......просто тАКА сме устроени ние момичетата :Д и да питаш и да не питаш защо е така никой няма да ти отговори,защото даже и ние не знаем отговора :Д
От друга страна зависи и от теб и от момичето.Това,че си срещал все такива неподходящи,не означава ,че всички са такива /....Просто още не си намерил момичето за теб.
Не всички момичета харесват мачовците,както ти се изрази.Това си е въпрос на вкус и едно разумно момиче не би харесало едно момче само защото е готин и бяга от час и т.н...Любовта просто идва и не пита дали си беден богат грозен или красив...
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Ти пък, не чети книжките буквално. Силният е този, който не е зависим от желанията си. Можеш да обичаш, но разумът ти да владее. И тогава няма "един роден за теб". Тогава има "много родени за теб" и можеш да избираш.Първоначално написано от stern
а да и да не забравяме, че една голяма роля играят ХОРМОНИТЕ...![]()
Напълно съм съгласна! Всеки първо гледа външността, колкото и да отичаме си е така! След известно време прекарано с човека вече разбираш какъв е той /тя и колкото да е невероятен/а .. ако не се държи като човек с теб просто не се хаби..Първоначално написано от D3viLish
Не полагайте огоооомни усилия да ни разберете .. то даже и ние неможем да разберем самите себе си понякога.Първоначално написано от krokozubel4o
И е хубаво, че автора е отбелязал, че не всички момичета са такива.. БРАВО
![]()
Scars remind me, of just how far that I've come .. !
Само като прочетох поста на jghgh... яко РЕСПЕКТ!
Ако почна да пиша ще напиша цял роман, а пък и без това ми се спи, че утре трябва да ставам рано...Доста интересни коментари прочетох, но общо взето си прав(авторе)..То човешките индивиди са много подли..
Не е хубаво да слагаш вскички под ОБЩ знаменател![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Е тва е коментара,който включва най-важната дума а именно МИСТЕРИЯ.НЕ си ли мистерия и загадка за момичетата няма да може да и задържиш интереса за дълго.А това с романтиците е измишльотина.Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Човеко прав си. Лигава работа. Правят се на интересни и се сърдят за глупости. Леле как мразя някой да ми се цупи като в детската градина или да се ядосва. Игнор и да се цупи и тръшка колкото си иска. Чак е забавно като не им обръщаш внимание и ти се правят на интересни ^
П.П Момиче съм.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Човеко бас ловя,че си като тез от писаниците на автора.Първоначално написано от Mumiii
Искам логичен отговор на това:
Аз питам. Защо?Ама помислете малко за да се държим така има защо ...
Нали. Тва е доста често явление. Доста глупаво.Ние искаме това което неможе да имаме , а получиме ли го
не ни трябва вече
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
"На крива ракета космосът й е тесен" - така ли беше?![]()
Ти си съставил мнение за жените като цяло, така ли? При това възоснова на анализите ти върху поведението на няколко лиглички, с които си общувал известно време и си им бил нещо като "по-малко гей братче".Много жалко, наистина.
Авторе, ако всъщност не си толкова задръстен, колкото звучиш в темата, прочети това - http://www.spiralata.net/kratko/arti...p?lng=bg&pg=80
Също така се запознай с Теорията на стълбата - http://debian.fmi.uni-sofia.bg/~vls/...r%20Theory.htm
Можеш да си намериш малко литература за психология на взаимоотношенията или женската психика като цяло. Но като те гледам... абе, не е за теб. Живей си в измисления свят и бъди жалък мизогин - ще ти бъде много по-лесно да лепнеш вината за социалните и любовните ти неуспехи върху нежния пол, вместо да понесеш махмурлука след душевното и интелектуално изтрезняване!
all day... all night... what the fuck?!