По заглавието се сещате че няма да кажа нищо хубаво за момичетата,но преди да ме нападнат гневни момичета ще го кажа от сега НЕ ВСИЧКИ МОМИЧЕТА СА ТАКИВА,СИГУРНО ИМА И ДРУГИ.
Така,всеки ден влизам и чета теми от рода "защоо той е такъв идиот" и т.н. та викам да кажа аз нещо за момичетата.Мога да кажа че разбирам момичета по простата причина че от 2-3 години имам почти само момичета за приятели.След като една ми натрови живота,реших да се сближа с момичетата и да вида данеби аз да греша нещо.Е за тея години разбирам че просто всяко момиче преувеличава за всичко и гледа само как да ни натрови животеца.За тея години разбрах че момичетата може да са страхотни приятелки,винаги те разбират гледат да ти помогнат,но стигне ли се до нещо повече от приятелство...просто бягай...
За тези години така и не мога да разбера женското мислене.Както казах са добри приятелки,но от там става лошо.Тъй като повечето си имат приятели(който хем съжелявам хем ми се иска да съм на мястото им),си личи че ги обичат,но ако недай си боже забравиш да кажеш обичам те...просто 1 месец ще трябва да се извиняваш.Стоял съм и съл гледал как тя кара другата да му се обади и да кажа какво е направил че нали това момиче да се чуства толкова гадно,като тогаво въпросното гадже откачи,2 дни се чуства гадно и т.н. Мога да давам много примери ама сега няма да ви губя времето.Та искам да кажа,толкова ли обичате момичетата да мачкате момчетата?Явно много обичате защото го правите често или сега ще кажете "ми вие сте си виновни"...
След това,обичате да ви ходим по петите докато изведнъж се влюбваме в друга и когато те разберат хукват след тебе...Естествено ще се докажа с история.Бях влюбен в едно момиче,казах й тя ми отговори че много ме харесва,но ме чуства като много добур приятел и не иска да си развали приятелството с мен защото ако тръгнела с мен щели сме да си загубим това приятелство.Ок съгласих се и се отказах от нея,тогава срещнах едно момиче с което можеше да се получи.Момичето което харесвах разбра и след 200 въпроса значи ти вече не ме харесваш тругна да ми реве и ми каза че имала някакви чуства към мен и че иска да тръгнем уж.Е естествено аз колкото и да е имах още чуства към нея и реших че ще е по добре да тругнас нея и изведнъж...ама аз нямах това впедвид...Естествено след това въртене дали онова момиче ме прие,пък и след като я оставих не ми се искаше пак да се върна се пак и да ми бъде като заместник...или по накратко бъди мой,но аз твоя няма да бъда...
Добре защо момичетата сте такива???Немога да си го обясня...виждам тука момичета дето говорят че предпочитали интелигентни гаджета,малко романтици и т.н. Ъъъъъ к'во??? Ми или аз не намирам такава или тука всички казвате едно пък всъщност точно обратното...Аз доколкото виждам такива момчета ги приемате за приятели,но не й за гаджета.Естествено както виждам те трябва да са мачовци,обаче да нямат много мозък,все пак как ще гъ въртите на малкия си пръст.Обаче тук забавното е че всъщност тея мачовци обекновенно ви завъртата така и изведнъж след като сте се мъчили да ги въртите на малкия си пръст и не сте успели те са ви виновни?!?Всъщност те има и втори сценарий.Вие харесвате умници и романтици,ама ходите с тъпаците на класа дето се хвали колко пъти избягал от час примерно,как едиси кой ми го погледнал на криво и тос му счупил муцуната...Обикновенно тея точно търсят момичета само за секс и въпреки че момичетата го осъзнавате пак ходите при тях и после тука по форумите се оплаквате...Ми вие сте си виновни,що ходите при такива...елате при мен ...
Та казах за няколко вида момичета,даже май малко се отнесох но просто си е така...Ако някое момиче има възражение да казва момчета чакам да кажете по нещо още :P