- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moмичета?!? Ха,just...
Ехх, ето ми я личностната характеристика.Първоначално написано от ForzaFelipe
![]()
Някои пък просто обичат предизвикателството, тръпката, може би че тея момчета са трудни. Лоши лоши, ама имат сто пъти повече опит от романтиците, дет винаги някой им взема момичето под носа. Така де, ама не бъди сигурен, че всички от тея побойници, дето не са кой знае колко интелигентни, не са стока.![]()
Виж, това е просто маска. Моя е ужасно чувствително момче, толкова лесно раним, нежен, мил, но само с МЕН. Ако си показва тази страна пред другите, всеки ще се възползва да го мачка, обижда, защото чувствителните деца не оцеляват на тези години.![]()
Намира си идеалния баланс между това да се справя с всеки, който срине мен, него или по-близките приятели. Аа. И това с ниските оценки не е вярно.Пак казвам, мойто момче не прелива от шестици, за разлика от някои други
, ама като се тръгне да се изказва лична преценка, позиция, спорове, никой не може да го надприказва. Личи си че има страаашен начин на разсъждаване, понякога малко ме е яд, че аз и да уча като луда, той ша си е по-умен.
![]()
Така де, отнесох са.
Също голям въпрос е темата за стълбичката при жените, с категориите приятел и повече. Виж ще и дам линка към нея, ако щеш научи на изуст, всииичко е така и от женска гледна точка.![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...9ba8bd52339e8a
Това е как да не те цопват в категория приятели без право на замяна, как ти сам да заявиш от самото начало, че искаш повече. Прочети, ще ти стане ясно всичко.![]()
Абсолютно съм съгласна и с какво каза mArMaLaDkA
Кви са тея женчовски истории.. Тва да седиш при момичета направо си ебало майката. Никога няма да те искат за нещо повече, ако се държиш така и си тяхна.. приятелка.взЕми си намери мъжка компания и почни да се държиш мъжки.![]()
И отново смятам, чее опцията за тези години. Ако гледаш за няква девойка, дет независимо от това, че казва, че чака своя принц на бял кон в блестящи доспехи (какъвто очеизвадно си тиВЪЗПОЛЗВАЙ СЕ, когато можеш, щото иначе...), не й вярвай.
И ти едва ли можеш да намериш доброто, мило, романтично, свито момиче за теб. Или поне не на този етап, когато всички са толкова объркани.
![]()
И бъди по-гаден де.. Те знаят, че си им в торбата, и почват да те мятат по върбите.
Също съвет от мен, слушай сега ако искаш да се уредиш.. Търси притеснителни, срамежливи, НЕУВЕРЕНИ момиченца, не от кучките, които смятат, че могат да имат всеки. Тези неуверените са истината. Глей ся, всички се интересуват от външен вид. Намери някоя хубавичка или чаровница, ама ако е с по-ниско самочувствие.. ООО.. Ти като я ласкаеш , а-у...
Тей де, това от мен. Не искам да те оборвам, знам си, че на жена вяра НЕ трябва да имаш.![]()
Успехи..![]()