Хъх, ама вярно си е. Такива сме гадини в някои ситуации, че и ние не знаем защо...
Само за едно не съм съгласна с автора: търсим романтични и умни момчета. Поне на мен цялото ми обкръжение от приятелки търси именно такива. Лично аз не съм се хващала досега с момче, което да си няма някакво интересно (и свързано с нови знания) хоби. Не става дума за футбол и жени (понеже ужасно много момчета това са им интересите обобщено). Бившият ми, например, се занимаваше с цветя (горе долу знаеше цялата флора (тропическа и наша) с латински имена) и с мравки (като отново само като погледне някоя мравка и веднаа може да я определи). Момчето преди това разбираше от компютри и се опитваше да си измисли и състави игра (в случая не компютърна). Момчето по-преди това не можеше да живее без книги и цялата си заплата за това даваше. Човека четеше до ослепяване и оттам беше тъпкан със знания.
Просто това трябва да си много тъпа и жалка кифла, че да се хващаш с хора, които нямат страст в живота, различна от напиването и зяпането на цици.