- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Double Trouble
Хора, имам си приятел от 2 години и половина, че и повече. Обичам го уж, всичко е наред. Разбира се караме се понякога и тн. Добре ни е заедно. Сега тук се появи едно друго момче. Случвало ми се е на няколко пъти невинно хлътване по него, но нищо сериозно. Той е магически. Предизвиква ми пеперуди в стомаха. Кара ме да се смея. Имаме едни интереси и започнахме да ставаме добри приятели. Той знае че си имам гадже и нищо няма да направи. С приятеля ми се обичаме, но все си мисля за онези неговите очи гррр. Какво да правя, няма да изневерявам със сигурност
Щом обичаш приятеля си не би трябвало да имаш проблем да забравиш другото момче. Ограничи малко контакта си с него и се съсредоточи върху връзката си.![]()
Тя ако обичаше приятеля си, изобщо нямаше да пуска такава тема.
И какво значи "Какво да правя" като в следващото изречение заявяваш "Няма да изневерявам".
Значи си си взела решението.
Keep up the good work!
П.П. Ако чак толкова не можеш да спреш да мислиш за другия - тогава е време да помислиш къде е проблема в сегашната ти връзка.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Често срещано явление.Или го забравяш,като не подържаш контакт с него или с времето ще ти се засилят чувствата,или ще го имаш само за приятел.
Няма нищо лошо да си паднеш по друго момче,няма да се жениш за приятеля ти я.Ако наистина толкова харесваш другото момче,после ще съжаляваш че не си опитала да си с него.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Ограничаваш контактите с другото момче и си разнообразяваш връзката с гаджето![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Сравни какво ти дава приятеля ти и какво ти дава другото момче.. След това поговори с приятеля си и му кажи какво не ти харесва във връзката ви и какво искаш от него. Ако и той те обича ще ти го даде. И след като 2 години и половина сте заедно как за Бога ще го заебеш заради друг?! Това е доста време.. така че мисли.. Не допускай това момче да ви попречи. Бъди с приятеля си. Примерно предлагай му по-често да се виждате някаде само двамата. Било то кафе, кино, среднощтна разходка и всяко друго нещо, което ти хрумне! :P
Лепи си един чимбер в хралупата и щи мине.
Temet Nosce
벨야카
Ограничи контактите си с другото момче и прекарвай повече време с приятеля си.Така по-малко време ще мислиш за дригия.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Може ли д аима толкова безмозъчни хора, които да пишат тук и още повече да вярват на глупостите си?
Само Марина се е изказала разумно, предвид че е преживяал всичките тийн глупости.
Какво значи "не обръщай внимание на новото момче"? Нали ако действаше тоя похват... щеше да има толкова много щастливи връзки, и основната причина да съществува тоя форум, щеше да е изчезнала.
Авторке - замисли се кой е сериозния проблем в сегашната ти връзка? Замисли се и защо го отричаш толкова яростно? Какво.. писва ти да си с един човек повече време, обаче пък ти е гузно да му кажеш на сегашния ти приятел че ти се ходи по чуждо и не си съвсем искрена с него?
Сега естествено ще джафнеш че всичко ви е наред и нямате проблеми. Хм... защо тогава тоя новия ти е завъртял главата? ти не си искала, обаче така се е получило? Изкарваш се жертва? Нямаш ли контрол над себе си, по дяволите? Отново имаш проблем, ако се окаже така.
Може и трети вариант - твоя те е ядосал и ти си решила по бързия начин да прикл'чиш всичко, обаче някакво гласче ти казва че 2 години и колкото са там не може да захвърлиш току така, защото еди какво си? Ем.. това си е чиста проба несериозност. And again you have problem![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Колко познато ...
Била съм в подобно положение (а може би и сега съм в такова,не знам точно) и единственото,което успя да ми помогне беше игнорирането.Спрях да му отговарям в скайп,когато се засичахме се правех,че бързам за някъде и така с времето той се отдръпна и аз спрях да мисля за него![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Какче.. какви филми си забъркала пак?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Вече ти обясних ...Първоначално написано от valdesbg
Те моите филми край нямат![]()
Все съм във филма,когато ми наближи ПМС-то![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Еми какъв съвет искаш, като ти премахна единствената алтернатива?Първоначално написано от lisankata2
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
значи нещо във връзката ви куца .така ,че се опитай да я разнообразиш, да запалите пламъка отново, може това да е временно влечение , обик. флирт и ,ако истински държиш на приятеля си остани с него ,ако ли не впускай се към новата изгора !успех![]()
love is gone!
реши какво искаш. и имай предвид, че колкото повече задълбочаваш контакта си с новото момче, толкова повече ще се увлечеш по него.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
щом вече не ти е интересно с приятелят ти (ти ще кажеш дали греша..) му обясняваш и късате,няма смисъл да губиш времето и на двама ви!
Лек ден...
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Кого искаш повече?Отговорът на този въпрос ще ти помогне.