Да...знам,че най-вероятно има такава тема.
Да,знам и че най-вероятно е от 1-2-3 години.
да,знам,че има търсачка,която не работи.
Знам и че ако изровя такава тема от преди 2 години ще се развикате "ама тая тема е от преди 2 години!"

Пийс.

Тук ще добавя някой от не толкова баналните мисли и цитати.. ^

Същинският тест за приятелство е: можеш ли буквално да не правиш нищо с другия човек? Можеш ли да се насладиш на онези моменти в живота, които са съвършено прости?

Когато си държиш някой за ръка поне знаеш, че докато не го пуснеш той винаги ще е до теб, но все пак недей да държиш никой насила.

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
(Боен клуб)

"Знам какво трябва да направя сега. Трябва да продължа да дишам. Защото утре слънцето пак ще изгрее, и кой знае какво ще ми донесе приливът…" - "Корабокрушенецът"

"Ако живота ти не е по-важен, отколкото живота на всеки друг, подпиши донорския си картон и се самоубий."

„Не си губи времето с човек, който не цени своето време прекарано с теб.“ / Г.Г. Маркес/

" Ако някога дойде ден,в който не сме заедно,трябва да знаеш някои неща...Ти си по - смел, отколкото вярваш,по - силен, отколкото изглеждаш и по умен, отколкото си мислиш.Но най - важното нещо е,че назависимо дали сме разделени аз винаги ще бъда там за теб, и винаги ще те обичам "/ Мечо Пух /

Една от най-вредните и най-опасни мисли е "Всички така правят".
Толстой

Когато имаш НУЖНОТО и не му даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Изчакай човека ,който държи ръката ти пред приятелите му.. Този, който от време на време ти напомня колко много държи на теб и какъв щастливец е, че те има.. Този който се обръща към приятелите си и казва: ‘’ Тя е единствената!

Жената иска много от един и същ, а мъжът иска едно и също от много.

На теория всички се разбираме, на практика обаче всеки си гледа интереса.

Една чиста истина прави живота спокоен, една хубава лъжа го прави приятен.

Колкото повече ни заплашват, толкова по-малко обичаме. Интересно, излиза, че да обичаш без условия, означава, че не те интересува кой е той и какво прави! Излиза, че безусловната любов е същото като безразличие!

По-добре да подраниш три часа, когато ще е е твърде рано, отколкото да закъснееш и минута, когато ще е твърде късно.
Уилям Шекспир

Пеперудата не пита цветето: „Друг целувал ли те е вече?”. И цветето не пита: „Задиряла ли си друго цвете?”

Болката трябва да се прикрива, тя не принадлежи на никого другиго.

Съществуват два вида глупаци – едните се отказват да направят нещо, защото са били заплашени, а другите мислят, че заплашвайки постигат нещо.

Във всеки от нас спи геният. И всеки изминал ден, все по-дълбоко.

По-добре да изгориш отколкото да избледнееш.
Кърт Кобейн

Когато човек иска да убие тигър, нарича това спорт; когато тигърът иска да го убие, нарича това жестокост.

Ние с охота признаваме малките си недостатъци, желаейки с това да покажем, че нямаме по-големи!

"Когато често се срещаме с дадени хора те стават част от живота ни. И като станат част от живота ни започват да се опитват да го променят. И се сърдят, когато не правим това, което те изискват от нас. Понеже всеки си мисли, че знае как другият трябва да живее живота си, но всъщност никой не знае как трябва да живее своя собствен."

Опит е името, с което много хора наричат грешките си

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш - това значи да те е страх и въпреки това да имаш воля да продължиш.

"ВЗЕМИ ВСЕЛЕНАТА И Я СТРИЙ НА НАЙ-ФИН ПРАХ, ПОСЛЕ Я ПУСНИ ПРЕЗ НАЙ-ДРЕБНОТО СИТО. И НАКРАЯ, АКО МОЖЕШ, МИ ПОКАЖИ ПОНЕ ЕДНО АТОМЧЕ СПРАВЕДЛИВОСТ, ЕДНА МОЛЕКУЛА МИЛОСЪРДИЕ. А ВЪПРЕКИ ТОВА ВИЕ ПОСТЪПВАТЕ СЯКАШ ИМА НЯКАКЪВ ИДЕАЛЕН РЕД В СВЕТА, СЯКАШ ВЪВ ВСЕЛЕНАТА СЪЩЕСТВУВА НЯКАКВА...ПРАВОТА, ПО КОЯТО ДА СЪДИТЕ ЗА ВСИЧКО.“