.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Повече от фен Аватара на Kmet4e

Има ли значение възраста при слагане на апаратче (зъбите)

Здравейте ! Тази тема е напълно сериозна ... (исках да го подчертая )
    В момента съм на 19 години и до преди година зъбите ми бяха доста добре подредени, но сега ми пораснаха Мъдреците и зъбите ми тотапно се изкривиха ! Та въпросът ми е дали според вас с апаратче мога да ги подредя както преди ? По принцим има ли някаква определена възраст в която е ефикасно това средство ? (Иначе ако си сложа няма да ме е срам даже изобщо + това видях хора из София които са около моята възраст и носят )
    Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
    Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Ами най-добре ще ти се оправят зъбите с брекети. И аз имам само, че съм на 14. Нося ги вече 3 години, защото 1 зъб не иска да пробие! Скоро ще ги махам. Възраста е от значение, да. Значи просто зъбите ти ще се оправят по-бавно, защото вече корените им са заякнали. Не казвам, че ще е както при мен 3 години може и по-малко да е при теб. То моя проблем въобще е съвсем различен. Аз имам и на горната и на долната челюст. Общо струваха 800 лв. Сега може и да са ги вдигнали, не знам. Не се притеснявай обаче толкова, защото аз съм виждала и хора по на 40-45 години, които носят брекети...

Супер фен
    Няма значение от възрастта.Просто трябва да са ти пораснали млечните зъби.Някъде започват да слагат апарат от 10 години нагоре

консултирай се най-добре със зъболекара си

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    ^Така или иначе, за да ти ги сложат трябва да отидеш на зъболекър/ортодонт. Най-добре отиди сега, за да може там да ти обяснят точно колко време ще ги носиш и дали има смисъл (те са специалисти все пак). Според това какво ще ти кажат ти сам ще решиш искаш ли да носиш или не.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    Русе
    За да получиш необходимата ти информация,най-добре е да отидеш на зъболекар..

Град
    karlovo
    Кирилицата е задължителна.
    kalpazanka
    (H) ... (H)

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Vasoto129
    консултирай се най-добре със зъболекара си
    съгласна....

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Цитирай Първоначално написано от SunnyGiirl
    За да получиш необходимата ти информация,най-добре е да отидеш на зъболекар..
    +1 ;]]~
    Дрън-дрън

За да ти се подредят напълно-брекети.. Аз носих 3 години,моите зъби бяха в окаяно състояние,нямаше друго решение ... ужъс ;х Но сега са перфектни просто перфетни
    Препоръчвам ти ги,ще се изръсят ваще,ама поне после цял живот ще си доволна
    Относно възрастта..моята ортодонтка каза че преди 16-17 е най-добре..не знам..виждала съм хора над 30 да имат така че не се притеснявай..
    I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си