Не знам дали е уместно точно аз да пиша в темата защото съм пристрАстен...но все пак мисля че е хубаво наистина да се замислиш как би била по-щастлива...

Всмисъл...ако имаш чувства към приятеля си и се чувстваш щастлива с него мисля че няма какво толкова да му мислиш...но ако другото момче ти дава нещо което смяташ че не би усетила със сегашния си приятел си струва да му дадеш шанс...

Ти обаче казваш че другия пич бил доста далеч от деб(не знам точно колко но явно не е малко...)и това допълнително би затруднило връзката ви...освен ако няма някакъв начин да се видите...но това само ти си го знаеш...

В крайна сметка нещото което е сигурно е че чувствата са си чувства и не подлежат на контрол...не мисля че каквото и да ти каже някой в тази тема би повлияло на решението ти щом един път го вземеш...въпроса е да го вземеш...но ако се замислиш ти нищо не губиш...ако останеш със сегашния си приятел вероятно няма да ти е толкова интересно но пък ще си сигурна че имаш човек който те обича до себе си...от друга страна можеш да си осигуриш ако не друго то поне един вероятно приятен период с другото момче и една интересна авантюра но в крайна сметка ако не можеш да го виждаш когато имаш нужда от това не знам дали не би било твърде мъчително за теб и предполагам че ако момчето за което говориш(не приятеля ти...) е достатъчно свястно не би искало да страдаш по този начин и да си объркана...не ги познавам пичовете и не мога да ти кажа но ако си човек който държи на сигурността най-добре да останеш със сегашния си приятел и да си дадеш шанс да си щастлива...защото дори и да пропуснеш това което би имала с другото момче то поне ще знаеш че когато и да имаш нужда просто да гушнеш или нежно да целунеш някого ще има кой...и няма да изпитваш мъката от това да не можеш да се виждаш с човека когото обичаш...

Но както казах нито аз нито който и да е в този форум не би могъл да повлияе на решението ти...просто мисля че ще ти трябва време да помислиш от кой получаваш повече или от кой получаваш точно това което искаш...