.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 116

КАРА МЕ ДА СЕ ЧУВСТВАМ ГРОЗНА И ДЕБЕЛА

Здравеите приятели,
    с приятеля ми сме заедно вече почти 2 години. Преди около месец започна да ми казва че съм била дебела и трябвало да отслабна, като бяхме на море забелязах как показва на приятеля си 2 мацки които минаваха покраи нас. Преди ми харесваше да съм до него, а сега като съм до него се чувствам грозна и дебела. Преди около седмица тежах 59кг, снощи се претеглих- 53кг висока съм 1.64 нямам корем, нито целулит започнаха да ми излизат костите тои продължава да ми казва че съм дебела. НЕ ГО РЕВНУВАМ просто чувствам се като грозното патенце когато съм с него. Страх ме е че ако го зарежа и тръгна с друг след време отново може да ми се случи това. Даите ми съвет как да постъпя. Случвало ли ви се нещо подобно? ПОМАГАИТЕ

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Местя я.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Град
    Earth...
    ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ, тая тема не е ли за любов?

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    кажи му, че му е малка пишката
    то густо, то пусто

terrorclub e абсолютно прав.
    Приятелят ти е такъв комплексар, че ако щеш и 30 кг да станеш, пак няма да е доволен. Зарязвай го и хич да не ти пука.

Страх ме е че ако го зарежа и тръгна с друг след време отново може да ми се случи това.
    Може и да ти се случи, може и да не ти се. Не трябва заради едно такова жалко човече като сегашния ти приятел, да си проваляш отношенията с всички мъже занапред и да живееш в страх.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Кажи му, че му е малък!

Казваш му 'Когато ти си направиш пластична операция за уголемяване на пениса, тогава и аз ще отслабна! ', въпреки че като гледам килограмите и височината не смятам, че си дебела.. Омг, той е идиот, а ти не е нужно да ставаш анорексичка заради него. Той ако не те обича такава каквато си, значи въобще не те заслужава.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

снощи бях готова да скъсам с него но се сетих че на сутринта (т.е. днес) има рожден ден и се отказах, а и тои не беше такъв преди беше много мил с мен става месец откакто рязко се промени стана друг човек.

Цитирай Първоначално написано от darsi1819
    снощи бях готова да скъсам с него но се сетих че на сутринта (т.е. днес) има рожден ден и се отказах, а и тои не беше такъв преди беше много мил с мен става месец откакто рязко се промени стана друг човек.
    Ами поговори с него. Бъди директна: 'Защо от известно време се държиш толкова грубо? Никога преди не си ми говорил така. Какво стана изведнъж?'
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Цитирай Първоначално написано от Joc
    кажи му, че му е малка пишката
    К'во повече да се каже ? :Д
    Тоя или иска да ходи с анорексичка, или не те заслужава о.О?
    А може и двете.
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Цитирай Първоначално написано от terrorclub

ама ВИЕ сте си виновни,че ги търпите,има достатъчно качествени момчета,с които да се занимавате,що се на некви боклуци налитате майна
    Абсофакинглуютли си прав.

днес в 20 часа ще се съберем у тях, ще бъдем 3 двоики и аз не искам да му разваля вечерта. Трябва да отида там да го прегърна да му се усмихвам. Но като се сетя как гледаше онези момичета, хич даже не ми се смее. Мисля да кажа на сестра ми да ми се обади около 1-2 часа да ми каже че трябва спешно да се прибирам, за да не остана с него насаме

Няма какво да ти се обажда сестра ти. Ставаш и си тръгваш когато искаш, не си длъжна да му ходиш по гъза, а като гледам го правиш. Тоя не си заслужава, зарежи го о.О
    За к'во ще те заблуждава, че си дебела ?!
    Ако мислиш да го търпиш си стой с него, ако ли не - утре му казваш точно и ясно, че не ти харесва отношението му или направо едно "Късаме" ще свърши работа о.о
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Абсофакинглуютли ;ддд

Дръпни му щепсела на тоя педераст.
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

И моя почна да се ебава с мен така,била съм слонче незнам си какво ,после ми каза ,че се шегува и аз немога да го разбера,по принцип и аз не съм дебела ама...ето.По добре не се занимавай повече с него,щом се чувстваш така,би трябвало да се чувстваш красива и желана около него а не грозна и дебела(каквата всъщност не си )

Момиче имай самоуважение
    как може да те обижда пък и да заглежда други ...
    Ако те кара да се чувстваш по този начин, просто не бъди с него .
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Много момчета нямат очи за това, което е до тях, а виждат само чуждото. Аз не мога да сваля очи от моята приятелка

Град
    Paradise
    Това е един много досаден мъжки номер. Кара те да се чувстваш грозна, за да започнеш да виждаш него като Бог и да се чувстваш едва ли не благодарна, че този прекрасен човек е обърнал внимание на такава като теб. Налива ти комплекс за малоценност, за да избие своя

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Може да се ебaва...
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от Sofff
    Момиче имай самоуважение
    как може да те обижда пък и да заглежда други ...
    Ако те кара да се чувстваш по този начин, просто не бъди с него .
    Съгласна съм...ако бях на твое място до сега да съм му била шуТа нз. колко пъти...я се стегни бе мила...не е последния мъж ще си намериш друг който да е мил с теб и да те уважава!Горе главата лято е..забавлявай се...запознай се с нови хора...бай от мен всичко хубаво... :P
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Мега фен Аватара на sasha_90
    Случи ми се с първия ми приятел,но не се чувствах дебела,а само грозна.И да ти кажа това,че се чувстваш така не е заради теб.Виновен е той,че ти втълпява такива глупости.Не знам дали си грозна,но мисля,че не си-няма грозни хора,има само такива,които не се поддържат!Що се отнася до килограмите-добре си си.Като се чувстваш зле-напусни го.Не ти трябва тип като този.Уверявам те,че ако срещнеш подходящият,който да те обича истински,ще те накара да се почувстваш направо принцеса. Казвам го от опит-първия ми беше идиот,но втория ме направи най-щастливата жена.

Повече от фен Аватара на SladkotoPoly
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Може да се ебaва...
    да наистина ,може да си прави базик,поговори с него !!!!!!!!
    Мразя очите си,защото те видях.
    Мразя устните си,защото те целувах.
    Мразя ръцете си,защото те докосвах.
    Но мразя и себе си,защото те обичах!

Град
    in the reality : )
    Според мен пък тази рязка промяна се дължи на факта, че явно иска да те зареже. Момчетата не обичат да късат, а дразнят момичетата, за да ги накарат те да ги скъсат. Обижда те и те прави на 2 стотинки, за да те издразни и да не ти се обяснява защо не иска да е с теб повече. Съжалявам, че ти го казвам ама според мен няма друга причина да ходите от 2 години и изведнъж той да започне да не те харесва.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Цитирай Първоначално написано от loliii
    Според мен пък тази рязка промяна се дължи на факта, че явно иска да те зареже. Момчетата не обичат да късат, а дразнят момичетата, за да ги накарат те да ги скъсат. Обижда те и те прави на 2 стотинки, за да те издразни и да не ти се обяснява защо не иска да е с теб повече. Съжалявам, че ти го казвам ама според мен няма друга причина да ходите от 2 години и изведнъж той да започне да не те харесва.
    +1
    Зарежи го ! Има още много риба в морето.Щом не те уважава прав му път !

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    или пък вече те приема за такава даденост, че не му пука как ще се държи с теб.
    я го накарай да ревнува едно хубаво, дръпни се от него, не му изпълнявай прищевките. би трябвало да се промени, но ако не промениш поведението си като цяло, много скоро пак ще почне да изпростява.
    казвам това като вариант, защото предполагам, че няма да приключиш така изведнъж толкова дълга връзка, иначе за мен късането е най- доброто решение. и, да, гаджето ти е комплексар.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си