- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КАРА МЕ ДА СЕ ЧУВСТВАМ ГРОЗНА И ДЕБЕЛА
еми не знам дали можеш да си представиш по теб как ще стоят тея килограми,но например аз съм близо до нейните кг. а съм с около 10 см по-висока от нея и според мен съм нормална даже и с вроденото ми женско мнение винаги може по-малко да стана (въпреки,че и сега съм на диета) ... сега момичето може найстина да е без корем без задник и без целулит както се изкарва и да има просто по тежки кокали .. но първо докато не видиш не можеш да знаеш дали найстина е слаба или приятеля и казва истината ( плюс това щом е с нея може да и го казва просто за нейно добро не за да я обиди) и второ ми се струва нереално за 1 седмица от 59 кг. да станеш 53,пък и смисъл май няма защото при бързите диети не сваляш мазнините и тн. ама това е друга тема ...Първоначално написано от mArMaLaDkA
Не ми е трудно да си представя, по простата причина, че и аз съм толкова.
Хич не е обиждащо да ти кажат в прав текст "дебела си", да.
Крайно селската постъпка е. Има къде-къде по-тактични начини да кажеш на някого, че има няколко килограма в излишък, особено ако това е приятелката ти, която би трябвало да уважаваш и цениш, независимо 2-та килограма отгоре.
ммм от сега да кажа не искам само с тебе да си правим диалог и да чакаме да стане време за нападкино все пак щом ходят от толкова време трябва да са достатъчно близки,за да могат да си кажат нещата в прав текст, а не по заобиколен начин. . . нали и сама разбираш, че ако позната те пита : абе дебела ли съм или трябва ли да сваля някое кило , дори и да е дебела ти ще и кажеш : абе не беее добре си - щото не ти пука толкова и не ти се занимава с нейните килограми, но ако най-добрата ти приятелка те пита въпреки, че ще и стане гадно ще и го кажеш директно, защото е много по-добре близък да ти го каже отколкото някой непознат да я засече и да и каже : "дебела си" . . . защо трябва да и ставаме адвокати и да и дигаме самочувствието като мис известната явно си има достатъчно, не можем ли да погледнем и от гледна точка на приятеля и не да кажем простак е и до там . . .
Е това вече е анорексично мислене..Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
пффф ей като почнете с такива коментари . . . и вашите измислени анорексии . . . всяка която е по-критична към себе си и иска да е стегната ведната е бъдеща анорексичка . . . ако ми беше анорексично мисленето щях да и кажа, че трябва да е 20 кг и да ходи да повръща . . . както казах за тази височина добре стоят около 45-47 кг. и може найстина да има причина да и казва,че може да поотслабне . . . нататък не знам аз ли съм с анорексично мислене или тя дето от 59,разбираш ли,щрака с пръст и за 7 дни става 53 . . . и предишното момиче дето и то е толкова високо и толкова кг. мислиш ли тялото си за перфектно,че никъде няма сланинка,паласка или голяма трътка със заформено бутче ?Първоначално написано от silvencety
олеле стегни се малко как ще се уставиш един мухльо да те нарича грозна и дебела както са написали другите кажи му че му е малък![]()
Еййй мацка, хич не се бави! Такива идиоти има навсякъде... хич не му мисли "ама ако го зарежа дали ще си намеря друг и ако намеря,няма ли да е същия...." !!
Такъв човек не заслужава любовта и вниманието, които явно ти му отделяш! Винаги ще се намери човек, който да те обикне такава, каквато си .. а според мерките ти, виждам, че нищо ти няма!Успех!
"Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи вярвайки,че няма да го направи" ....
съгласна съм.Моята история преди 1-2 години с един вече бивш беше същата,както е при теб сега.Човекът явно ти прави намек да го зарежеш.В никакъв случай обаче не му се връзвай на приказките и не губи самочувствието си.По-добре се оттърви от него сега,за да намериш някой,който да те оцениПървоначално написано от loliii
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Просто му казах КЪСАМЕ. И си намерих друг. от снощи не престава да ми се обажда- не му вдигам телефона, пише смс-и извинява се иска 2-ри шанс. Много добре ми се отрази тази промяна на партниора маи пак ще почна да го правя по често. Благодаря на всички за съветите.
абе ти нормална ли си?!как ще го търпиш,я го зарязвай бързо,на мен не ми се е случвало,ама ако някое гадже ми каже тъй,ще му забия един шамар и ще си тръгна,баси,как те унижава и ти търпиш..ужас направо...
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
да бе,ся видях,карай сяПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Какъв е извода? Момчето не е искало да те обиди, или да късате, а просто да ти каже истината.
И стига с тая анорексия, аз на тази височина съм 44-45кг. и си ми е супер, даже ми трябва да се стегна (не да отслабна!), а 59 не искам и да си ги представям.
всъщност 59 кила отговарят на доста по голям ръст.хубаво е че си отслабнала донякъде това че ти е обърнал внимание на фигурата е хубаво за да се стегнеш но ако резултатите те задоволяват и се чувстваш добре значи няма нужда да се стараеш излишно повече.
miminka__94, според всеки калкулатор, стандарт и прочие, 53 кг за ръст от 164 е идеалното и по-важното ЗДРАВОСЛОВНОТО тегло. 46-7 е твърде слабо. 166 см и миналата година станах 53. Едно на ръка, че всичко ми лопаше, но и цял месец се мъкнах по болниците заради слабост, ниско кръвно и ниско за ръста и възрастта ми тегло. В тийн годините съм стигала и до 60, както и съм падала на 48. 48 кила бях ужасно грозна и чак хърбава!
Темата май приключи? Авторката да се изкаже, нужен ли е друг коментар.
Искам и аз да се включа, значи аз съм висока1,70 - бях 50 кг, сега съм 58, въпреки че имам по тежки кости се чуствам че нормалното ми тегло е 51 - 52 кг, повече кг са излишни мазнини, а не искам да си представям каква си била. Та искам да кажа,че със сигурност има проблем в теб относно видът ти, но пък повечето момчета май харесват закръглените момичета. Твоят щом първо те е харесал каквато си, а сега те обижда значи или са му говорили нещо за теб или иска да те подразни, така че си постъпила правилно. А може пък иска да ти покаже, че самочувствието ти не отговаря на действителността може би... :P
Леле, ако не беше кака ви Кремче, щях да спра да влизам във форума, честно. Само простотии чета последните страници. "Гледам и не вярвам на очите си".
ЖЕНАТА след пубертета, де, трябва да има мазнина в областта на корема и дупето. Това е важно, за да износи леко и безпроблемно бъдещото си поколение и да има хранителен запас. Да, вие сте деца, но е добре да разберете, че не е хубаво да сте прекомерно слаби. По ред причини,най-вече здравословни. Никой не казва да се тресете като желе, но и да сте с 2 куки забити в д-то също не е хубаво и добре. Ръст-110...нормалното, здравословното и идеалното тегло за жената.
Приятелят ти или е някъв комплексар или е бройкар и само се чуди как да те разкара. Не го оставяй да те разиграва. Или му бий шута или му кажи как се чувстваш и очаквай промяна.
Az li4no ako bqh na tvoe mqsto 6tqh da go zareja po nai-brytalniq na4in i 6tqh da my kaja 4e trqbva da skusame ,za6toto ima dryg to4no na rojdenniqt my den pred priqtelite my,za da se zamisli i da se postavi na tvoe mqsto. Sled tova 6tqh da my iztriq nomera ot telefona si i kogato go videh nqma6e i da go poglejdam,za da znae za napred kakvo go o4akva s mene,ako si misli 4e ima vtori 6ans.
99 процента съм сигурна, че проблема не е в теб, а в него. Мисля, че той е един комплексар, които избива комплекси. НЕ МУ РАЗРЕШАВАЙ! Кажи му, че щом не му харесваш ще го зарежеш и веднага ще си хванеш друг кажи, че си имаш достатъчно кандидати. А да го видим тогава![]()
...
поговори с приятеля си и му кажи,че не ти е приятно да ти говори такаПървоначално написано от n_ivajlova
...