.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 116
    Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от n_ivajlova
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Здравейте, аз имам май същият проблем ;( вярно нямам перфектна фигура имам си сланинки..забравих да кажа заедно сме от 3 год. и половина..днес като се видяхме, той видя че имам стрии по краката..попита ме от кога са нз си кво..почна да ми измерва с ръце краката ми..казва че били малко по слаби от неговите..малко ми оставало да го настигна ;(..незнам просто..не ми е мн добре..като ми говори така ;(
    поговори с приятеля си и му кажи,че не ти е приятно да ти говори така
    Оффф...незнам ;( смятам тази вечер да не му вдигам телефона ;(
    еми както си решиш,но не бягай от проблема
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен
    ...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Мисля, че като се поотдръпна малко..ако се държа по студено..и ще се усети..;(
    не разчитай много на това,може и да не фане,аз на твое място бих говорила с него
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Мисля, че като се поотдръпна малко..ако се държа по студено..и ще се усети..;(
    не разчитай много на това,може и да не фане,аз на твое място бих говорила с него
    Да,трябва да говори с него.Не е честно някой да се държи по този начин след 2 годишна връзка.

Повече от фен
    .....

Пфф някои хора как взаймно се успокояват за това,че са дебели . . . аз не разбирам как може другите да ви го казват и вие да си се успокоявате,че сте перфектни. Не се заяждам, но само приятеля ти ли го е казвал или има и други ?

и btw говоря за авторката не за последното момиче,което е споделило проблема си с приятеля и . . . за нея: хубаво е, че осъзнаваш, че до една степен приятеля ти в прав,според мен за толкова време сте си достатъчно близки да ти го каже директно,вярно истината боли,за това може би ти е станало гадно, според мен кажи му,че забележката му ти е била обидна и направи всичко от себе си за да влезеш във форма

Повече от фен
    ...

Цитирай Първоначално написано от ve4nosamotna
    Искам и аз да се включа, значи аз съм висока1,70 - бях 50 кг, сега съм 58, въпреки че имам по тежки кости се чуствам че нормалното ми тегло е 51 - 52 кг, повече кг са излишни мазнини, а не искам да си представям каква си била. Та искам да кажа,че със сигурност има проблем в теб относно видът ти, но пък повечето момчета май харесват закръглените момичета. Твоят щом първо те е харесал каквато си, а сега те обижда значи или са му говорили нещо за теб или иска да те подразни, така че си постъпила правилно. А може пък иска да ти покаже, че самочувствието ти не отговаря на действителността може би... :P
    един човек да си го каже с 10 ръце съм съгласна... аз съм 174 и съм почти колкото нея и съм нормална,тя е близо 10 см по ниска и е на същите кг. еми за мен това не е слабо. Както казах хубаво тяло не означава голяма трътка заформено бутче и паласки ...

Цитирай Първоначално написано от miminka__94
    Пфф някои хора как взаймно се успокояват за това,че са дебели . . . аз не разбирам как може другите да ви го казват и вие да си се успокоявате,че сте перфектни. Не се заяждам, но само приятеля ти ли го е казвал или има и други ?

и btw говоря за авторката не за последното момиче,което е споделило проблема си с приятеля и . . . за нея: хубаво е, че осъзнаваш, че до една степен приятеля ти в прав,според мен за толкова време сте си достатъчно близки да ти го каже директно,вярно истината боли,за това може би ти е станало гадно, според мен кажи му,че забележката му ти е била обидна и направи всичко от себе си за да влезеш във форма
    Права си мила..сигурно е така..преди малко се чухме и му казах, че ако не може да ме приеме такава каквато съм..просто да се разделим и да си намери перфектната..извини се,но..не е мн приятно ;( но мисля наистина да се държа малко по hard...да видим така как ще е
    Покажи му ясно, че ти е станало неприятно и покажи, че имаш воля да коригираш малките грешки, не заради него, а заради себе си, за да имаш самочувствие и да не се срамуваш да показваш тялото си Успех

Добре де, в крайна сметка не обсъждахме ли поведението на момчето, а не килограмите на момичето ?!
    Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪

Цитирай Първоначално написано от terrorclub
    алоооооо,шшшшшш,ееееееее....

СТЕГНИ СЕ МАЛКО!

не оставяй некъв паляк да си прави гавра с тебе,още повече като знаеш,че мерките са ти прекрасни

ако ти нямаш самочувствието,че си страхотна,как тоя да има?

бий му шута,не може да се ебава с теб така майна,а ако мн го харесваш и държиш на него сподели му открито притесненията си... и след тва пак му бий шута. и кажи на некой твой познат да го пребие,щото е БОКЛУК и не може да се държи така с теб!

бахти шамандурата е тоя,какви смешници има,понекога се чудя как може да има такива "мъже",срам за пола ни

ама ВИЕ сте си виновни,че ги търпите,има достатъчно качествени момчета,с които да се занимавате,що се на некви боклуци налитате майна

+ 1...... за височината ти килограмите ти са суперрр...не се комплексирай,защото няма причинаааааааааааааааааа !!!
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Абе как ще ти говори така, щом веднъж те е приел такава каквато си.

Цитирай Първоначално написано от miminka__94

Преди ми казваше че харесва тялото ми- спортувам- че не харесва клиощави момичета и т.н. Не ми се промени теглото, нито намалих, нито увеличих тренировките все същата си бях а ми каза че съм много дебела че трябва да остлабна. На теб това ако ти звучи нормално за мен не е така. Незнам дали прочете всичко което написах но вече отдавна го оставих и даже забравих за него. Що се отнася до въпроса ти да казвали са ми че съм дебела 7 годишната ми сестра, защото не и ставали моите дрехи.

Между другото на 28 се срещнах с приятелката на брат му - и те са скъсали.
    Разказа ми как е станало- абсолютно същото което и с нас.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Много ми е интерсно каква е била тази връзка, че и 2 години след като ти си готова да му кажеш край когато ти е казал че си дебела... може да го е казал, защото приятелите му са му говорили за наистина слаби момичета и да са му го набили в главата, вместо да седнеш до него и да му обясниш как се чувстваш и т.н. и че преди никога не ти е харесвал тялото, даже го е "боготворял" един вид, ти късаш с него чакай малко това са 2 години и заради една глупава забележка ти реагираш по този начим... знаеш ли какво ми говори това че вие сте един с друг просто да не сте сами... и твоето упасение, че някой друг така ще ти говори. ти не искаш да си с някой който да обичаш, ами да си с някой за да не си сама... глупаво ми е мисленето ти. Разбирам ако сте поговорили и си му дала малко време да се промени или да осъзнае какво е направил да го зарежеш, ама ако е само за това... което ми говори че ти май не го заслужаваш. щом не можеш да му дадеш шанс да си осъзнае грешката и си готова за 1-вия проблем да го зарежеш, ами ако дойдат големите проблеми?

п.п а и мога да кажа, че имам някаква представа как изглеждаш, дебела не мога да кажа ама малко пъничка да.. аз съм висока 1.73 и съм била 63 кг. ами изглеждах закруглена, сега съм 4 по - малко (приблизително) и изглеждам добре, ама съм висока и никак няма да ми отива да съм много слаба... Съдя по себе си нищо лично...

Град
    Paradise
    Впрочем стига сте съдили по себе си. Различните хора имат различно телосложение => килограмите им стоят по различен начин. Аз съм 48кг и съм висока едва 1.65 някъде, ама туй, което веки би приел за излишно ми е в циците. И съм си слаба. Тъй, че е глупаво да съдите по това как вие бихте изглеждали, ако бяхте неин ръст, нейни килограми.

А според мен е много глупаво да се изцепва така. Ако иска приятелката му да отслабне има си далеч по-тактични начини да го каже или да намекне. Не като първия селяк. Той си я е избрал все пак и трябва да я обича такава, каквато е. Все едно тя да се хване с него и да се държи все едно го обожава и си го приема, какъвто е и след 2 години да изцепи: Що не пробваш от ония уреди, които удължават пишката? Искам да не ти е 15 см (примерно). Грозно е.

Град
    Варна
    Стига дее!Подобен човек който се държи с тебе като с някой изрод не те заслужава..Както се казва "хващай си партакешите" и се махай от него.100% ще намериш някой много по-добър.Късмет..

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Според мен изобщо не си дебела много си си добре Не позволявай на някой си да си играе с теб!! Той не те заслужава

Супер фен
    Град
    увас ;p
    ами, накарай го и той да се чувства така и поговорете по въпроса

Мега фен Аватара на 7227
    Град
    Някъде в нищото

Re: КАРА МЕ ДА СЕ ЧУВСТВАМ ГРОЗНА И ДЕБЕЛА

Цитирай Първоначално написано от darsi1819
    Здравеите приятели,
    с приятеля ми сме заедно вече почти 2 години. Преди около месец започна да ми казва че съм била дебела и трябвало да отслабна, като бяхме на море забелязах как показва на приятеля си 2 мацки които минаваха покраи нас. Преди ми харесваше да съм до него, а сега като съм до него се чувствам грозна и дебела. Преди около седмица тежах 59кг, снощи се претеглих- 53кг висока съм 1.64 нямам корем, нито целулит започнаха да ми излизат костите тои продължава да ми казва че съм дебела. НЕ ГО РЕВНУВАМ просто чувствам се като грозното патенце когато съм с него. Страх ме е че ако го зарежа и тръгна с друг след време отново може да ми се случи това. Даите ми съвет как да постъпя. Случвало ли ви се нещо подобно? ПОМАГАИТЕ
    Заради един такъв "хубостник" си докарах анорексията.....

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: КАРА МЕ ДА СЕ ЧУВСТВАМ ГРОЗНА И ДЕБЕЛА

Цитирай Първоначално написано от 7227
    Заради един такъв "хубостник" си докарах анорексията.....
    Хаха, добро оправдание за празната ти глава.

На авторката са й казали всичко... каквато и да е, на първо място трябва да цени себе си, а не прищявките на който и да било мъж.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Съгласна съм с останалите, че тоя е абсолютен селяк. Като се замисля всички приятели, с които сме говорили на тая тема са на мнение, че трябва да има малко месце да се пипне, а не да бие на кокал. А с това темпо на отслабване единственото нещо, което ще постигнеш е анорексия и стърчащо кокали нищо друго. Тоя идиот няма да те хареса повече .. и мисля, че просто си гъделичка егото като се подиграва с теб... а това е супер глупаво .. особено след 2 години... осъзнай се момиче не му се вързвай толкова

Значииииииииииии, девойче, като те кара да се чувстваш така шута в г*за и го оставяш патките да пасе... Няма да даваш някой си посерко да се държи така с теб! Щом си позволява такива неща явно не е достатъчно добър за теб и не те заслужава... Пък и каквото ти е писано да става, ще става няма да се страхуваш от каквото и да е било, най-малко от бъдещето!
    life is life na na na nana

бий му шута
    пп:тва и аз сам праел така с приятелките си (с някои)но това е само защото са имали нужда от малко стягане ,бягане и проче
    след като е с мен нека да бъде на нивото ми

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Абе приятелят ти има някакви психични или сексуални отклонения. Напълно сериозно.

Хиляда обиди се изсипаха по адрес на момчето, при това с основание. Но помогнаха ли ти с нещо? Какво друго, освен огорчение към него и гняв към себе си, задето си позволила да бъдеш смачкана по този начин, изпита? И съветите "бий му шута" удовлетворяват ли те, след като това е най-логичната, но и най-неприемливата (щом си седнала да пишеш тема и го търпиш толкова време...) алтернатива за теб?
    Когато хората видят някой, чието поведение е... ами, да кажем гадно, те бързат да отвърнат в същия стил и дори по-силно, за да го задминат. А ако той е лице в лице с тях, прави същото и така се получава цяла пирамида от негативна енергия. Ужас, наистина.

Вдишай. Издишай.

Та... да се върнем на приятеля ти. Ти го познаваш най-добре. Опитай да го прецениш обективно.
    Опитва ли той често и настървено да демонстрира превъзходство или пренебрежение към хора и събития?
    Как понася критика и поражение?
    Държи ли се често арогантно?
    и още много, много въпроси с подобен характер...

Пауза за мислене

Съвсем нормално е да гледа други жени по плажа, да ги обсъжда с приятели и дори мислено да ги сравнява с теб. Това го прави всеки мъж и не би трябвало да ти носи нищо друго, освен леко неприятно свиване на стомаха и малко негодувание. Въобще не го прави на въпрос.

светва червената лампичка

Другото обаче е обезпокоително. Говори за дълбоки вътрешни комплекси за малоценност. Той се чувства недостоен и жалък, затова е естествено привлечен от образа на нахакан пич и се старае да бъде такъв. Възможно е да плюе въпросните мега гъзари, за да прикрие по-горното. Обаче вижда, че нещата не са съвсем такива, каквито му се иска да бъдат, и не могат изцяло да компенсират или поне прикрият посредствеността му, нито пък да го накарат да блесне сред масата, както му се иска. И, разбира се, трябва да си намери виновник. Виновниците за комплексарите, освен обстоятелствата и държавата, най-често стават близките им хора. А пък недай се боже да го превъзхождаш в нещо, например интелектуално, или да си отправила някога дори несъзнателна критика към чупливата му особа...

потриване на челото и въздишка

Има много да се изпише по темата, но става все по-късно и се съмнявам, че ще прочетеш поста ми, ако е невъзможно дълъг.
    Не мога да ти дам съвет - аз, с моята ужасна гордост и алергия към подобен тип мъже...
    Все пак, ще ти кажа как бих постъпила на твое място. Бих взела решение да го напусна. Все пак, заради чувствата и времето с този човек, бих му дала шанс. Бих провела разговор с него. Не нещо сърцераздирателно и сълзливо, защото бих рискувала да се озова в прегръдките му, да се размекна и нещата да продължат по старому. Не. Бих казала какво ми е на душата точно и ясно. После бих си тръгнала, казвайки, че, ако е готов да промени отношението си и още ме обича, може да ми се обади отново на другия ден - в противен случай да не ме търси повече. Нещо като ултиматум. Едно денонощие време да прецени себе си - предостатъчно.
    Мисля, че подобна постъпка би те накарала да си чувстваш уверена. Да видиш себе си и света доста по-ясно. Да посрещнеш евентуалната раздяла с гордо вдигната глава. Или, ако нещата се закърпят, да покажеш достойнство.

Успех, мила!
    Дано съм била полезна.
    all day... all night... what the fuck?!

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Tази тема бе публикувана във вестник Телеграф,муцки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си