- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КАРА МЕ ДА СЕ ЧУВСТВАМ ГРОЗНА И ДЕБЕЛА
еми както си решиш,но не бягай от проблемаПървоначално написано от n_ivajlova
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
...
не разчитай много на това,може и да не фане,аз на твое място бих говорила с негоПървоначално написано от n_ivajlova
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да,трябва да говори с него.Не е честно някой да се държи по този начин след 2 годишна връзка.Първоначално написано от soul1199
.....
Пфф някои хора как взаймно се успокояват за това,че са дебели . . . аз не разбирам как може другите да ви го казват и вие да си се успокоявате,че сте перфектни. Не се заяждам, но само приятеля ти ли го е казвал или има и други ?
и btw говоря за авторката не за последното момиче,което е споделило проблема си с приятеля и . . . за нея: хубаво е, че осъзнаваш, че до една степен приятеля ти в прав,според мен за толкова време сте си достатъчно близки да ти го каже директно,вярно истината боли,за това може би ти е станало гадно, според мен кажи му,че забележката му ти е била обидна и направи всичко от себе си за да влезеш във форма![]()
...
един човек да си го каже с 10 ръце съм съгласна... аз съм 174 и съм почти колкото нея и съм нормална,тя е близо 10 см по ниска и е на същите кг. еми за мен това не е слабо. Както казах хубаво тяло не означава голяма трътка заформено бутче и паласки ...Първоначално написано от ve4nosamotna
Покажи му ясно, че ти е станало неприятно и покажи, че имаш воля да коригираш малките грешки, не заради него, а заради себе си, за да имаш самочувствие и да не се срамуваш да показваш тялото сиПървоначално написано от n_ivajlova
Успех
Добре де, в крайна сметка не обсъждахме ли поведението на момчето, а не килограмите на момичето ?!![]()
Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪
Първоначално написано от terrorclub
+ 1...... за височината ти килограмите ти са суперрр...не се комплексирай,защото няма причинаааааааааааааааааа !!!
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Абе как ще ти говори така, щом веднъж те е приел такава каквато си.
Преди ми казваше че харесва тялото ми- спортувам- че не харесва клиощави момичета и т.н. Не ми се промени теглото, нито намалих, нито увеличих тренировките все същата си бях а ми каза че съм много дебела че трябва да остлабна. На теб това ако ти звучи нормално за мен не е така. Незнам дали прочете всичко което написах но вече отдавна го оставих и даже забравих за него. Що се отнася до въпроса ти да казвали са ми че съм дебела 7 годишната ми сестра, защото не и ставали моите дрехи.Първоначално написано от miminka__94
Между другото на 28 се срещнах с приятелката на брат му - и те са скъсали.
Разказа ми как е станало- абсолютно същото което и с нас.
Много ми е интерсно каква е била тази връзка, че и 2 години след като ти си готова да му кажеш край когато ти е казал че си дебела... може да го е казал, защото приятелите му са му говорили за наистина слаби момичета и да са му го набили в главата, вместо да седнеш до него и да му обясниш как се чувстваш и т.н. и че преди никога не ти е харесвал тялото, даже го е "боготворял" един вид, ти късаш с него чакай малко това са 2 години и заради една глупава забележка ти реагираш по този начим... знаеш ли какво ми говори това че вие сте един с друг просто да не сте сами... и твоето упасение, че някой друг така ще ти говори. ти не искаш да си с някой който да обичаш, ами да си с някой за да не си сама... глупаво ми е мисленето ти. Разбирам ако сте поговорили и си му дала малко време да се промени или да осъзнае какво е направил да го зарежеш, ама ако е само за това... което ми говори че ти май не го заслужаваш. щом не можеш да му дадеш шанс да си осъзнае грешката и си готова за 1-вия проблем да го зарежеш, ами ако дойдат големите проблеми?
п.п а и мога да кажа, че имам някаква представа как изглеждаш, дебела не мога да кажа ама малко пъничка да.. аз съм висока 1.73 и съм била 63 кг. ами изглеждах закруглена, сега съм 4 по - малко (приблизително) и изглеждам добре, ама съм висока и никак няма да ми отива да съм много слаба... Съдя по себе си нищо лично...
Впрочем стига сте съдили по себе си. Различните хора имат различно телосложение => килограмите им стоят по различен начин. Аз съм 48кг и съм висока едва 1.65 някъде, ама туй, което веки би приел за излишно ми е в циците. И съм си слаба. Тъй, че е глупаво да съдите по това как вие бихте изглеждали, ако бяхте неин ръст, нейни килограми.
А според мен е много глупаво да се изцепва така. Ако иска приятелката му да отслабне има си далеч по-тактични начини да го каже или да намекне. Не като първия селяк. Той си я е избрал все пак и трябва да я обича такава, каквато е. Все едно тя да се хване с него и да се държи все едно го обожава и си го приема, какъвто е и след 2 години да изцепи: Що не пробваш от ония уреди, които удължават пишката? Искам да не ти е 15 см (примерно). Грозно е.
Стига дее!Подобен човек който се държи с тебе като с някой изрод не те заслужава..Както се казва "хващай си партакешите" и се махай от него.100% ще намериш някой много по-добър.Късмет..![]()
![]()
Според мен изобщо не си дебела много си си добреНе позволявай на някой си да си играе с теб!! Той не те заслужава
![]()
ами, накарай го и той да се чувства такаи поговорете по въпроса
![]()
Заради един такъв "хубостник" си докарах анорексията.....Първоначално написано от darsi1819
Хаха, добро оправдание за празната ти глава.Първоначално написано от 7227
На авторката са й казали всичко... каквато и да е, на първо място трябва да цени себе си, а не прищявките на който и да било мъж.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Съгласна съм с останалите, че тоя е абсолютен селяк. Като се замисля всички приятели, с които сме говорили на тая тема са на мнение, че трябва да има малко месце да се пипне, а не да бие на кокал. А с това темпо на отслабване единственото нещо, което ще постигнеш е анорексия и стърчащо кокали нищо друго. Тоя идиот няма да те хареса повече .. и мисля, че просто си гъделичка егото като се подиграва с теб... а това е супер глупаво .. особено след 2 години... осъзнай се момиче не му се вързвай толкова![]()
Значииииииииииии, девойче, като те кара да се чувстваш така шута в г*за и го оставяш патките да пасе... Няма да даваш някой си посерко да се държи така с теб! Щом си позволява такива неща явно не е достатъчно добър за теб и не те заслужава... Пък и каквото ти е писано да става, ще става няма да се страхуваш от каквото и да е било, най-малко от бъдещето!![]()
life is life na na na nana
бий му шута
пп:тва и аз сам праел така с приятелките си (с някои)но това е само защото са имали нужда от малко стягане ,бягане и проче
след като е с мен нека да бъде на нивото ми
Абе приятелят ти има някакви психични или сексуални отклонения. Напълно сериозно.![]()
Хиляда обиди се изсипаха по адрес на момчето, при това с основание. Но помогнаха ли ти с нещо? Какво друго, освен огорчение към него и гняв към себе си, задето си позволила да бъдеш смачкана по този начин, изпита? И съветите "бий му шута" удовлетворяват ли те, след като това е най-логичната, но и най-неприемливата (щом си седнала да пишеш тема и го търпиш толкова време...) алтернатива за теб?
Когато хората видят някой, чието поведение е... ами, да кажем гадно, те бързат да отвърнат в същия стил и дори по-силно, за да го задминат. А ако той е лице в лице с тях, прави същото и така се получава цяла пирамида от негативна енергия. Ужас, наистина.
Вдишай. Издишай.
Та... да се върнем на приятеля ти. Ти го познаваш най-добре. Опитай да го прецениш обективно.
Опитва ли той често и настървено да демонстрира превъзходство или пренебрежение към хора и събития?
Как понася критика и поражение?
Държи ли се често арогантно?
и още много, много въпроси с подобен характер...
Пауза за мислене
Съвсем нормално е да гледа други жени по плажа, да ги обсъжда с приятели и дори мислено да ги сравнява с теб. Това го прави всеки мъж и не би трябвало да ти носи нищо друго, освен леко неприятно свиване на стомаха и малко негодувание. Въобще не го прави на въпрос.
светва червената лампичка
Другото обаче е обезпокоително. Говори за дълбоки вътрешни комплекси за малоценност. Той се чувства недостоен и жалък, затова е естествено привлечен от образа на нахакан пич и се старае да бъде такъв. Възможно е да плюе въпросните мега гъзари, за да прикрие по-горното. Обаче вижда, че нещата не са съвсем такива, каквито му се иска да бъдат, и не могат изцяло да компенсират или поне прикрият посредствеността му, нито пък да го накарат да блесне сред масата, както му се иска. И, разбира се, трябва да си намери виновник. Виновниците за комплексарите, освен обстоятелствата и държавата, най-често стават близките им хора. А пък недай се боже да го превъзхождаш в нещо, например интелектуално, или да си отправила някога дори несъзнателна критика към чупливата му особа...
потриване на челото и въздишка
Има много да се изпише по темата, но става все по-късно и се съмнявам, че ще прочетеш поста ми, ако е невъзможно дълъг.
Не мога да ти дам съвет - аз, с моята ужасна гордост и алергия към подобен тип мъже...
Все пак, ще ти кажа как бих постъпила на твое място. Бих взела решение да го напусна. Все пак, заради чувствата и времето с този човек, бих му дала шанс. Бих провела разговор с него. Не нещо сърцераздирателно и сълзливо, защото бих рискувала да се озова в прегръдките му, да се размекна и нещата да продължат по старому. Не. Бих казала какво ми е на душата точно и ясно. После бих си тръгнала, казвайки, че, ако е готов да промени отношението си и още ме обича, може да ми се обади отново на другия ден - в противен случай да не ме търси повече. Нещо като ултиматум. Едно денонощие време да прецени себе си - предостатъчно.
Мисля, че подобна постъпка би те накарала да си чувстваш уверена. Да видиш себе си и света доста по-ясно. Да посрещнеш евентуалната раздяла с гордо вдигната глава. Или, ако нещата се закърпят, да покажеш достойнство.
Успех, мила!![]()
Дано съм била полезна.
all day... all night... what the fuck?!
Tази тема бе публикувана във вестник Телеграф,муцки.